Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek i jak minął weekend :lol: :lol: :lol: czekam na dalsze relacje z waszego slcznego domku :lol:

Fajnie ,ze wpadłaś!!Weekend minął zdecydowanie za szybko :lol: :lol: Trochę porządkowaliśmy ogród ,trochę powalaliśmy się po kanapkach .Na budowie niestety nic się nie dzieje,bo czekamy na ekipę od szpachlowania k-gipsów.,która wczoraj miała nam dać sygnał,kiedy wchodzą.Ale sygnału nie było..Bardzo bym chciała ,aby sie te brudne prace już zakończyły.Dziś mam też dostać wstępny projekt kuchni i bardzo sie z tego powodu denerwuję.

dzień doberek i jak minął weekend :lol: :lol: :lol: czekam na dalsze relacje z waszego slcznego domku :lol:

Fajnie ,ze wpadłaś!!Weekend minął zdecydowanie za szybko :lol: :lol: Trochę porządkowaliśmy ogród ,trochę powalaliśmy się po kanapkach .Na budowie niestety nic się nie dzieje,bo czekamy na ekipę od szpachlowania k-gipsów.,która wczoraj miała nam dać sygnał,kiedy wchodzą.Ale sygnału nie było..Bardzo bym chciała ,aby sie te brudne prace już zakończyły.Dziś mam też dostać wstępny projekt kuchni i bardzo sie z tego powodu denerwuję.

dzien doberek ,to widze że bardzo sympatycznie wam minął weekend :wink: :wink:

to kiedy dostaniesz projekt kuchni ??

Ależ ja się nabiegam :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

To nie źle... ale może ktoś zrobi taniej? W szoku jestem :roll: Może te wszystkie zdobienia tyle kosztują...

no ,właśnie,i drogie saa drzwi między salonem i holem z szybkami fazowanymi,wszystko w debie.Kurczę ,mąz cały czas mnie namawia ,aby zrobić w sosnie ,zawsze to trochę taniej....

Ależ ja się nabiegam :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

To nie źle... ale może ktoś zrobi taniej? W szoku jestem :roll: Może te wszystkie zdobienia tyle kosztują...

no ,właśnie,i drogie saa drzwi między salonem i holem z szybkami fazowanymi,wszystko w debie.Kurczę ,mąz cały czas mnie namawia ,aby zrobić w sosnie ,zawsze to trochę taniej....

Taniej, a i dzieci masz już duże to nie poniszczą bo sosna miękka, ale ci stolarze mają specjalne utwardzające lakiery, żeby wgnieceń było jak najmniej :wink:

Moniu chyba jednak nie z tego względu ,że chcę kiedyś tam (jak mi życia starczy)

rozbudować tę chałupę na dzialalość i chyba jednak zostawię tak ,jak jest.

aaa, to inna sprawa :wink:

Ja uwielbiam bukszpanowe żywopłoty i dlatego od razu zwróciłam na niego uwagę :wink: Koło naszego obecnego domu takie mamy i teraz, w nowym ogrodzie, również nasadziłam ich sporo - okalają sad, różane klomby itp, ale są jeszcze małei mają widoczne odstępy :roll: Za dwa, trzy lata będą dopiero zgodne z oczekiwaniem :roll: