Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko.... ślicznie :roll:

Weź ty może jedź tam.... zobacz, może już coś więcej zrobli... to pokażesz :roll:

A jaki będzie kolor ścian? Bo na razie przecierki... efektowne, nie powiem, ale nie przypuszczam, aby takie pozostały :D :wink:

Aaaa... i jeszcze, ktoś już chyba pytał, ale się powtórzę... jakiej szerokości masz listwy przypodłogowe?

Dziewczyny dzięki za pochwały ,chociaż nie mnie się one należą,tylko mojemu stolarzowi :D a trzeba przyznać ,że baaaardzo go lubię :D

Zafka miło ,że zaglądasz.Zmierzyłam listwy przypodłogowe.Mają15 cm.

Kasiorku,bardzo mi przyjemnie ,że schody ci się podobają . :D Wiesz ,że Twoje wnętrza wzbudzają mój zachwyt i cały czas próbuje się od Ciebie uczyć .Pewnie trochę też odgapię :lol: :lol: Jesteś dla mnie guru wnętrzarskim ,dlatego tym bardziej mi milo słyszeć z Twoich ust pochwały

Googulku też masz powód do zachorowania :lol: :lol: Twoje schody są prześliczne i stylem podobne do moich.Zdjęcia mebli powklejam trochę później ,bo właśnie wróciłam z zakupów typu farby ,taśmy ,folie itp a dziecioki głodne.ten mebel jest w tej chwili nieciekawy ,ale mam do niego szczególny sentyment ,bo są to nasze pierwsze meble po ślubie .a wtedy to nie było nie tak łatwo ,jak teraz.Ale jak Akan zrobi lifting ,to na pewno posłużą mi jeszcze ładnych parę lat.

Arctico jeżeli chodzi o kolory to ja chyba raczej taka monotematyczna będę .Cały parter oscyluje wokół "kawy z mlekiem".Tylko teraz mam dylemat ,czy w holu dać więcej mleka ,czy kawy? :lol: :lol:

Dardurdko moja kochana ,zaniemówiłaś ,czy cóś? :lol: :lol:

Oj zaniemówiłam, i nie dziw mi się bo chyba sama jesteś zadowolona z efektu. Dom jest niesamowicie spójny dzięki tej stolarce, i ciepły, przytulny, kochany domeczek 8) Już Ci zazdroszczę jak Ty tam sobie siedzisz i napatrzeć się nie możesz na tą cudną "architekturę stolarską" :o :wink:

Beatko, jest po prostu cudownie!!!!

Hej Moniu :D Robi się coraz przyjemniej ,gdyż coraz bliżej do przeprowadzki.Dzisiaj zakupiłam kolejne farby do sypialni i do górnej łazienki ,bo ten "jedwabny popiel "okazał się niewypałem ,za bardzo wpadał w jagodowy .Nie wiem więc ,skąd ta nazwa? Dobierałam w końcu szary i mam nadzieje ,ze to będzie to.Ciężko ,oj ciężko z tymi kolorami :D

NAPRAWDĘ EXXXTRRRA!!!!

zakochałam się w szafeczce na klucze :lol: . Schody są niesamowite. Z niecierpliwością czekam na balustrady. Twój dom ma taki klimat, jaki chciałabym osiągnąć w moim ...

Poza tym chyba wynajmę Cię jako negocjatora, bo dostałam wycenkę na moją maleńką kuchnię od Akana - :cry: :cry: Wysyłam do Ciebie wiadomość na priv :-)

Dostałam też wycenę od mojego wykonawcy schodów - też jest niesamowicie wysoka - napisz, czy Twój wykonawca pracuje na terenie całego kraju?

Dzięki za radę w sprawie koloru kafli piecowych - jednak color ecri. Trochę się obawiam bo kafle są bardzo błyszczące ... ale cóż

pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję rezultatów!

Beauty dopiero teraz zobaczyłam, że ciąg dalszy fotorelacji 8) i o ile przeżyję cały dom, bo choć bardzo mi się podoba, to nie mam szans na podobne efekty (a szkoda :oops: ) za to szafeczka na klucze zauroczyła mnie - czy miałaś miejsce w murze na zagłębienie jej, czy tylko wygląda na ,,głęboką"? i ostatnie zdjęcie obrazujące początek schodów przyprawiły mnie o palpitacje serca :oops: 8) przepiękne, gratuluję :lol: