Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beauty nie wiem czy widziałaś te meble na żywo. Ja niedawno pozbyłam się takiego zestawu. Tylko mój był ciemniejszy i miał troszkę więcej rzeźbień. Tylko on stał u mnie w pracowni a ja tam miałam 4 m wysokości i już tam wyglądał kobylasto. Obawiam się że te meble za bardzo zdominują wnętrze, szczególnie bufet. Zresztą ze sprzętem nie będzie on dobrze wyglądał. Ale cena jest ok. Ja mój zestaw ( bufet i witryna ) sprzedałam za 7000

Dziewczyny ,o to chodzi ,że ja już w ogóle nie wiem,czego chcę .Juz pisałam ,że za wiele rzeczy mi się podoba ,które nie sposób zmieścić w jednym domu.Myśli moje krążą mimo wszystko wokół zabudowy tego typu i w takim kolorze,gdzie umieściłabym tv

http://images43.fotosik.pl/299/f1afc530a8f6fa1emed.jpg Oczywiscie po zmianach. Natomiast częśc jadalną chciałam zachować w stylu retro.Potrzebuję witrynę ,serwantkę,coby mieć pod ręką serwisy i szkło,która nawiązywała by i kolorem i stylem do stołu.

Angie ,ta witrynka jest super,a gdzie Ty ją wynalazłaś?

Kasiu ,tych mebli niestety nie widziałam ,i tak szczerze mówiąc boję się kupować z allegro ,bo zdjęcie w necie to jedno ,a rzeczywistość j -drugie.Kilka razy się już nacięłam i nie chcialabym kolejnego zonka

Też tak sobie myślę,tymczasowo to mogę go postawić na tym co mam teraz.A ta zabudowa Ci się podoba? nie będzie wyglądać jak segmencik z lat 80-tych?

co ty, ta zabudowa jest bardzo wypasiona ! klasyczna, elagancka, taka bardzo ''paryska'' :) jedyne co bym zrobila po swojemu to drzwiczki, zostawilabym pelne.

...tych mebli niestety nie widziałam ,i tak szczerze mówiąc boję się kupować z allegro ,bo zdjęcie w necie to jedno ,a rzeczywistość j -drugie.Kilka razy się już nacięłam i nie chcialabym kolejnego zonka

Dlatego ja wigilię BN spędziłam w samochodzie;)... chociaż skóry kupiła tylko z łobrazka i nie rozczarowałam się:D

Cześć Beatko...