Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczna, co się stało???:eek:

Łoj ,,przez przypadek mój ojciec będąc w miejscowym sklepiku został zapytany ,czy córka już się przeprowadziła,? Po udzieleniu zdawkowej odpowiedzi usłyszał ,ze nie będąc w moim domku ,można sobie wszystko pooglądać klikając w klawiaturę.Trochę mnie to ruszyło ,bo jestem osobą dość znaną nie tylko w naszym grajdołku ,ale i w okolicach..Chyba za bardzo się uzewnętrzniłam...;)

Łoj ,,przez przypadek mój ojciec będąc w miejscowym sklepiku został zapytany ,czy córka już się przeprowadziła,? Po udzieleniu zdawkowej odpowiedzi usłyszał ,ze nie będąc w moim domku ,można sobie wszystko pooglądać klikając w klawiaturę.Trochę mnie to ruszyło ,bo jestem osobą dość znaną nie tylko w naszym grajdołku ,ale i w okolicach..Chyba za bardzo się uzewnętrzniłam...;)

Eee... już myślałam, że coś strasznego!:) A tak, to będziesz tylko jeszcze bardziej znana i podziwiana! ;) :D

Powiedz, powiedz, czy ten Twój kolega od pięknistego stołu zajmuje się renowacją mebli całkiem, całkiem...:rolleyes: bo ja mam dwie szafy i biurko babciowe do odnowienia i nie mogę nikogo sensownego znaleźć...???:(

Rasiu on sie tym trudni od lat .Jeżeli będziesz chciała ,to dam Ci na niego namiar(tylko go wpierw zapytam).Robi to solidnie i w miarę tanio.Ale najlepiej jak się go sama wypytasz. Mogę dać Ci też kontakt do profesjonalnego fachowca z Włocławka ,ale ten nie jest tani....

Rasiu on sie tym trudni od lat .Jeżeli będziesz chciała ,to dam Ci na niego namiar(tylko go wpierw zapytam).Robi to solidnie i w miarę tanio.Ale najlepiej jak się go sama wypytasz. Mogę dać Ci też kontakt do profesjonalnego fachowca z Włocławka ,ale ten nie jest tani....

Kochana! Zapytaj się proszę, czy takie "nieantyki" też robi? Mogę przesłać Ci zdjęcia na priv.:rolleyes: Bardzo mojemu Księciuniowi zależy na nich, bo to po jego Śląskiej Babci.:)

Zobacz, co znalazłam w gazecie. Jak zobaczyłam, to od razu skojarzyłam z Twoją wanną, bo górna część (blat i cokolik nad blatem) chyba identyczna :) Piękna ta łazienka. Czy takie okiennice wewnętrzne miałaś na myśli? B.mi się podobają.

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d887dc2a5b137038f776146118340.jpg

http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d806d1b328d3f8eee38bdd3c14771.jpg

Moniko ,przemyślałam to i nie będe kasować dziennika ,przynajmniej na razie .Dziękuję Ci za słowa pocieszenia.....

A jeżeli chodzi o tn pokój kąpielowy ,to właśnie on był moją inspiracją .W dzienniku mam dokładnie to samo zdjęcie:):) Należy on do właścicielki Maison Creative ,o ile dobrze pamiętam . Jej cały dom jest niesamowity , utrzymany w stylu francuskim. a schuttersy takie właśnie u mnie mają być .Tylko ,kiedy? Póki co będę zasłaniać się kartonami:) Pozdrawiam

Moniko ,przemyślałam to i nie będe kasować dziennika ,przynajmniej na razie .Dziękuję Ci za słowa pocieszenia.....

A jeżeli chodzi o tn pokój kąpielowy ,to właśnie on był moją inspiracją ...

Beatko, Twoja wanna piękniejsza, dzięki drewnianej obudowie :) Myślę, że każdy to przyzna. Teraz Twoja wanna może być nie lada inspiracją ;)

Nie kasujesz dziennika ... ufff :) :) :)

Hej Beatko nie będę już oryginalna ale napiszę nie kasuj dziennika. Zgadzam się z dziewczynami ...

A pod sklepem przy piwie co ci ludzie mogą mówić doszukują się wszędzie sensacji to takie ich" życiowe pasje" bo nie mają nic lepszego do roboty to plotkują:)

Zgadzam się z Moniką wanna może być nie lada inspiracją:) Pozdrowionka...:))