Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani forumowicze ! Bracia i siostry!Właśnie wróciłam ze Świąt i chciałam sobie pobiegać po Waszych dziennikach a tu lipa.Nie bardzo mogę się odnaleźć w tej nowej rzeczywistości.Szczerze mówiąc nie wiem ,czy się w ogóle odnajdę,chyba jestem za stara na rozgryzanie tego nowego forum.Póki co -czarno to widzę.Chciałam Wam wszystkim podziękować za wszystkie życzenia i za to ,że ze mną byliście,że wspieraliście i życzę wszystkim również wszystkiego dobrego i samych radosnych chwil w Waszych nowowybudowanych i budowanych domkach.

Kochani forumowicze ! Bracia i siostry!Właśnie wróciłam ze Świąt i chciałam sobie pobiegać po Waszych dziennikach a tu lipa.Nie bardzo mogę się odnaleźć w tej nowej rzeczywistości.Szczerze mówiąc nie wiem ,czy się w ogóle odnajdę,chyba jestem za stara na rozgryzanie tego nowego forum.Póki co -czarno to widzę.Chciałam Wam wszystkim podziękować za wszystkie życzenia i za to ,że ze mną byliście,że wspieraliście i życzę wszystkim również wszystkiego dobrego i samych radosnych chwil w Waszych nowowybudowanych i budowanych domkach.

Hej, Beatko :)

To samo sobie pomyślałam ostatnio- chyba jestem za stara na nowe wgryzanie się w forum, ale ... chyba uzależnienie bierze górę i mimo wszystko udało mi się rozgryźć na tyle, żeby dostawać powiadomienia z ulubionych wątków. Jest już znacznie lepiej, bo pokazały się nasze gęby, czyli avatarki. Mojego długo nie było i musiałam wgrać nowy, ale już się powoli przyzwyczajam. Na razie nie miałam potrzeby korzystania z forumowych wątków doradczych w wymianie doświadczeń, czy innych, więc trudno mi powiedzieć jak tam sprawa wygląda o zmianach. Słuszałam, że jest problem z pisaniem p.w., ale też na razie nie korzystałam z tej opcji. Okaże się po czasie jak to się sprawdzi. Na razie większość forumowiczów narzeka, a redakcja obiecuje poprawę - pożyjemy, zobaczymy ;)

Pozdróweczki świąteczne. Czy Święta spędziliście już w nowym domku?

Hej, Beatko :)

To samo sobie pomyślałam ostatnio- chyba jestem za stara na nowe wgryzanie się w forum, ale ... chyba uzależnienie bierze górę i mimo wszystko udało mi się rozgryźć na tyle, żeby dostawać powiadomienia z ulubionych wątków. Jest już znacznie lepiej, bo pokazały się nasze gęby, czyli avatarki. Mojego długo nie było i musiałam wgrać nowy, ale już się powoli przyzwyczajam. Na razie nie miałam potrzeby korzystania z forumowych wątków doradczych w wymianie doświadczeń, czy innych, więc trudno mi powiedzieć jak tam sprawa wygląda o zmianach. Słuszałam, że jest problem z pisaniem p.w., ale też na razie nie korzystałam z tej opcji. Okaże się po czasie jak to się sprawdzi. Na razie większość forumowiczów narzeka, a redakcja obiecuje poprawę - pożyjemy, zobaczymy ;)

Pozdróweczki świąteczne. Czy Święta spędziliście już w nowym domku?

Moniu ,jak mówisz ,ze się przyzwyczaimy ,to pewnie tak będzie.Ja to juz jeste taki człowiek ,że jak się do czegoś przyzwyczaję ,to każda kolejna zmiana wydaje się być gorsza.Syn tez twierdzi ,ze to nowe forma tego nowego forum nie jest najgorsza i że się oswoimy.Czy Wy coś robicie ze swoimi dziennikami? One mam nadzieję nie znikną?

Jeżeli chodzi o Święta ,to niestety nie spędziliśmy ich w nowym domu ,ale wyjechaliśmy do rodziny i bardzo milo spędziliśmy czas.Jutro zamierzam jechać z synem do Ikei z zamiarem kupna mebli do jego pokoju i powoli będziemy tobołki przenosić .Mam nadzieję w weekend ostatecznie się przeprowadzić .I znowu przyjdzie się przyzwyczajać .Mam trochę obawy co do technicznych rozwiązań .Tutaj mam sklep za płotem ,tam niestety do sklepu będzie kawałek .No i dojazdy dzieci do szkoły .Ale jakoś to będzie ,wszyscy budujący jakoś to przechodzą ,to i my przez to przebrniemy. dorfi fajnie ,że zajrzałaś ,.U Ciebie pewnie już duże postępy na budowie?A synuś na pewno już fajniutki?

Czy tu jest jakiś podgląd tych wypocin? Nic nie widzę

Beauty, linki do dzienników i komentarzy już działają, jak dawniej. Mam nadzieję, że z wklejaniem fotek i innymi pierdółkami nie będzie kłopotów. Dziennik zostawiam taki, jak był. Od dawna przymierzałam się do jego wydrukowania, to może się w końcu zdecyduję? Ponoć mają też poprawić emotikonki - całe szczęście, bo mi ich brakuje, Ogólnie jakoś to jest, ale wolałam starą wersję. A może dlatego, że również nie lubię zmian? Dlatego lubię stare meble, bo całymi latami tkwią w swoich kątach i nie nudzą mi się i nie ciągnie mnie do zmiany mebli ...

Beauty, linki do dzienników i komentarzy już działają, jak dawniej. Mam nadzieję, że z wklejaniem fotek i innymi pierdółkami nie będzie kłopotów. Dziennik zostawiam taki, jak był. Od dawna przymierzałam się do jego wydrukowania, to może się w końcu zdecyduję? Ponoć mają też poprawić emotikonki - całe szczęście, bo mi ich brakuje, Ogólnie jakoś to jest, ale wolałam starą wersję. A może dlatego, że również nie lubię zmian? Dlatego lubię stare meble, bo całymi latami tkwią w swoich kątach i nie nudzą mi się i nie ciągnie mnie do zmiany mebli ...

Monia ja to nawet w akademiku przez wszystkie lata studiów musiałam mieć ten sam pokój

Ja swojemu w ogóle zbyt dużo nie mówię

QUOTE]Doszukałaś się opcji śledzenia wątku?

Nie ,nie mam pojęcia jak to zrobić .

Na górze po prawej stronie wejdź w "narzędzia wątku" i kliknij "subskrybowanie wątku" :) - czysta głupota, ale tak teraz się to robi :)

Dzięki Moniko! Z Twoja pomocą może jakoś dam radę?

A wracając do budowy ,to nie wiesz czasem ,czy w Ikei ktoś mi pomoże urządzić garderoby? Mam z tym kłopot ,ponieważ w garderobach mam skosy.Dzisiaj zrobiłam wymiary ,m.w.wiem czego chce ,tylko chciałabym to jakos dobrze umieścić pod skosami.

Dzięki Moniko! Z Twoja pomocą może jakoś dam radę?

A wracając do budowy ,to nie wiesz czasem ,czy w Ikei ktoś mi pomoże urządzić garderoby? Mam z tym kłopot ,ponieważ w garderobach mam skosy.Dzisiaj zrobiłam wymiary ,m.w.wiem czego chce ,tylko chciałabym to jakos dobrze umieścić pod skosami.

Niestety nie wiem, bo w Ikei kupuję tylko swieczki :(

Aaaa,przepraszam, mam w obecnej garderobie półki z Ikei - są super, ale na proste ściany. Poza tym do nowego domu chciałabym już jednak inne - te wezmę do piwnicy i będą jak znalazł :)

Zapytaj w dziale meblowym, może coś doradzą? Najlepiej zabierz ze sobą rzuty pomieszczenia wraz z wymiarami.