Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiesz Kasiu ,czy mają w sprzedaży płyty z" noskami ",żeby nadawały się na stopnie schodowe?Nie chciałabym takich kanciastych zakończeń .Ciekawa też jestem ,czy są śliskie zimą?

Napewno maja, ale ja odpuściłam sobie takie płyty. Wszystkie są powyżej 100 za SZT !!! takie schody tarasowe to wyjdzie majatek.

Musze tak zrobić i jeszcze przejadę się d Libetu . Może coś jeszcze innego wybiorę.Chciałabym jak najwięcej zrobić teraz na zewnątrz .Dzisiaj umówiłam się z facetem od kostki na maja.W międzyczasie muszę nawieźć ziemi i zrobić dach na budynku gosp.Czekamy właśnie na dachówkę.

Beauty, u Ciebie to już praktycznie mozna mieszkać! Nadal zakochana jestem w Twoich schodach. Są OBŁĘDNE ! Trochę kojarzą mi się ze starymi zakrystiami... Ale ja uwielbiam takie klimaty :D

A poza tym, jaką masz zdolną i śliczną córę! :D Gratulacje dla jej tanecznych osiągnięć!

Moje chłopaki (V kl.) trenują breakdance i hip-hop. Właśnie z synem od hip-hopu i jego formacją dzis po 24.00 startujemy z Gdańska na Mistrzostwa Polski w Tańcu Współczesnym, które w weekend odbywają się w Łodzi. Czyli , jak widzisz, też się załapuję do klubu mamusiek jeżdzących ze swymi dziećmi po różnych tanecznych konkursach :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

...sama zresztą też tańczę w dorosłej formacji tanecznej... 8) :D

zdjęcie u Kamila już jest na ścianie :D

...z tego powodu umrę z niecierpliwości :wink:

pozdrówka...

u nas leje, ale na włościach byłam z samego rana...

Amtluś ,przykro mi ,ale zdjęcia będą jutro.Dzieciaki się ze mnie nabijały ,bo wróciłam się jeszcze z samochodu po aparat ,a na miejscu okazało się ,ze bateryja padła :oops: :lol:

Beauty, u Ciebie to już praktycznie mozna mieszkać! Nadal zakochana jestem w Twoich schodach. Są OBŁĘDNE ! Trochę kojarzą mi się ze starymi zakrystiami... Ale ja uwielbiam takie klimaty :D

:D

:lol: :lol: Czasami ja myślę ,że w holu to mi tylko konfesjonału brakuję :lol: :lol: Na upartego to można na niego wygospodarować miejsce pod schodami .Było by tak intymnie ,bo za zamkniętymi drzwiami :lol: :lol:

A na zawodach ,to może się już o siebie kiedyś nieświadomie otarłyśmy?Ja bardzo lubię atmosferę takich imprez.Zostało mi to z dzieciństwa i wczesnej młodości,kiedy jeździłam z zespołem muzycznym na różne festiwale i konkursy.

Życzę Twojemu synkowi udanego występu i trzymam oczywiście kciuki!!

Wpadam z podpowiedzia co do salonu. Nie wiem czy dobrze się dopatrzyłam ale w salonie masz dosyć ciemny kolor. Dodanie do niego ciemnego bakłażana sytuacji nie zmieni. A myślałaś o wzorzystej tapecie ( np w pasy, są szalenie eleganckie) ale w takiej kolorystyce gdzie wystepuje kolor ze ściany a reszta jasna

Już tapeta Kasiu nie wchodzi w grę,bo już całość jest pomalowana ,a z tego co wiem raczej nie powinno się kłaść tapet na farby.Chodzi mi o zasłony i tapicerkę na kanapach.Jeden fotel na pewno będzie obity tkaniną taką sama jak krzesła a reszta? nie wiem :cry: Może faktycznie pójść w jasne kolory?