Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu i mnie się nie otwiera ,bo skopiowałam tylko część zdjęć. Już w poniedziałek prawdopodobnie szafa będzie stała na swoim miejscu,to obfocę ją dokładnie.Ale mnie się ona bardzo podoba i cudownie pachnie,kazałam ją nawoskować.

Amtla jak na razie w pokoju syna za wiele zmian nie ma.Ciągle brakuje czasu nawet na poustawianie mebli na swoich miejscach.Przedłożenie biurka czeka na zmiłowanie boskie w kartonie ,no i brakuje jeszcze materaca do łóżka.Jak już wszystko będzie ,to zapodam fotki

Famelio ,Googulku szafa będzie wielgachna na 2,80 .Wreszcie swoje futra będę miała gdzie powiesić:lol2::lol2:

DarioAs ja się szybko decyduję .Stwierdziłam ,że będzie pasowało zarówno do łazienki ,jaki nad kominek .Zobaczymy ,gdzie bardziej.A z donicami to rzeczywiście fajny pomysł ,tylko nie wiedzieć czemu ,ale one momentami mi trochę zżółkły.Juz nie są takie śnieżno białe,jak były przed włożeniem ziemi i roślin.Moze trzeba było je wpierw zagruntować /Pomaluje je jeszcze ,a jeżeli nie wyjdzie ,to pogodzę się z kolorem ecru .Też mi będzie pasował:):)

Beatko, lampa suuuuuper! Ja bym taką chciała do łazienki.

Moniko ,tak naprawdę to kupiłam ją z zamiarem powieszenia w łazience .Niestety mam tam dwa górne źródła i boję się ,ze przy takich dwóch lampach to już może być kiczowato? jak sadzisz.?Kolorystycznie pasowały by świetnie do lustra.Ale tez Ci powiem ,ze w holu nad wejściem do salonu ,i na pietrze nad pokojem Zu tez nie było by źle.Będę przymierzać ,najwyżej jeszcze dwie dokupię.:)

Nie mam coś dzisiaj weny do pisania,więc szybciutko zamieszczam efekt wczorajszego rekonesansu po sklepach ,głównie z oświetleniem.Szczerze mówiąc tego jest tyle ,ze już mam kompletny misz masz i już nie wiem co mi się podoba ,a właściwie doszłam do wniosku ,ze nic mi się nie podoba :cry: może jak emocje opadną ,to wrócę do do propozycji ,które zamieszczam poniżej

http://img196.imageshack.us/img196/8374/p1030702a.jpg

Zastanawiamy się nad pierwszym i drugim ,z tym ,że ten drugi musiałby być ew. przerobiony na czarny.. A w domku mamy już wszystkie listwy przypodłogowe.Chłopaki zajęli się parkietem ,a w międzyczasie naprawiają schody. Przypuszczalny koniec prac stolarskich-przyszły tydzień -środa.

Witaj Beauty,

Przeglądam któryś raz z kolei Twój dziennik i.. cholernie mi się podoba ten żyrandol, powiedz proszę gdzie mogę go kupić? ;)

znam ten bol :) a kredensik wedlug mnie taki sobie. Nozki za proste, takie 'patykowate'', nie wiadomo co na tych dolnych drzwiczkach jest za wzor. Szyby tak jakos malo mi pasujace do twoich wnetrz.... Nie lepiej ci szukac czegos na wzor mebli w kuchni (podobne oszklenie, wzor frontow itd)? Ale to tylko moja opinia :)

ej kobitko, jak ci sie podoba to bierz, jak najbardziej ! ja po prostu wiem jak to jest, jak sie czegos bardzo szuka. Po pewnym czasie czlowiek glupieje, zaczyna wymyslac i czasem sie oddala od pierwszych zalozen (masz przyklad z ta kiczowata obudowa kominka ktora prawie kupilam bo mi odbilo calkowicie!). Temu kredensowi zapewne niczego nie brakuje, tyle ze ja cos innego u ciebie sobie wyobrazalam :)

moze Monia niech sie wypowie, bo ma pewny gust. Moniu, jestes tu? :)

Beatko, kredens b.ładny, jednak jest to kredens bardziej kuchenny niż jadalniany. Do jadalni połaczonej z salonem pasuje bardziej taki (piękny jest i jednocześnie prosty, pasuje do stołu i krzeseł) lub taki . Gdybym miała kasę, to sama bym kupiła jeden z nich, bo cena również mi odpowiada.