Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pomoglas, pomoglas :) ale jezeli mozesz, to zadzwon prosze do salonu i sie zapytaj czy to co masz na zdjeciu to jest kolor Tortora. tutaj w salonie wcale nie mieli tych plytek na ekspozycji, same katalogi, tyle ze katalogi to ja tez mam i niewiele mi to pomaga :(

jeszcze maja tez kolor agave ktory tez jest ladny, ale on juz bardziej zielonkawy sie wydaje byc. Zdecyduje sie chyba na biel...

Angie,dzwoniłam do salonu i powiedzieli mi ,ze ten kolor to jest taka kawa z mlekiem wpadająca w szarość(tortora).Pani Agnieszka jest tak mila ,ze za chwile ma mi przysła sms ,z namiarami ,gdzie te płytki możesz w Paryżu obejrzeć .Oni mają w tej serii dość duży wybór kolorów ,a wiesz jak jest przez telefon z opisywaniem ,.jeden widzi szary ,a drugi kawa z mlekiem,lepiej więc namacać:D

AAAA,patrzę w niebo czy czasami nie zacznie padać ,bo wczoraj zrobili mi elewacje ,na portyku ogrodowym.Nie chciałabym ,aby popłynęła.A zaraz zjem śniadanko i gnam do akana obejrzeć meble i mam zdecydować ,czy zamalowywać zawiasy wraz z uchwytami na biało czy nie? Myślę ,że zawisy mogą być przemalowane postarzone ,a uchwyty od szuflad zrobię w starym srebrze .No i muszę zawieźć umywalkę ,coby szafkę już zaczęli robić .A poza tym ,czekam na elektryka ,bo miał być wczoraj ,ale uszkodził sobie rękę i dzisiaj ma przyjść kto inny.A gniazdek i wyłączników wielka torba czeka:)

Angie,dzwoniłam do salonu i powiedzieli mi ,ze ten kolor to jest taka kawa z mlekiem wpadająca w szarość(tortora).Pani Agnieszka jest tak mila ,ze za chwile ma mi przysła sms ,z namiarami ,gdzie te płytki możesz w Paryżu obejrzeć .Oni mają w tej serii dość duży wybór kolorów ,a wiesz jak jest przez telefon z opisywaniem ,.jeden widzi szary ,a drugi kawa z mlekiem,lepiej więc namacać:D

jestes wielka!!! mysle ze wybiore wiec kolor bialy zeby moja lazienka wygladala na czysciutka i jasniutka :)

U nas tez dzisiaj był piękny,słoneczny dzień ,aczkolwiek nie za ciepły.Moim dekarzom udało się już dzisiaj położyć dachóweczki na jednej połaci dachuMonia ,orientowałaś się moze w cenach balustrad ?.Dzisiaj dostałam wycenę tej mojej ,wydawać by sie moglo ,skromnej balustradki i ,że tak pwiem "beretka mi sie sfilcowała'. Pytałam w wymianie doświadczeń ,ale jakieś tam małe zainteresowaniem jest tym tematem.Musze popytać ludzi bezpośrednio.