Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Traleczka pojawiła się w dzienniku :D

Ącka w całym tym schodowym zamieszaniu zapomniałam Ci podziekować za zaproszenie . :D Mam nadzieje ,że kieeeedys nasze spotkanie dojdzie do skutku i odwiedzimy się wzajemnie w naszych domkach.Ciekawa jestem jak go urządzisz.A gitara i nalewka ?uważam ,ze jest to wspaniałe połączenie ,no i jeszcze oczywiście ognicho. :D :D

A nowej werandy nie kupiłam jeszcze .Na razie wertuję już chyba setny raz ,to co mam w domu z ubiegłych lat. Przeglądam i przeglądam ,ale i tak robię po swojemu .I tak jest najlepiej.Pozdrawiam

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczna tralka... nie chciałam wcześniej pisać, ale koszyki kojarzą mi się z odrodzeniem... a to jest piękne.

Powiedz mi tylko, czy tralki będą umieszczone na stopniach, czy tak jak na zdjęciu, na murku i gęściej niż stopnie? Bo jak tak gęsto jak na zdjęciu, to rzadziej bym dała te ozdobne... :roll:

Śliczna tralka... nie chciałam wcześniej pisać, ale koszyki kojarzą mi się z odrodzeniem... a to jest piękne.

Powiedz mi tylko, czy tralki będą umieszczone na stopniach, czy tak jak na zdjęciu, na murku i gęściej niż stopnie? Bo jak tak gęsto jak na zdjęciu, to rzadziej bym dała te ozdobne... :roll:

Arcico tralki będą montowane w dziesięciocentymetrowej beli drewna co 12 cm.Żeby uniknąć sieczki tralka z ozdobą będzie na przemian z prostym prętem .,czyli co 24cm ozdóbka. :wink:

super tralka :D

osobiście również nie lubię tych kręconych ażurków :roll: :oops:

nie wspominając już o tym, jakie to niewygodne do mycia :-?

Beatko, dla mnie to połączenie, które pokazałaś na zdjęciu jest idealne: delikatne metalowe ażurki i masywne prostokątne słupy z drewna Robi wrażenie!!! Jestem za!!!!!

:D :D ciesze się ,że i Wam się podoba :D :D

Już śpię spokojnie :D Na razie zostawiam tematy budowlane i próbuję spakować całą rodzinę na wyjazd.Najgorsze jest to ,że wszyscy się przyzwyczaili do tego ,ze ja zawsze ich pakowałam i mają wszystko w nosie. M uważa ,ze zrobił swoje ,bo spakował box z nartami i przygotował auto.a ja powoli też mam w nosie ,bo sączę sobie piwo i już przestaję powoli przejmować się tym ,czy wszystko spakowałam :D Okaże się już na miejscu :D

Beauty, osobiscie jakos bylabym za drewnianymi tralkami jednak :) Ale to dlatego, ze u siebie bede... A tak przy okazji- ogladam wciaz Twoja kuchnie, a teraz takze i Kasiorka i chcialam zapytac o to, co u niej: czy Twoj kolor kuchni ma jakies powszechne oznaczenia, pochodzi z konkretnej palety? I czy jest w polmacie czy w polysku- bo wiesz jak to jest z przeklamywaniem zdjec...? Wyglada mi raczej na krem niz biel, nie myle sie? Pozdrawiam cieplo :D

pozdrowka dla wszystkich.jestem na sŁowacji aktualnie ,pisze tego posta z hotelowego kompa i nie za bardzo mi to idzie :lol: a zatem polski b€d€ troche kaleczy& ,b€dzie bardziej po slovensku :lol: troch€ za duzo euro mi tu wychodzi :lol:

sicilianinmoja kuchnia jest koloru ,mozna powiediec,posđredniego,mi€dzy czysta biela a wanilia.Jak dojad€ do domu to sprawdze i powiem ci dokŁadnie,.Wiem ,ze jest to kolor zastrzezony dla angielskiej firmy z tradycjami