Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Angie obydwie tkaniny są bardzo ładne .Jeżeli miałabym wybierać do córci pokoju ,to jednak wybrałabym tę stonowaną ,drugą . ta pierwsza jest za bardzo pobudzająca.Nie wiem ,jaki charakter ma Twoja córka ,ale nie ryzykowałabym zawieszenie takich zasłon w pokoju mojej.Chyba by po suficie biegała:D:D Myślę ,że z zaslonami sie wstrzumaj do poustawiania mebli.Ja tak na razie robię ,bo teraz to trochę już skołowana jestem .Wczoraj cały dzień szwendałam sie po sklepach.Przyjechałam z zapakowanym samochodem po dach. Ciesze się jak dziecko ,chociaż to tylko jakieś sortowniki do śmieci ,wieszaki ,pojemniki na pranie ,nogi do biurka ,przedłużenie do biurka Młodego i wiele innych pierdół .A z tkanin kupiłam sobie wreszcie te upragnione pasy na rolety do kuchni.Tylko na miejscu okazało się ,że jest to materiał jednostronny i musiałam go kupić w ilościach podwójnych .W końcu wyszłam z cała belą materiału.Wiesz ,jak blondynka sie na coś uprze ,to nie ma żadnych przeszkód.:D Edytowane przez Beauty

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ja troche w goracej wodzie jestem kapana :)

Nie martw się ,ja też:D:D Ale z zasłonami do pozostałych pomieszczeń się wstrzymam .W dalszym ciągu chodzi mi po głowie obicie wypoczynku w fiolecie.Byłabym juz o mały wlos zamówiła ,ale oczywiście telefonicznie M mnie powstrzymał ,bo jeszcze nie do końca wiadomo ,co lepiej będzie wyglądało -dwie trójki ,czy dwójka i trójka.Najpierw ustawimy swój stary wypoczynek i zobaczymy ,jak to się w nasz salon wkomponuje. potem dopiero wybiorę kolor zasłon

No właśnie! wiesz co? wyczytałam dzisiaj ,że żeby sprawdzić ,czy w nowym domu nie grasują złe moce ,to trzeba wpuścić do nowego domu czarną kurę:DJeżeli chodzi spokojnie ,to jest w porzo ,natomiast jeżeli obija się o ściany to znaczy ,że dom trzeba oczyścić .Zatem zamiast zasłon będę namiętnie poszukiwać czarnej kury:D:D:D

Wiesz te postępy ,to takie sobie .Chciało by się ,aby były lepsze ,ale cóż... powoli staram się popychać ten bajzel i zapełniać domek różnymi drobiazgami ,które już wkrótce będą stały na swoich miejscach.Dzisiaj poskręcaliśmy kozły pod blat . Całość prezentuje się teraz niczego sobie.Kupiłam te kozły w Ikei a jakże:D Serdecznie Cię pozdrawiam

Nie będzie klombu centralnie .Planuję zrobić go z boku,ale będzie on naprawdę niewielki Początkowo chciałam go wymurować z kamieni,ale teraz stwierdziłam ,że kamienia jest już dosyć .Trochę przypominałoby Golgotę Licheńską,:D Na wprost głównego wejścia mam umiejscowionaą bramę ,a że nie robiłam tradycyjnego zajazdu ,to klombik będzie niezależnie po lewej stronie od wejścia.

Bardzo się ciesze z postępu prac ,bo już w tej chwili niedużo zostało do końca i o ile pogoda się nie zmieni to panowie mają skończyć do końca tygodnia.

Hej! Beatko! Świetnie się zaczyna Wasz podjazd prezentować!

Od jakiegoś czasu zachwyca mnie kostka granitowa - Ty chyba będziesz ją łączyć z kamieniem polnym? Chętnie zobaczę zdjęcia gotowego podjazdu! Miło, że chłopaki się uwijają - taka praca naprawdę cieszy!

Witaj w ten piękny słoneczny dzień!!

Szeroki podjazd prowadzący do garażu mamy zrobiony(prawie) z kostki szarej ,natomiast ścieżynka i taras - z kostki ciętej z kamienia polnego,tylko obrzeza są robione z szarej.Ta kostka z kamienia polnego najbardziej mi się podoba. Z tyłu domu ścieżki ogrodowe ,będą robione już ze zwykłego polnego kamienia.Taki przynajmniej jest plan