Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniko ,zakupy uważam z udane.Ciekawa jestem ,jak to się wszystko zmieści w pokoju syna?Samo biurko zajmie chyba z polowe pokoju ,a o .łóżku to nie wspomnę .Ale nie będę mu żałować chłopisko wielkie wyrosło ,niech się wyśpi.Kupiłam wiszącą lakierowaną czarną półkę ,szafkę pod telewizor ,łóżko ,biurko ,fotel dyrektorski do biurka ,czerwoną pościel w kratkę.Jutro będziemy wszystko skręcać .Mam nadzieje ,że wszystko będzie pasować ,bo znając moje szczęście ,to może być różnie.Ja się cieszę ,ze już jeden pokój mam z głowy ,ale najważniejsze ,ze Młody jest zadowolony ze swojego wyboru. Najfajniejszy był powrót ,bo jechaliśmy starym jeepem.który miał oklapnięte boczne lusterka ,klapa była oczywiście opuszczona i najważniejsze ,ze wszystko się zmieściło ,chociaż do kńca nie sądziłam ,że się uda..Myślałam ,ze blat biurka trzeba będzie mocować na dachu,ale praktycznie wszedł na wcisk. Gnałam tak 100km i tylko spoglądaliśmy do tylu ,czy jakaś paczka czasem nie została na drodze.

Najważniejsze, że syn zadowolony - ale to nie tak do końca. Nie chcemy przecież kształtować kiczowatych gustów naszych latorośli...

Już nie mogę się doczekać efektu po skręcaniu...u mnie będzie gorzej, bo do Ikei mam kawał...ale sobie poradzę, byleby wiedzieć co będziemy chcieli - syn i ja..tu powinna być mordka, ale jeszcze nie wykumałam...wchodzę w te zaawansowane, widzę te 15 sztuk, klikam i NIC...

Amtluś ,powiem Ci ,ze obeszliśmy kilka sklepów i stwierdziłam ,pomimo całego swojego zboczenia w kierunku antyków,ze IKEA najbardziej mi odpowiada.Myślę ,że tam każdy coś znajdzie dla siebie.Myślę ,że utrafiliśmy z kolorystyką mebelków ,bo będą czarne z elementami stalowymi ,co wpasuje się fajnie w kolory pokoju.Łóżko boki ma szare ,biurko z kolei ma czarno-brązowy blat stojący na stalowych nogach ,Taki a la stół konferencyjny .Przerażają mnie tylko gabaryty tego wszystkiego.Mam nadzieję ,że nie zagracimy tego pokoju ,bo jeszcze ma się zmieścić sofa (stara) tylko w pokrowcu w kratę szaro-czarno-białą .Myślę ,że efekt finalny nie będzie najgorszy.

Cześć Beauty :)

Ledwo odnajduję się na tym forum, ale może jakoś się to ogarnie ;)

Fajnie,że zakupy się udały, super,że już za chwilkę będziecie tam mieszkali! Zobaczysz piękny dom wynagrodzi Wam wszystkie małe niedogodności ;)

Orientowałaś sie co do tych płyt tarasowych ? Ja byłam w ich autoryzowanym sklepie w Lublinie, najpierw tam zadzwoniłam i pani mnie poinformowała,że cena tych które nam się podobały to 126zł m2 ale już przez tel wynegocjowałam cenę na 107zł m2 ! Byliśmy już na nie praktycznie zdecydowani ale po przyjeździe na miejsce i zobaczeniu ich na żywo, mimo,że bardzo ładne, osobiście się troche rozczarowałam ... Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Impressio Torino wstępna cena 115zł m2 a a po negocjacjach sporych ;) stanęło na 85zł m2 :D Kupione, przywiozą nam w następny piątek :D Piszę Ci o tym, bo gdybyś się decydowała na zakup u nich któryś płyt tarasowych są bardzo otwarci na negocjacje ceny, wystarczy o tym wspomnieć ;)

pozdrawiam!!!

Dobra i możliwość pisania. Pozmieniałam w ustawieniach tak jak pisały dziewczyny i dalej tylko mogę pisać w "szybkiej odpowiedzi". Poza tym to co napiszę pojawia się na ekranie dopiero po kilku minutach.

Tak więc ja na razie za to forum podziękuję.

Dorotko ,żeby jakoś to wszystko ogarnąć ,trzeba by chyba godzinami siedzieć na forum ,a ja to tak tylko w tzw. Międzyczasie.Ograniczę się chyba tylko do pisania.Szczerze mówiąc to wolałabym ,aby "stare "wróciło.

Cześć Beauty :)

Ledwo odnajduję się na tym forum, ale może jakoś się to ogarnie ;)

Fajnie,że zakupy się udały, super,że już za chwilkę będziecie tam mieszkali! Zobaczysz piękny dom wynagrodzi Wam wszystkie małe niedogodności ;)

Orientowałaś sie co do tych płyt tarasowych ? Ja byłam w ich autoryzowanym sklepie w Lublinie, najpierw tam zadzwoniłam i pani mnie poinformowała,że cena tych które nam się podobały to 126zł m2 ale już przez tel wynegocjowałam cenę na 107zł m2 ! Byliśmy już na nie praktycznie zdecydowani ale po przyjeździe na miejsce i zobaczeniu ich na żywo, mimo,że bardzo ładne, osobiście się troche rozczarowałam ... Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Impressio Torino wstępna cena 115zł m2 a a po negocjacjach sporych ;) stanęło na 85zł m2 :D Kupione, przywiozą nam w następny piątek :D Piszę Ci o tym, bo gdybyś się decydowała na zakup u nich któryś płyt tarasowych są bardzo otwarci na negocjacje ceny, wystarczy o tym wspomnieć ;)

pozdrawiam!!!

Karolina ,dobrze ,ze napisałaś mi o tych płytkach.Będę wiedziała , na ile mogę starać się zbić z ceny,a jutro się właśnie wybieram do jeszcze jednego sprzedającego.Ciekawa jestem ,czemu ta Wenecja nie przypadła Ci do gustu.Mnie się wydaje ,że ona fajnie wygląda,chyba ,że do elewacji Ci nie pasuje.Jak dla mnie t ona z czasem będzie przypominać starą posadzkę.O taki efekt właśnie mi chodzi.Jeszcze się zastanawiam nad brukiem klinkierowym ,też mi się podoba

Dorotko ,żeby jakoś to wszystko ogarnąć ,trzeba by chyba godzinami siedzieć na forum ,a ja to tak tylko w tzw. Międzyczasie.Ograniczę się chyba tylko do pisania.Szczerze mówiąc to wolałabym ,aby "stare "wróciło.

Beatko, z buźkami mam ten sam problem , co Ty :( Wchodzą jedynie te, które piszę za pomocą znanych znaków. Z czasem również podobnie - mam do dyspozycji tylko międzyczas :lol: Stare forum wolałam, ale to już ne wrati i trzeba się przestawić ;)