Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko! Nie daj się z tą wanną! Jak juz Ci ją zamontują to musisz być tak szczęśliwa jak wtedy, gdy weszłaś do niej na próbę pierwszy raz! Ma być nówka! A utworek super. Pomyśl, że to o Tobie, bo to jest "Dziewczyna o perłowych włosach". Z przyjemnością go posłuchaliśmy. Mój M grał go wiele razy gdy miał swój zespół ....ści lat temu, a i teraz siedzi z gitarką i śpiewa również dla Ciebie. Uśmiechnij się! :D :D :D

Beatko! Nie daj się z tą wanną! Jak juz Ci ją zamontują to musisz być tak szczęśliwa jak wtedy, gdy weszłaś do niej na próbę pierwszy raz! Ma być nówka! A utworek super. Pomyśl, że to o Tobie, bo to jest "Dziewczyna o perłowych włosach". Z przyjemnością go posłuchaliśmy. Mój M grał go wiele razy gdy miał swój zespół ....ści lat temu, a i teraz siedzi z gitarką i śpiewa również dla Ciebie. Uśmiechnij się! :D :D :D

Ącka ale pocieszającego posta mi strzeliłaś :D ,no,no no ,już mi od razu lepiej na dusycce :D

Ale ,ze twój M gra taaaakie kawałki na gitarze ,to jestem pełna podziwu.Może kiedyś nadarzy się okazja do wspólnego pośpiewania( ja w daaaawnych czasach byłam solistką zespołu rockowego :lol: :lol: )

Widzę,że u Was mnóstwo się dzieje!!! Parkiety, balustrandy, malowanie, tapety :o No ale dzięki temu przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami :D Pozdrawiam!

Eee tam ,no może trochę dostaliśmy przyspieszenia , bo chcemy ustawić front robót ,jeszcze przed wyjazdem na ferie.Nie będzie nas dwa tygodnie ,a zatem znowu szykuje się mały marazm.Ale od lutego to już nie będą przelewki i musimy sprężyć się ,aby w marcu móc się już przeprowadzić. karolino ,ale choćbym nie wiem jak się nie sprężała ,to i tak w tempie prac Wam nie dorównam :lol: :lol:

Widzę,że u Was mnóstwo się dzieje!!! Parkiety, balustrandy, malowanie, tapety :o No ale dzięki temu przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami :D Pozdrawiam!

Eee tam ,no może trochę dostaliśmy przyspieszenia , bo chcemy ustawić front robót ,jeszcze przed wyjazdem na ferie.Nie będzie nas dwa tygodnie ,a zatem znowu szykuje się mały marazm.Ale od lutego to już nie będą przelewki i musimy sprężyć się ,aby w marcu móc się już przeprowadzić. karolino ,ale choćbym nie wiem jak się nie sprężała ,to i tak w tempie prac Wam nie dorównam :lol: :lol:

Dobra, dobra :wink: szalejecie i już jesteście na finishu! Naprawde super :D

Piękny macie ten domek! hmmm :roll: a raczej rezydencję! bo z domkiem to ma nie wiele wspólnego :lol: :lol:

A u nas jeszcze całe morze prac.... końca nie widać..... :-?

Też już macie niewiele do końca ,ekipy macie sprawne ,materiał na wykończenie

prawie kupiony ,to pójdzie szybciutko!My zaczęliśmy budowę w lipcu2007 i gdyby nie to ,ze M nie lubi kilku ekip naraz ,to penie tez byłoby szybciej .Na dachu dekarze siedzieli u nas 3 mies ,spowolnili nam wszystko ,bo jak zeszli to była już jesień. :cry: i właściwie znowu do wiosny niczego nie robiliśmy.A z ta jak mówisz rezydencją ,to było tak ,ze przechodziłam już w moich domach ,mieszkaniach różne trendy ,styl wiejski ,prowansalski ,luzacki ,nowoczesny i se wymyśliłam ,że na starość będę miała dostojnie i elegancko :lol: :lol: Jakoś tak z wiekiem ,człowiek chce odrobinę luxusu

Dziewczyny ,doradźcie mi ,co mam zrobić z tymi tralkami na schodach.Chciałam pręty metalowe ,oklepywane .Stolarz twierdzi ,ze same pręty mogą wyglądać głupio i zasugerował ,żeby jakąś ozdobę subtelną po środku dać .Teraz w ogóle zaczynam sie zastanawiać ,czy te pręty przy grubych słupach i balustradzie będą wygladały dobrze? zaczyna kiełkować idea tralek drewnianych.Juz sama nie wiem. :cry:

przelecialam jeszcze raz twoj dziennik i...

Bardzo mi sie podobaja schody z kuta balustrada, w twoim domku ladnie by wygladaly bo mi sie to kojarzy ze schodami ''eleganckimi''. Wygladaly by chyba lzej niz cale drewniane, ktore tez by pieknie u ciebie wygladaly. Alez ci pomoglam :roll: :wink: a tak na calkiem powaznie, gleboko wierze ze wybierzesz najlepiej, czesto pierwsza wizja jest trafna :wink:

Dziewczyny ,doradźcie mi ,co mam zrobić z tymi tralkami na schodach.Chciałam pręty metalowe ,oklepywane .Stolarz twierdzi ,ze same pręty mogą wyglądać głupio i zasugerował ,żeby jakąś ozdobę subtelną po środku dać .Teraz w ogóle zaczynam sie zastanawiać ,czy te pręty przy grubych słupach i balustradzie będą wygladały dobrze? zaczyna kiełkować idea tralek drewnianych.Juz sama nie wiem. :cry:

drewniane tralki - jestem za :wink: