Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej. Pytanie mam. Co to jest za kompakt WC taki retro (cena? ;)) i umywalka na tym zdjeciu z lustrem?

małgoś kompakt retro jest firmy Kerasan ,kupowałam go tutaj

http://www.twojabateria.pl/ceramika-lazienkowa/kerasan-retro-kompakt-wc-odplyw-pionowy

Natomiast umywalka te asymetryczna jest to wyrób Koła z serii Style

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

małgoś kompakt retro jest firmy Kerasan ,kupowałam go tutaj

http://www.twojabateria.pl/ceramika-lazienkowa/kerasan-retro-kompakt-wc-odplyw-pionowy

Natomiast umywalka te asymetryczna jest to wyrób Koła z serii Style

Dzieki. :) Fajna tkanine wybralas. ;) Oplaca sie w ikei kupowac?

Tej tkaniny ,a dokładnie chodziło mi o pasy biało-czarne ,to szukałam wszędzie . ,bez powodzenia.W Ikei byla ,no i stosunkowo tania .Małgos tam najdroższe materiały są po 19,90.Kobitki cięły sobie na obrusy i bieżniki.To wychodzi "za grosze'.Patrzyły a mnie jak na wariatkę ,jak targnęłam całą belę:D Edytowane przez Beauty

No bo z drugiej strony, to ty troszke szalona jestes Beatko :)

No ,rzeczywiście ,nawet nie tylko trochę:lol2: Teraz ,powiem szczerze ,że wiek i zawód mnie trochę trzymają w ryzach ,ale 'w środku'?-nadal tkwi zwariowana nastolatka.Ostatnio wymyśliłam ,że jeszcze muszę zrealizować swój plan i wybrać się na tramping do Mongolii.(muszę się z tym śpieszyć ,dopóki jeszcze chodzę).Dość mam już wycieczek typu ,"na prawo ,'na lewo" .Mój m to już na te pomysły tylko macha ręką.Cholera ,on już jest z tych bardziej "wygodnych" .Albo zmienię M ,albo wybiorę się sama:D:D

Albo popjedziemy razem :) chociaz, ja to z tych baaaaaardzo wygodnych ! musze miec suszarke, dostep do lazienki, dobre lozko. Nie dla mnie namioty i inne szalone wycieczki. Wszystko musi byc przygotowane, zebym z gory wiedziela co mnie na miejscu czeka :) za to moj mezulek by ci podpasil, bo jemu to duzo do szczescia nie potrzeba !

Gość Flawia

a mi się podoba pomysł trampingu, ja już też kiedyś i siedziałam i spałam na ulicy, na kamieniach, w krzakach... Wtedy mogę nie mieć nic, plecak zawsze udaje mi się skompletować najmniejszy i najlżejszy i tani,( żeby go nie było żal jak się zgubi). To jest fantastyczne uczucie, wyzwolenie od wiecznego "muszę zdążyć na obiad, muszę zdążyć wrócić, oj plama, trzeba się przebrać, tu nie usiądę bo się ubrudzę" :-) Miałam takie ciekawe przygody, że muszę je gdzieś sprzedać do gazety albo na film... :-)

Ale, o dziwo, jestem też jak gogulek, jeśli mam opłacać usługi hotelowe, to wtedy mało co mi odpowiada, boli mnie że ktoś chce zarabiać na gościach a oferuje im brak wieszaków w łazience czy brudny zdeptany chodniczek. Chociaż ostatnio dwa hotele były super, jeden miał tylko tą jedną wadę że nie można było podgrzać pokoju...

Tej tkaniny ,a dokładnie chodziło mi o pasy biało-czarne ,to szukałam wszędzie . ,bez powodzenia.W Ikei byla ,no i stosunkowo tania .Małgos tam najdroższe materiały są po 19,90.Kobitki cięły sobie na obrusy i bieżniki.To wychodzi "za grosze'.Patrzyły a mnie jak na wariatkę ,jak targnęłam całą belę:D

No wlasnie ja tez musialabym cala bele wziac na moje "zaslonki". ;)

Beatko, ja bym zabrała w pierwszej kolejności różę Rosarium, którą wrzuciłaś na fotce (b.dobra odmiana), bukszpany i krzewuszkę - żadna z tych roślinek nie ucierpi na przeprowadzce, a efekt będzie od razu ;) Ogród o jakim piszesz powstaje właśnie u mnie - mam mnóstwo kącików w różnych miejscach ogrodu i naturalistycznie skomponowane rośliny - w takim ogrodzie czuję się doskonale. Ciekawa jestem Twojego ogrodu :) Tworzenie ogrodu na dużych przestrzeniach wcale nie jest łatwe i niestety baaaaardzo kosztwone, ale na pewno warte poświęcenia :)

a mi się podoba pomysł trampingu, ja już też kiedyś i siedziałam i spałam na ulicy, na kamieniach, w krzakach... Wtedy mogę nie mieć nic, plecak zawsze udaje mi się skompletować najmniejszy i najlżejszy i tani,( żeby go nie było żal jak się zgubi). To jest fantastyczne uczucie, wyzwolenie od wiecznego "muszę zdążyć na obiad, muszę zdążyć wrócić, oj plama, trzeba się przebrać, tu nie usiądę bo się ubrudzę" :-) Miałam takie ciekawe przygody, że muszę je gdzieś sprzedać do gazety albo na film... :-)

Ale, o dziwo, jestem też jak gogulek, jeśli mam opłacać usługi hotelowe, to wtedy mało co mi odpowiada, boli mnie że ktoś chce zarabiać na gościach a oferuje im brak wieszaków w łazience czy brudny zdeptany chodniczek. Chociaż ostatnio dwa hotele były super, jeden miał tylko tą jedną wadę że nie można było podgrzać pokoju...

Ja na wycieczce nie muszę mieć luksusu,przede wszystkim musi być czysto w hotelu i profesjonalny pilot,a nie zawsze się takowy trafi.Najbardziej mnie wkurza jednak niesubordynacja samych uczestników ,bo zawsze się tacy trafią oraz maruderzy ,którym wszystko przeszkadza.Sama instytucja wycieczek mnie odpowiada pod takim względem ,że zawiozą na miejsce ,nie musisz sie specjalnie przejmować o spanie itd .Ze względu na takich maruderów właśnie kilka razy zdarzylo mi sie odłączyc od wycieczki i zwiedzać z Pascalem w dłoni i okazywało się ,że w ciągu dnia więcej zobaczyliśmy niż reszta . Ale tak naprawdę to właśnie marzy mi się ,aby przeżyć jeszcze coś wyjątkowego ,zwiedzić obszary nie rekomendowane przez biura podróży i aby szlak wytyczał się ,że tak powiem ,sam.Są to moje marzenia ,ale mam nadzieje ,ze je zrealizuję ....kiedyś

Tworzenie ogrodu na dużych przestrzeniach wcale nie jest łatwe i niestety baaaaardzo kosztwone, ale na pewno warte poświęcenia :)

Tego się właśnie obawiam i dlatego myślę ,że na początek zrobię sobie przyjemność w urządzaniu części ogrodu ,a pozostałą częścią zajmę się już później.Chciałabym podzielić go na pół i połączyć jakąś fajną furtą i kawałkiem ceglastego muru.Moniu ,podpowiedz mi proszę ,jakie rośliny wsadzić do tych pomalowanych donic.Hortensje potrzebują chyba czegoś wyższego?