Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Początkowo myślałam ,ze tak właśnie to wygląda ,ale o jeszcze coś innego mi chodzi. NA TYM ZAMIESZCZONYM ZDJĘCIU TEGO DOKŁADNIE NIE WIDAĆ ,BO JEST LISTWA SZTUKATERYJNA ,ALE JA WIDZIAŁAM w GAZECIE ,ZE W OGÓLE TEJ LISTWY MASKUJĄCEJ NIE MA ,ALBO NIE WIDAĆ .TEN MATERIAŁ MUSI CHYBA BYĆ NACIĄGNIĘTY na jakąś wygiętą szynę.Chyba.

Będzie wielkimi literami ,bo już mi się nie chce tego przepisywać

Arctico ,tyle się tych żyrandoli ostatnio naoglądałam na allegro i w sklepach ,ze chyba na razie dam sobie z nimi spokój ,bo tak naprawdę to już mi się nic nie podoba. :cry:

Skąd ja to znam :roll: ... czyż gołe żarówki nie są piękne :roll: ... chociaż wiadomo, że domek jeszcze nowy, skoro żyrandolów się jeszcze nie dorobił :lol: .

W obecnym w sypialni przez rok :oops: wisiała żarówka... nie miałam natchnienia :roll:

Dokładnioe tak samo mam z butami... jak szukam to nigdy nie kupię :roll:

Miałam jeszcze napisać, że te karnisze to najwygodniejsza wersja jaką znam.

Szmatki zdejmuje się jednym ruchem, zakłada też bez trudu...

A do tej listwy osłonowej trzeba by dorobić coś szerszego aby osiągnąć efekt ze zdjęć... albo dokleić rzepy i usztywnianą listwę z materiału zasłon dorzepiać :) ...

U mnie to salon dziwny jakiś, obawiam się czy nie będzie ciemno :-? ... mam tylko jedno okno i witrynę balkonową.

Małymi kroczkami osiągamy finisz budowy i zacznie się urządzanie domu, w związku z tym prawdopodobnie zawieszę wpisy do dziennika :cry: Nie ukrywam ,że bardzo się z niektórymi forumowiczami zżyłam i na pewno będę podglądaczką ich poczynań budowlanych ,cieszyć się wraz z nimi i pocieszać w chwilach zwątpienia ,jakich podczas budowy jest przecież niemało.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Małymi kroczkami osiągamy finisz budowy i zacznie się urządzanie domu, w związku z tym prawdopodobnie zawieszę wpisy do dziennika :cry: Nie ukrywam ,że bardzo się z niektórymi forumowiczami zżyłam i na pewno będę podglądaczką ich poczynań budowlanych ,cieszyć się wraz z nimi i pocieszać w chwilach zwątpienia ,jakich podczas budowy jest przecież niemało.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arctico ,tyle się tych żyrandoli ostatnio naoglądałam na allegro i w sklepach ,ze chyba na razie dam sobie z nimi spokój ,bo tak naprawdę to już mi się nic nie podoba. :cry:

Skąd ja to znam :roll: ... czyż gołe żarówki nie są piękne :roll: ... chociaż wiadomo, że domek jeszcze nowy, skoro żyrandolów się jeszcze nie dorobił :lol: .

W obecnym w sypialni przez rok :oops: wisiała żarówka... nie miałam natchnienia :roll:

Dokładnioe tak samo mam z butami... jak szukam to nigdy nie kupię :roll:

Arctico tak właśnie myślę ,że wstrzymam się na razie z zakupem oświetlenia. Co nagle ,to po diable :lol: a tak ,wprowadzę się ,przyzwyczaję do nowego i wtedy zadecyduję co, gdzie, będzie pasować.A w końcu żarówki tez gustowne som

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny do Was zaglądać będę w pierwszej kolejności :lol: :lol: a może coś jeszcze od czasu do czasu coś skrobnę u siebie.. :D niby już tak blisko do przeprowadzki ,ale jakoś szczególnie mnie to nie cieszy.Przerażona jestem tymi kartonami ,przewożeniem ,rozpakowywaniem ,w momencie kiedy przed świętami mam straszny kocioł w pracy.

Mnie jakoś entuzjazm opuścił; i nawet pisać mi się nie chce ,nie wspomnę o gadce. :D Jakieś przesilenie wiosenne ,czy cóś?A może skrzydła mi opadają ,jak pomyślę ile jeszcze przed nami .I tak całe życie budujemy ,budujemy i końca nie widać .Dzisiaj obeszłam włości i stwierdziłam ,na jaka cholerę mnie taka wielka działka.Tę przydomową mam o wiele mniejszą i nie ma czasu się tym zając.Muszę coś mało upierdliwego w pielęgnacji ,posadzić .Chyba najlepiej las. :lol: :lol:

Mnie jakoś entuzjazm opuścił; i nawet pisać mi się nie chce ,nie wspomnę o gadce. :D Jakieś przesilenie wiosenne ,czy cóś?A może skrzydła mi opadają ,jak pomyślę ile jeszcze przed nami .I tak całe życie budujemy ,budujemy i końca nie widać .Dzisiaj obeszłam włości i stwierdziłam ,na jaka cholerę mnie taka wielka działka.Tę przydomową mam o wiele mniejszą i nie ma czasu się tym zając.Muszę coś mało upierdliwego w pielęgnacji ,posadzić .Chyba najlepiej las. :lol: :lol:

jaka duża jest Wasza działka?

Masz na myśli taka wolnostojacą?

Ogrodów jeszcze nie mam .Na razie nie kupuje ,bo mam chyba z 50 szt,które wystarczy przejrzeć ,a ja nie mam czasu :cry: A jest coś w tym wydaniu ciekawego?to kupie

Dopisałam właśnie w dzienniku o tych "Ogrodach" - warto kupić.

Na myśli miałam szafę wolnostojącą - zdecydowanie!!! Aż się prosi :wink:

Masz na myśli taka wolnostojacą?

Ogrodów jeszcze nie mam .Na razie nie kupuje ,bo mam chyba z 50 szt,które wystarczy przejrzeć ,a ja nie mam czasu :cry: A jest coś w tym wydaniu ciekawego?to kupie

Dopisałam właśnie w dzienniku o tych "Ogrodach" - warto kupić.

Na myśli miałam szafę wolnostojącą - zdecydowanie!!! Aż się prosi :wink:

Ta wnęka ma szerokość 2,60 a wysokość 2,80.Na zdjęciu może tego nie widać ,ale to jest kolos.m wymyślił taką zabudowę ,ale mnie się wydaje ,że tego drewna już chyba jest dość w tym holu.

A działka jest fajna .tylko aż strach pomyśleć o ogrodzie ,na razie mam pampasy ,albo jak kto woli połoniny bieszczadzkie :lol: :lol: :lol:

A może skrzydła mi opadają ,jak pomyślę ile jeszcze przed nami .

To pomyśl ile przed nami... może Ci się lepiej zrobi :roll: :wink: :lol:

Dzisiaj obeszłam włości i stwierdziłam ,na jaka cholerę mnie taka wielka działka...55 arów

Beatko... od przybytku podobno nie boli :lol: ... my szukaliśmy podobnej do Twojej, a mamy o jedno zero wiekszą 8) ... i też się zastanawiam :wink:

Muszę coś mało upierdliwego w pielęgnacji ,posadzić .Chyba najlepiej las. :lol: :lol:

albo łąkę kwietną :roll:

Moja opcja na wnękę to szafa wolnostojąca... niekoniecznie identycznych gabarytów jak wnęka :roll: