Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ladniukie te mebelki zuzi ! kiedy zes zdazyla juz kupic lusterko???

Lusterko kupiłam ,bo cena była dość atrakcyjna.Całe 99zł ,a jest z drewna i wiekowe. Udało mi się nawet aukcje wygrać ,bo nie miałam konkurencji:D:D Ale M stwierdził ,że jest jednak za małe.Zobaczymy gdzie da się je upchnąć

WItam,

jestem pod wrażeniem Waszego domku, wszystko bardzo gustownie urządzone, gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu...

Bardzo podoba mi się ułożenie kostki brukowej, czy mogałbyś podać mi namiary na fimę która układała u Was kostke granitową???

Z góry dziękuję, Pozdrawiam.

Dziekuję Ci izabele za pochwały i za odwiedziny .Tym bardziej jest mi miło ,ze jest to Twój pierwszy post.Namiary na firmę wysyłam na priva,chociaż już wcześniej wspomniałam ,że jest to firma forumowego Tomciaa

Odzywaj się i komentuj częściej.Zapraszam

Beatko - śliczne te mebelki :) :) Nooo i lustro już się zadomowiło ;)

A tak w ogóle to nie wiem, jak możesz wątpić, czy ktoś czyta ...

Bozzzzze, Monia ,gdzie Ty się podziewasz?.Juz mi nawet nie mów ,że całe popołudnia spędzasz na działce? A ja mam pare pytań ogrodniczych Do Ciebie.Fajnie ,ze mebelki sie podobają ,juz pokój powoli wygląda jak pokój .Jeszcze parę bibelotów i będzie od razu przytulniej .W sobotę poczynimy konkretne ustawienia i muszę zakupić wreszcie dół od biurka ,bo jakoś z się ociągam

No pewnie, że oglądają :D:D:D

Piękne te białe mebelki ... aż znowu mi żal, że jeszcze dziewczynki nie mam ...

Pozdrawiam

No pewnie ,że fajnie ,że zaglądają ,a jak jeszcze coś powiedzą ,to już doprawdy -pełnia szczęścia:D:D

Piękne te białe mebelki ... aż znowu mi żal, że jeszcze dziewczynki nie mam ...

Myszko tu nie ma czego żałować ,tylko brać się do roboty!1 Pewnie wiesz ,że w nowym domu trzeba pomyśleć o kolejnym dziecku.

No ,oczywiście nie odnoszę tego do siebie:D:D

Beatko, nie tylko dla potomności bo i dla nas przecie...

Mebelki Zu są piękne!!!! A lustro będzie idealnie pasować ;-)

Pewnie, że lepiej :) Tylko strasznie się nudzę ...

Elewacje robimy dopiero w lipcu, więc nawet nie jeżdżę na budowę, no chyba że odpoczywać w lesie ;-)Nie mogę się już doczekać skończonej kostki u Ciebie przed domem ;-)

No to bardzo się cieszę! najgorsze te pierwsze trzy miechy ,a później już jakoś zleci:D My elewacje zrobimy chyba na koncu .Teraz tez się zastanawiam ,co położyć na podmurówce i czy w ogóle ? Nie chciałabym ,aby było za bardzo namieszane.Pierwsza opcja była taka ,żeby zrobić z płytek takich samych jak komin .Tnz.byłaby to ta sama cegła ,tylko cięta na płytki ,później pojawił się pomysł ,żeby były to płytki typowo klinkierowe ,w kolorze dachu.A ja chyba chciałabym ,żeby to tylko było wytynkowane.sama nie wiem ,co zrobić . a wy jak rozwiązujecie ten problem?

Kosteczka układa się. Aktualnie część ekipy idzie w kierunku bramy( nie zostało już wiele) ,a szef kładzie kostkę na tarasie wejściowym . Zostanie im jeszcze ścieżka ,a ona będzie układana z drobniejszej kostki ,więc ponoć będzie troszkę trudniej.Liczę ,ze w dwóch tyg powinno się ten etap już zamknąć.

Doradźcie mi ,jaki żyrandol ma zawisnąć w pokoju gościnnym z odnowionymi meblami .Czy iść dalej w styl vintage ,czy dla przekory zrobić abażurki ,kryształki?

może cos takiego ?kupić stary i przemalować?

http://4.bp.blogspot.com/_tNi_6wsmcTU/SHz6KESRztI/AAAAAAAAAPw/3Ay--727pqo/s400/zyrandol0.JPG

Edytowane przez Beauty

Meble do pokoju panny Zuzanny śliczne. Faktycznie, że estetyka na wysokim poziomie. Też bym takie chciała w jej wieku...ale były inne czasy - miałam inne, ale też białe...

Z wanna to faktycznie macie krzyż. I tak sobie myslę, że każdy musi coś takiego zaliczyć na budowie. Sorki, teraz to już w domu. Szkoda tylko, że na taki wypasiony sprzęt trafiło. Ja nie będę miała wanny z hydro...ale już teraz hydraulik nie może znależć spiro do kominka wentylacyjnego...

A gościnny pokój to ten z biblioteczką odnowioną?

Bozzzzze, Monia ,gdzie Ty się podziewasz?.Juz mi nawet nie mów ,że całe popołudnia spędzasz na działce? A ja mam pare pytań ogrodniczych Do Ciebie.Fajnie ,ze mebelki sie podobają ,juz pokój powoli wygląda jak pokój .Jeszcze parę bibelotów i będzie od razu przytulniej .W sobotę poczynimy konkretne ustawienia i muszę zakupić wreszcie dół od biurka ,bo jakoś z się ociągam

Beatko, zaglądam na forum tylko późnym wieczorem lub w nocy. Niestety dla mnie to b.gorący czas i tak bedzie jeszcze przez miesiąc. Wychodzę z domu o 7.00 i wracam ok.17.00. Zaraz jak tylko się ogarnę z szybkim obiadem, lecę na działkę i plewię, wsadzam nowe roślinki, przesadzam niektóre :) Wracam do domu ok.21.30, gdy już się zrobi ciemno i nie widzę, co robię :lol: Ach, jak ja lubię tę porę roku - ogród z każdym dniem pięknieje w oczach, wszystko rozkwita, pachnie wspaniale ... mogłabym tam siedzieć godzinami :)

Pytania pisz śmiało - postaram się odpowiedzieć, w miarę moich możliwości ;)