Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluję wspaniałej córci. Powinna mieć na drugie imię Gracja ! Jak pieknie prowadzi dłonie, każdy paluszek, jak pięknie trzyma głowę - to Miss Elegancji ! Musi pięknie tańczyć, bo widać, że wkłada w to całą swoją duszę. Nasunęły mi się słowa piosenki:...najpiękniejsza dziewczyna, kiedy nikt jej nie widzi, kiedy skacze i płacze i kiedy się nie wstydzi ... Życzę szybkiej przeprowadzki do pięknego domu i pozdrawiam!

Gosiu córka ćwiczy przy Domu Kultury.Bardzo lubi tańczyć i naprawdę jej to wychodzi.Wyłapuję co ważniejsze przedstawienia baletowe i robimy sobie przyjemność z oglądania,bo i ja to bardzo lubię.Szczególnym upodobaniem darzymy rosyjski balet i staramy się być na każdym ich przedstawieniu ,jak tylko są w Polsce.

Gratuluję wspaniałej córci. Powinna mieć na drugie imię Gracja ! Jak pieknie prowadzi dłonie, każdy paluszek, jak pięknie trzyma głowę - to Miss Elegancji ! Musi pięknie tańczyć, bo widać, że wkłada w to całą swoją duszę. Nasunęły mi się słowa piosenki:...najpiękniejsza dziewczyna, kiedy nikt jej nie widzi, kiedy skacze i płacze i kiedy się nie wstydzi ... Życzę szybkiej przeprowadzki do pięknego domu i pozdrawiam!

Ącka jak Ty to pięknie ujęłaś . :D :D Żałuję ,że mieszkamy na takim zadupiu ,gdzie do większego miasta typu Poznań ,Łódź,Bydgoszcz,Toruń .mamy po 100km.Dałabym ja do Szkoły baletowej,gdzie miałaby profesjonalne przygotowanie.Teraz owszem ,instruktorka jest właśnie po takiej szkole ,ale grup jest w tym domu kultury bardzo dużo ,a młodzież teraz głownie chce tańczyć modern ,hip hop itp.i pozostaje się tylko cieszyć ,że dziecko ma jakąś przyjemność ,chociażby w występowaniu,a to też jest bardzo ważne.

Fajnie , że Córeczka ma ochotę , żeby uczyć się czegoś pięknego - najpierw nauka gry na pianinie , teraz taniec i to w dodatku tak trudny . Naprawdę możesz być z niej dumna . Nie mówiąc już o tym , że całkiem nieźle jej to wychodzi .

I bardzo dobrze , że ją wspieracie - mam na myśli chociażby dowozy na zajęcia.

Jeśli chodzi o moje poczynania na własnej budowie , to dzięki Tobie podjęłam ostateczna decyzję , aby na całym dole domu położyć płytki . Już zakupiłam je na całość . Mój Tato radził mi , żebym położyła w salonie podłogę drewnianą argumentując to tym , że salon "wypłytkowany " będzie wyglądał jak wielki hol .

Ja ze względów praktycznych wolę płytki , szczególnie , że bezpośrednio z salonu mam wyjście na taras i potem do ogrodu ( którego nie ma jeszcze

:wink: ) . Dzięki Tobie podjęłam decyzję o zakupie płytek , ponieważ Twój salon jest piękny i elegancki - i pozbyłam się dylematu .

Chciałabym zapytać Ciebie o kamień , z którego jest wykonany Twój kominek - trawertyn . Czy on jest lepszy od marmuru , jeśli chodzi o właściwości ? Mam na myśli kruchość i utrzymanie w czystości ? Nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat .

Fajnie , że Córeczka ma ochotę , żeby uczyć się czegoś pięknego - najpierw nauka gry na pianinie , teraz taniec i to w dodatku tak trudny . Naprawdę możesz być z niej dumna . Nie mówiąc już o tym , że całkiem nieźle jej to wychodzi .

I bardzo dobrze , że ją wspieracie - mam na myśli chociażby dowozy na zajęcia.

Jeśli chodzi o moje poczynania na własnej budowie , to dzięki Tobie podjęłam ostateczna decyzję , aby na całym dole domu położyć płytki . Już zakupiłam je na całość . Mój Tato radził mi , żebym położyła w salonie podłogę drewnianą argumentując to tym , że salon "wypłytkowany " będzie wyglądał jak wielki hol .

