Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiesz, mam takie trochę mieszane uczucia. Czy nie jest za bardzo "babska" ? Jak dojdzie krata, to niewątpliwiue zmieni charakter. Ale to mogę powiedzieć dokładniej jak zobaczę resztę mebli....

Ale moim zdaniem do plakatu nie pasuje.

A oczywiście koszt materiału i robocizny skłania ku Twojemu rozwiązaniu zakupu nowej kanapy.

Amtla ,masz rację .Ja tę sofę wybrałam według swojego widzimisię ,syn ma zdecydowanie inna faworytkę. Prawdopodobnie będzie taka ,tylko nie mam pojecia w jakim kolorze ja kupic .Syn optuje za czarnym ,ale ja nie wiem ,czy nie będzie za smutno w tym pokoju?

http://www.ikea.com/PIAimages/32946_PE089088_S3.jpg

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepiej wybór zostawić jednak młodym . Ciekawa jestem ,co córa zadecyduje ,bo cały czas narzeka ,że pokój jej na siłę chcę w starocie ubrać.:rolleyes: Karola ,wyobraź sobie ,ze już pierwsze kartony zawiozłam dzisiaj i nawet je rozpakowałam .Zastanawiam się ,czym ja zapełnię te przeszklone szafki w kuchni .Na razie poszło szkło.M mówi ,że wygląda jak w sklepie:bash: Jutro pani sprząta mi parter ,tak ,że kolejne kartoniki zmienią miejsce zamieszkania ,a w następnej kolejności ...my.Mam nadziej ,że kolejny weekend spędzimy nareszcie nowym domku.Co oczywiście nie oznacza końca prac,ale pomyślałam sobie ,że już lepiej będzie jak będę na miejscu i wskażę majsterkom ,gdzie maja jeszcze poprawić .Dzisiaj już zauważyłam ,że wnerwia mnie mocno silikon ,przy parapetach w salonie ,na który namówił mnie majster ,a teraz będzie to musiał wydłubać .Całe szczęście ,ze nie kazałam mu tego robić przy wszystkich oknach ,bo dłubał by do zimy .No i jeszcze mnóstwo innych niedoróbek ,które muszą zniknąć .

Bardzo jestem ciekawa ostatecznej formy ogrodzenia...

Rób fotki z każdego etapu, żeby było co podpatrzeć ;)

A gdzieś waćpani się szwendała ,jak Cię nie było?

Moniko ,na razie beda prawdopodobnie tylko fundamenty,a więc zarys ogrodzenia ,coby panowie od kostki wiedzieli o co chodzi/Ale fotki będą .Dzisiaj tez zabrałam aparat ,ale niestety bez karty pamięci

Cześc Beatko,pięknie u Ciebie,oj pięknie :yes:

Jednym słowem - za chwilkę mieszkasz!? Piękna jest ta tapeta w pokoju córeczki (dasz mi namiary?).

Szkoda,że nie dogadałyśmy się z dekarzami.Poleciłabym Ci swoich fachowców -naprawdę solidni i z dużym doświadczeniem.

pozdrawiam

Witaj Danusiu! Ty mówisz ,że pięknie ,pewnie tak Ci się wydaje ,bo Cię dawno u mnie nie było ,a ja juz bym wiele rzeczy pozmieniała.Ale co tam ,trzeba dac sobie już spokój i powoli zapomnieć o budowie.

Tapetę kupiłam tutaj.Jest bardzo ładna ,ale baaaardzo delikatna i trzeba uważać ,żeby jej nie porwać podczas zakładania.Nie wykorzystałam jednej części ,bo ściana była za mała.Ale rzeczywiście ,fajnie się prezentuje

http://www.allegro.pl/item919946755_tapety_fototapety_fototapeta_national_geographic.html

Pozdrawiam

Witaj Beatko...

Za każdym razem, kiedy tylko jestem tutaj zaglądam do Ciebie... i za każdym razem zonk:no:... ja się chyba bardziej nie mogę doczekać tej Twojej przeprowadzki niż Ty:wiggle:

Pozdrawiam serdecznie

Arctico ,bo ja się tak zbieram ,zbieram i zebrać nie mogę do tej przeprowadzki .Nie wiem ,ale przy starej chałupie trzyma mnie teraz ogród ,który budzi się do życia .Wszystkie rośliny jak na "złość"się teraz rozrosły ,a tam pole i ugorek pełen perzyku.

Arctico ,bo ja się tak zbieram ,zbieram i zebrać nie mogę do tej przeprowadzki .Nie wiem ,ale przy starej chałupie trzyma mnie teraz ogród ,który budzi się do życia .Wszystkie rośliny jak na "złość"się teraz rozrosły ,a tam pole i ugorek pełen perzyku.

To przenieś te roślinki do nowego ogrodu i będą jak znalazł ;) Teraz b.dobra pora ku temu :)

To przenieś te roślinki do nowego ogrodu i będą jak znalazł ;) Teraz b.dobra pora ku temu :)

Będę na pewno cześć przenosić , bo obecnie trzmieliny i irgi już nie mają miejsca.Ale najpierw muszę cos zrobić z tym perzem .Myślę ,że to będzie możliwe dopiero wtedy jak już zamieszkam i zacznę od umówienia gościa z glebogryzarką .Najpierw chcę jednak zrobić nasadzenia przed domem ,kiedy zrobią nam już kostkę.Echhh ,jeszcze tyle jest do zrobienia....