Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wlasnie kiedy drzwi, jestem bardzo ciekawa jak beda wygladac!!!!

Beauty - mozesz napisac cos wiecej o tych deskach na podloge. chetnie tez bym sobie zamowila u nich probki!

Ja wciaz szukam - narazie najlepsze co znalazlam to w hurtowni w zielonejgorze. Dab 3 klasa - surowa decha pod olej np. za 108 zl brutto.

Beatko, to Ty już wprawiona budownicza jesteś!!! Ekspert! I chyba już teraz to wiesz czego chcesz :o :o :o :o Podziwiam Cię bo mnie ta jedna budowa kosztowała tyle stresu, a co mówić o następnych...

Podziwiam...

Mamy już jakieś doświadczenia ,dzięki którym wiemy na co zwrócić uwagę odpowiednio wcześniej i nie wszystkie sugestie majstrów są przyjmowane jako pewnik.Ale tak na prawdę Iwonko ,ile by się tych domów nie wybudowało ,to za każdym razem zrobiło by się inaczej,a pewnych błędów i tak nie da się uniknąć ,bez względu na posiadaną wiedzę .Te nasze przygody z budowaniem na pewno nauczyly nas dystansu do tegoż budowania i obecnie włączyliśmy luuuzzz.

:wink:

Ojciec Mój zawsze powtarza że budowa odmładza, :lol: :lol: :lol:

Te pierwsze dwa to tylko mieszkanka ,ale remontowane od podstaw.

ja bym powiedziała, że raczej zmarszczek dodaje :lol: :lol:

Miłego dnia :wink:

ps.kiedy będą drzwi?? nie mogę się już doczekać :wink:

Moniko ja już dawno wyluzowałam ,bo ,to ,że się będziemy denerwowały tak naprawdę niczego nie zmieni :wink: Mieszkać mamy ,gdzie ,a że się skończy trochę póżniej ,niż się zamierzało ....Jedyna rzecz ,która mnie w tej chwili wkurza ,to czekanie za ekipami,za płytkami ,za stolarką.Niesłowność fachowców ,tego to już w ogóle nie mogę zrozumieć ,bo my z M należymy do tych słownych.

a propos drzwi ,to maja być do 15 maja,ale też pewnie trzeba wziąć jakąś poprawkę

Wybacze ci jak mi napiszesz po pracy :wink:

Googulku już jezdem :lol: :lol: na priv.wyślę Ci telefon do firmy.JA szukałam odpowiedniego drewna,które nadawało by się na podłogówkę,a tam mają dość szeroki asortyment.Różne maja szerokości,długości do220cm,moga być z różną faza,z sękami,deski postarzane ,olejowane ,lakierowane itp.Najlepiej ,jak sama do nich zadzwonisz i powiesz ,o co Ci chodzi.pozdrawiam i przepraszam ,mogę już nie bardzo logicznie składać zdania .bo padam po dzisiejszym dniu na pyszczek