Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miluchno ,ze wpadłaś :wave: Powoli zaczynamy się odnajdywać w tym chaosie.Nawet zaczyna mi się to nowe forum podobać.

ja na początku to chciałam kompa przez okno wyrzucić a teraz grzecznie go przepraszam

Beauty liczę że przyjedziesz 15 maja i zaliczysz Tour de mazowsze :) nocleg gwarantuję :)

ja na początku to chciałam kompa przez okno wyrzucić a teraz grzecznie go przepraszam

Beauty liczę że przyjedziesz 15 maja i zaliczysz Tour de mazowsze :) nocleg gwarantuję :)

Jeszcze raz dzięki za zaproszenie:lol2: Postaram się być .Tylko musisz mi napisać ,gdzie ten Tour się zaczyna ,i gdzie kończy?:DA noclegiem się nie przejmuj ,ja to jestem taki Harcerzyk trochę ,mogę spać gdziekolwiek

Witaj Beatko, wkońcu udało mi sie do Ciebie wpaść:D, ale letko nie było:yes:

ciężko mi sie przyzwyczaić:yes:jeszcze dosyć wolno mi chodzi i wszędzie nie wlazłam

nie lubię zmian, a ta jest jak cios w serce:no:

Magdalenko ,Przyzwyczaimy się .Ja na początku tez K...mi rzucałam ,ale p teraz to już nawet jestem zadowolona i nie krążę po forum jak ślepiec.Nawet wszystko mi ładnie chodzi ,dość szybko i dzienniki i komenty nadają na starych falach.Już nie narzekam.:D

Jeszcze raz dzięki za zaproszenie:lol2: Postaram się być .Tylko musisz mi napisać ,gdzie ten Tour się zaczyna ,i gdzie kończy?:DA noclegiem się nie przejmuj ,ja to jestem taki Harcerzyk trochę ,mogę spać gdziekolwiek

tour zaczyna się w Raju ( namiary na PW) no i kończy się w Raju wspólnym integracyjnym ogniskiem. W Raju jest domeczek w którym trochę osób się zmieści,przytulonych mocno do siebie:rolleyes: a jak będzie pogoda Harcerka może ustawić namiocik bo miejsca jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo albo i więcej:D

O, to widzę, że Panie się jednak rozkręciły na nowym forum :cool:

Czy zawsze poczatki muszą być takie trudne?

Ja w dalszym ciągu nie dostaję powiadomień, mimo że zaznaczyłam w ustawieniach :mad: Chyba jutro mojego pełonoletniego synusia zatrudnię:sick:

amtla ,ja w ogóle nie zwracam uwagi na powiadomienia .Wskakuję do ludzi ,jak popadnie i tyle . A w końcu Ci ,których chce odwiedzić są zawsze na pierwszych stronach:lol2:

Foty, foty, foty...

Foty pokoju zrobię jutro ,a przepraszam ,pojutrze ,bo jutro mi się laba kończy i muszę iść potyrać .Sprzątnąć trzeba ten cały bajzel i poustawiać wszystko na swoje docelowe miejsce.Ustawienie biurka budzi kontrowersje ,bo syn upiera się ,aby nie stało pod oknami ,gdzie mi ono najbardziej pasuje ,bo mówi ,ze słonce mu będzie przeszkadzać .Nie wiedziałam ,ze mam w domu wampirka:lol2:No i brakuje jeszcze kanapki do posiedzenia , na którą trzeba uszyć pokrowiec.Tapicer ma pokazać się w niedzielę.

Ogromnie mi się podoba Twoja konsekwencja stylu... :-))) I inspiracja bramy cudna! :-)

Dzięki! Staram się trzymać twardo swoich upodobań ,ale muszę się też zastosować do upodobań domowników. Nie wszystko udaje się przeforsować i chcąc uniknąć wojny -ustępuję.:(

Edytowane przez Beauty

Beatko, pamietasz moze kolekcje New Classic z Grazia Ceramiche? Mysle dac te plytki do dolnej lazienki ale nie bardzo wiem ktory wybrac kolor. A konkretnie bialy czy taki myszkowato siwy.

http://img705.imageshack.us/img705/9159/newclassic1.jpg' alt='newclassic1.jpg'>

na tym zdjeciu jest chyba kolor ecru, a innego nie moge znlazc