Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AniuWszystkie informacje wysłałam Ci na priv

Gosiek jeżeli chodzi o szafkę na klucze ,to pomysł ,aby ona była w tym miejscu zamieszczona pojawił się pod wpływem chwili.Pierwotnie był w tym miejscu otwór ,takie niby okienko(pewnie widać to na wcześniejszych zdjęciach),które miało być przeznaczone na podświetlana wnękę z parapetem ,na postawienie jakiegoś wazonu ,lub postawienie ramki ze zdjęciami .Miało być to coś ozdobnego.Ale ,jak pojawił się stolarz to stwierdziliśmy ,ze może być to doskonałe miejsce na coś użytecznego i wówczas pojawiła się idea tej szafki.

glamourmumdzięki za życzenia i ja Tobie życzę duuuużo miłości i szczęścia

Beatko, pisałam Ci kiedyś, że mam kontakt z dziewczyną, która buduje "nasz" dworek... (pozdrawiam Madzię przy okazji :wink: ). Wysłała mi wczoraj fotkę balustrady, która wg mnie świetnie pasuje do "naszych" balkonów:

http://www.fototube.pl/pix/img6/org/d41d8f2fc41300078e8f3e4dc74bc44c.jpg

Może i Ty skorzystasz?

no własnie taka mała szafka, a tyle pochlebnych opinii zbiera :D

ja też na nią w pierwszej kolejności zwróciłam uwagę, jest poprostu urocza :D

a przy okazji praktyczna, czyż można sobie wymarzyć coś lepszego :D

Nie raz taka mała rzecz ,a cieszy bardziej niż cokolwiek innego :D kombinowałam ,oj kombinowałam z przeznaczeniem tej szafki .Ale w końcu olśniło mnie ,ze to będzie najbardziej poręczne miejsce jeżeli chodzi o klucze.w tej chwili mam dwie małe szafeczki i wiecznie kluczy szukamy ,to może wreszcie problem się skończy

Beauty, późna pora więc spytam nieśmiało:

nie żal Ci przerabiać tych mebli na biało? :o

Tak szkoda i nie szkoda.Patrzyłam już na nie 17 lat .Żal wyrzucić ze względu na sentyment ,jakim je darzę. :D Sa tez bardzo pojemne ,co jest kolejnym ich atutem. Do salonu ich nie wstawię ,bo tam będą antyki ,albo meble zrobione na antyki.Na poddaszu zamierzam urządzić pokój gościnny ,ale na co dzień będzie to biblioteczka,która chce urządzić w szarościach i bieli ,Stad ten pomysł.

Beatko, pisałam Ci kiedyś, że mam kontakt z dziewczyną, która buduje "nasz" dworek... (pozdrawiam Madzię przy okazji :wink: ). Wysłała mi wczoraj fotkę balustrady, która wg mnie świetnie pasuje do "naszych" balkonów:

http://www.fototube.pl/pix/img6/org/d41d8f2fc41300078e8f3e4dc74bc44c.jpg

Może i Ty skorzystasz?

Jejku Monia ,przypomniałaś mi ,że jeszcze balustrade trzeba zamówić .Ta jest bardzo ładna ,taka subtelna i elegancka

i Fervex..... koniecznie :roll:

nam zawsze pomaga przed niezłapaniem :lol:

Pogoda, hmmm :-? wczoraj wieczorkiem chłopaki odszuflowali wsio a dziś .... 10 cm nowiutkiego, świeżutkiego puszku :D :evil: :evil: :evil:

Skąd oni tyle tego biorą :roll: , ci na górze :evil:

A na dodatek odpłużono zawartość drogi na nasz wjazd i doopa blada... syn pieszkom do szkoły musiał lecieć :lol: a my za łopaty :lol:

Dzien dobry, ja tu pierwszy raz zajrzałam i zaniemówilam, straśśśśśnie mi sie podoba u Ciebie. Nie mam teraz czasu, aby czytac od początku, bo raczkująca dzidzia mnie szarpie za nogawkę (ale na pewno nadrobię!!!), więc zapytam, jakie to kolorki - -w salonie i łazience na ścianach? Salon szczególnie mnie zachwycił.

Gosiek jeżeli chodzi o szafkę na klucze ,to pomysł ,aby ona była w tym miejscu zamieszczona pojawił się pod wpływem chwili.Pierwotnie był w tym miejscu otwór ,takie niby okienko(pewnie widać to na wcześniejszych zdjęciach),które miało być przeznaczone na podświetlana wnękę z parapetem ,na postawienie jakiegoś wazonu ,lub postawienie ramki ze zdjęciami .Miało być to coś ozdobnego.Ale ,jak pojawił się stolarz to stwierdziliśmy ,ze może być to doskonałe miejsce na coś użytecznego i wówczas pojawiła się idea tej szafki.

I wyszło genialnie, takie mam wrażenie jak patrzę na drzwiczki, że to takie okienko w wielkich drzwiach do podglądania kto chce wejść :wink: 8) Piękne jest :lol:

Jak tam u was z pogodą? u nas lekko śnieży ,pochmurno iii do niczego :cry: ja się zaprawiłam ,przez katar nie mogłam spać przez pól nocy :cry: Wezmę teraz theraflu zatoki i musi pomoc ,bo nie mogę sobie pozwolić na "chorowanie" :lol:

na noc polecam skropić poduszkę olejkiem Olbas - pomaga jeśli komuś zapach nieprzeszkadza :roll:

i Fervex..... koniecznie :roll:

nam zawsze pomaga przed niezłapaniem :lol:

Pogoda, hmmm :-? wczoraj wieczorkiem chłopaki odszuflowali wsio a dziś .... 10 cm nowiutkiego, świeżutkiego puszku :D :evil: :evil: :evil:

Skąd oni tyle tego biorą :roll: , ci na górze :evil:

A na dodatek odpłużono zawartość drogi na nasz wjazd i doopa blada... syn pieszkom do szkoły musiał lecieć :lol: a my za łopaty :lol:

Co Ty powiesz? :o :o Mówicie tak o tym śniegu a ,dla mnie to abstrakcja,bo u nas tylko z letka poprószyło.Zaczęło się już wszystko topić ,no i dobrze ,.Od środy zapowiadaja odwilż.Coś mi sie wydaje ,że możemy znowu popłynąć. :cry:

Dzien dobry, ja tu pierwszy raz zajrzałam i zaniemówilam, straśśśśśnie mi sie podoba u Ciebie. Nie mam teraz czasu, aby czytac od początku, bo raczkująca dzidzia mnie szarpie za nogawkę (ale na pewno nadrobię!!!), więc zapytam, jakie to kolorki - -w salonie i łazience na ścianach? Salon szczególnie mnie zachwycił.

Witaj Saskjo! kolory w salonie ,kucni i łazience sa zblizone.W kuchni to V101 optiva5(lateks) a w salonie ten sam kolor tylko akryl -Ticcurila .W łazience jest o ton ciemniejszy ,ale numer sprawdzę jutro na fakturze ,bo dzisiaj nie mam już siły w papierzyskach grzebać