Ja ze względów praktycznych wolę płytki , szczególnie , że bezpośrednio z salonu mam wyjście na taras i potem do ogrodu ( którego nie ma jeszcze

:wink: ) . Dzięki Tobie podjęłam decyzję o zakupie płytek , ponieważ Twój salon jest piękny i elegancki - i pozbyłam się dylematu .

Chciałabym zapytać Ciebie o kamień , z którego jest wykonany Twój kominek - trawertyn . Czy on jest lepszy od marmuru , jeśli chodzi o właściwości ? Mam na myśli kruchość i utrzymanie w czystości ? Nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat .

Suzuki ,uważam ,że zrobiłaś bardzo dobrze wybierając płytki.Ja bardzo lubię drewno i wcześniej myślałam o założeniu parkietu w salonie ,ale po głębszym zastanowieniu praktyczność zwyciężyła.Przeleci się mopem i spokój.A po pierwszej parapetówce nie przypuszczam,aby na drewnie , od szpilek nie było gustownych zarysowań . Mam znajomych ,którzy dopiero po pierwszych szumnych imprezach cyklinowali parkiet. :lol:

No Beatko, ta wanna to zdecytowanie to co ma Cię wzmocnić.... bo żyjesz jeszcze??? :roll:

Szkoda, że blacik masz już docięty, bo chyba bym całkowicie zrezygnowała i poszukała innej.... i nie chcę nawet myśleć jak będzie w użytkowaniu skoro od patrzenia się rozpada :( :roll: ...

Współczuję bardzo... ale mam nadzieję, że nie uzależniasz przeprowadzki od obecnośći wanny :roll: , Saskja się poddała :wink:

Ach ,Arctico ,ja już nie wiem ,czy mam się śmiać ,czy płakać.Dojdzie do tego ,ze będę miała stresa przed wejściem do tej nieszczęsnej wanny.Pracownik sklepu przepraszał ,zwalając wine na transport z Wrocka.Musieli ją wieźć do góry nogami ,woda spłynęła i zamarzając uszkodziła pokrętło.Szkoda gadać. :cry:

No nie, to faktycznie jakieś fatum a co to za firma takie cudo produkuje :o może by bezpośrednio do wytwórcy tego cuda napisać. Podejrzewam, że ciągle naprawiają, czy naprawdę nową przywieźli :roll:

Gosiu ,to jest firma Ruben ,która specjalizuje sie tylko w produkcji wanien z profesjonalnym hydromasażem.Ja przeciwko firmie to nic nie mam , ale zawinił teraz transport.Panowie zostawili ją prawdopodobnie na pace samochodu na noc i zamarzła reszta wody ,która pozostała w hydromasażu po sprawdzaniu.Wywaliło pokrętło.To się nie powinno zdarzyć ,ale jak już wspominałam wcześniej ,ja mam takiego pecha do sprzętu ,jakiego świat nie widział. :lol: :lol: Tak samo miała moja mama i teraz przeszło na mnie.Aż się boje odpalać sprzęt kuchenny.To dopiero będzie jazda :lol: :lol:

alez ty masz silne nerwy :o :o :o

Wczoraj byłam u wróżki i mi powiedziała ,że to niczego nie zmieni ,ze się będę tak wszystkim przejmować .Szkodzę tylko sobie i później tam mnie kłuje ,tu mnie kłuje....zaczynam mieć to wszystko w nosie.(sama nie wierze w to ,co piszę :lol: :lol: :lol: )

aha ,powiedziała mi ,że spokojnie mogę brać kredyt ,tak szybko nie zejdę :lol: :lol:

alez ty masz silne nerwy :o :o :o

Wczoraj byłam u wróżki i mi powiedziała ,że to niczego nie zmieni ,ze się będę tak wszystkim przejmować .Szkodzę tylko sobie i później tam mnie kłuje ,tu mnie kłuje....zaczynam mieć to wszystko w nosie.(sama nie wierze w to ,co piszę :lol: :lol: :lol: )

aha ,powiedziała mi ,że spokojnie mogę brać kredyt ,tak szybko nie zejdę :lol: :lol:

kuska, nie musialas chodzic do wrozki, ja to samo bym ci powiedziela i za darmo ! :D :wink: