Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

alez ty masz silne nerwy :o :o :o

Wczoraj byłam u wróżki i mi powiedziała ,że to niczego nie zmieni ,ze się będę tak wszystkim przejmować .Szkodzę tylko sobie i później tam mnie kłuje ,tu mnie kłuje....zaczynam mieć to wszystko w nosie.(sama nie wierze w to ,co piszę :lol: :lol: :lol: )

aha ,powiedziała mi ,że spokojnie mogę brać kredyt ,tak szybko nie zejdę :lol: :lol:

kuska, nie musialas chodzic do wrozki, ja to samo bym ci powiedziela i za darmo ! :D :wink:

Następnym razem jak mnie co najdzie ,to jadę do Ciebie :lol: :lol:

Beauty a musicie już mieć te tapety. Nie lepiej troszkę pomieszkać i jak do siebie dojdziecie i oswoicie nowe kąty to łatwiej będzie dzieciakom się zdecydować :roll:

Teraz ich naciskacie a jak pomysły nie wypalą to zamiast radości z fantastycznego domu mogą się złościć... na samych siebie :wink: 8)

Gosiu ,ja to jestem z tych "niecierpliwych" .Najlepiej ,aby wszystko było natychmiast.Wiesz ,z drugiej strony ,jak już zamieszkam ,to nie chciałabym szwendania się obcych ludziów (czyt.Fachowców),po chałupie.Mam teraz malarza ,"złotą rączkę" ,który by to od razu zrobił.Co do pokoju córki ,to tapetę już mamy.Dzisiaj został jej pokój wymalowany i kolor okazał się być trafiony,taki trochę niespotykany.I o to chodzi.. Zdjęcia na fototapetę już praktycznie mamy .Tylko jutro na spokojnie trza dokonać ostatecznego wyboru.Musi to być trochę silniejszy akcent ,gdyż kolor na ściany wybrałam bardzo jaśniutki szary.Córka twierdzi ,że za jasny.

:wink: Dzisiaj przeżywam bardzo stół i krzesła ,które mają jutro dojechać.Mam nadzieje ,że pogoda nie popsuje planów i wszystko dojedzie.Wykonawca twierdzi,ze tkanina obiciowa na krzesłach wygląda rewelacyjnie.Mam taką nadzieję.

Beatko co do tej fotki to najlepiej idz do jakiejs agencji i oni ci podpowiedza, ja tak robilam swoje tulipany ;)

najprawdopodobniej wystarczy kupic to najwieksze zdjecie i oni je troche podetna na bokach albo zaproponuja inne.

tak mysle, moze napisz maila do tego sprzedawcy moze cos Ci poradzi

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=14549785

Beatko co do tej fotki to najlepiej idz do jakiejs agencji i oni ci podpowiedza, ja tak robilam swoje tulipany ;)

najprawdopodobniej wystarczy kupic to najwieksze zdjecie i oni je troche podetna na bokach albo zaproponuja inne.

tak mysle, moze napisz maila do tego sprzedawcy moze cos Ci poradzi

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=14549785

Dzięki Aniu ,zaraz wyślę. ale pewnie już z tego zdjęcia będę musiała zrezygnować ,tzn syn.Powiedzieli mi ,ze jakby mieli dopasować je do tej ściany ,to by zostało kawałek mostu i kawałek kola i zderzaka od samochodu.Do tego zdjęcia musiałaby być ściana o szer 6m. :lol: :lol:

Beatko, stół piękny, a obicie krzeseł super pasuje!!! Nie wspomnę o nowym ujęciu koloru ścian w salonie, które strasznie mi się podobają!!! A ten wzorek w oparciu krzeseł sama dodałaś czy już tak seryjnie robi stolarz? Pytam bo ten wzorek doskonale pasuje do całości stolarki, podkreśla jej dostojność ;-)

Beatko, stół piękny, a obicie krzeseł super pasuje!!! Nie wspomnę o nowym ujęciu koloru ścian w salonie, które strasznie mi się podobają!!! A ten wzorek w oparciu krzeseł sama dodałaś czy już tak seryjnie robi stolarz? Pytam bo ten wzorek doskonale pasuje do całości stolarki, podkreśla jej dostojność ;-)

Ja też bardzo się cieszę z tego zakupu ,chyba ,jak dotąd ,najbardziej.Jakoś docierać zaczyna do mnie ,że przeprowadzka tuz ,tuż. Natomiast widzę ,ze im bliżej do końca ,tym mojemu M nie za bardzo się chce przeprowadzać .On to tylko budować lubi :lol: :lol:

A tę ozdobę ,to mam w obecnych moich krzesłach ,tylko ,ze starych i ku mojemu zadowoleniu Pan tez takie ozdoby robi ,oczywiście na wyraźne życzenie klienta.Kazałam zrobić 10 krzeseł nowych i mam 6 starych ,tak ,żeby podczas większej imprezy nie kombinować z krzesłami.

Cieszę się, że jesteś zadowolona :wink: :D :D Wiedziałam, że wyjdzie super :D

Nie mogę się doczekać salonu "na gotowo", bez folii :roll: Będzie pięknie :wink:

Moniu jestem Ci bardzo wdzięczna za podanie tego namiaru na sprzedawcę i jeszcze raz Ci bardzo za to dziękuję. :D :D Dzięki Tobie mam śliczną jadalnię ,taką ,jaką sobie wymarzyłam :D Mam nadzieję ,że na pewno nadarzy się okazja ,abyśmy razem wypiły sobie kawkę z ćmielowskich filiżanek ,siedząc na tych pięknych krzesłach :D

http://fototapeta.net/

może z tych fototapet coś wybierzecie, a krzesła miodzio, wyglądają lepiej niż sobie wyobrażałam :D

Madziu ,przeglądamy te zdjęcia i już sama nie wiem ,czy czasem się nie wstrzymać z zakupem tej fototapety do chwili ,kiedy będą już meble ,a przynajmniej łóżko.Najlepiej wyglądają fototapety na ścianie niczym nie zasłoniętej ,a ja jeszcze nie wiem ,jak będzie stało łóżko .Co innego u Zuzi ,tam będzie motyw roślinny i właściwie meble nie będą aż tak bardzo przeszkadzały .

Cieszę się, że jesteś zadowolona :wink: :D :D Wiedziałam, że wyjdzie super :D

Nie mogę się doczekać salonu "na gotowo", bez folii :roll: Będzie pięknie :wink:

Moniu jestem Ci bardzo wdzięczna za podanie tego namiaru na sprzedawcę i jeszcze raz Ci bardzo za to dziękuję. :D :D Dzięki Tobie mam śliczną jadalnię ,taką ,jaką sobie wymarzyłam :D Mam nadzieję ,że na pewno nadarzy się okazja ,abyśmy razem wypiły sobie kawkę z ćmielowskich filiżanek ,siedząc na tych pięknych krzesłach :D

Na pewno będzie taka okazja!! Będę się czuła jak u siebie, bo moje identyczne, choć stare :lol: :lol: (poza siedziskiem, bo u mnie brązowe, skórzane) :lol:

Stół z krzesłami w tym wzorze idalnie pasuje do Twojego wnętrza :D !!

Bardzo ładnie się prezentują, choć jeszcze pokazane za "woalem" :wink:

W tych woalach krzesła wyglądają prawie jak baletnice! :D Ciesze się ,bo wreszcie udało mi się dobrze wycyrklowaćz oświetleniem ,centralnie nad stołem i odpowiednio dużo miejsca jest jeszcze do okna ,aby swobodnie krzesło odsunąć .Do tej pory zawsze kabel musiał być być przekuwany ,jednak ma się już to doświadczenie :lol: :lol: :lol: Po prawej stronę planuje postawić jakiś pomocnik lub serwantkę na serwisy i szkło.Stwierdziliśmy z m ,ze pomimo tego ,że salon ma 50m ,to po postawieniu stołu, tego miejsca nie jest już zbyt dużo .Na środku ,przy kominku będzie wypoczynek z małym stoliczkiem i już 2/3 salonu jest zagracone :D

U mnie będzie b.podobne ustawienie i też doszłam do takiego samego wniosku - niby ogromny salon, a po ustawieniu będzie w sam raz :wink: U nas będą jednak jaśniejsze ściany, choć Twój kolor bardzo ładnie się prezentuje i kusi :lol: Chyba dopiero zdjęcie ze stołem oddało ten kolor ścian :wink: Ja planuję jaśniutki ecru, śmietankowy. Najgorsze, że podoba mi się taki do każdego pomieszczenia i obawiam się, że polecę w odcienie ecru w całym domu - tak jak Ty z beżem :lol: