Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie

juszczakówna pierwszy raz korzystałam z usług takiej firmy i jestem pozytywnie zaskoczona.Obsługa profesjonalna -sprawnie ,szybko i elegancko.A jezeli chdzi o dopieszczanie ,to masz rację ,trzeba podchodzić do tego z dystansem i cieszyć się każdą nowonabytą skorupą. Chociaż skorup mam jeszcze trochę w starym domu ,tylko niestety nie mam ich gdzie wkładać,bo mebli z wiadomych przyczyn brakuje.Na razie mszę trochę sobie dać odpocząć,chociaz nie ukrywam ,że z trudnością mi to przychodzi.Ja ,typowy pracocholik ,w pierwszych dniach urlopu mam nieskończone ilości różnych dolegliwości.....no nic jakoś muszę się z tym uporać

mariomili dziękuję ,miło ,ze zajrzałaś

Szafran,dzięki wielkie.Mam nadzieję ,że mieszkać nam się tu będzie cudownie ...klimat nam chyba sprzyja ,bo śpimy tu jak mopsy:)

konstancjo w bąbelkach pławie się codziennie i stwierdziłam ,ze zkup tej wanny był strzałem w dziesiątkę.Nie rozumiem ludzi ,którzy kupują sobie takie cudeńka i z ich nie korzystają.(mam takich znajomych ).

Powiadasz ,że "oklapnięcie 'minie?mam nadzieję ,że szybko ,bo juz mojego m zaczyna wnerwiać fakt zasłaniania się w łazience kartonami;)

Moniu a nie uważasz ,ze lepiej byłoby je trochę wyżej powiesić .Sugeruję się wysokością kinkietów(których jeszcze nie ma ) , czy one w obecnej sytuacji nie będą za wysoko? lustro kupiłam tu http://allegro.pl/item1173014818_owalne_lustro_w_pieknej_srebrnej_ramie_105x70cm.html

Hej Beauty :)

Pięknie już tam masz, a z każdym nowo ustawionym drobiazgiem będzie bardziej domowo i "swojsko" :)

Mi też wydawało się ,że jak tylko się przeprowadzimy będę biegać, urządzać, dopieszczać.... ale jak tylko było w miarę wygodnie i wszystko zostało ogarnięte w salonie, kuchni i sypialni, totalnie oklapłam.... i niechciejsctwo się wkradło! ;)

ale....

ENERGIA WRACA ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ!!! .... więc spokojnie!! :) :) :)

Pozdrawiam serdecznie i czekam na nową porcyjkę zdjęć!!! :)

z tymi możliwościami finansowymi to bywa różnie....można kupować cacka za bardzo MAŁĄ kasę tylko nachodzić się trzeba :) np. ja ostanio kupiłam super kinkiety i lampę do kuchni (cały rok kuchnia świeciła żarówą) po 30 zł i jeszcze uhandlowałam 20 zł za kuchenną chcieli 50 ;) ( a rzecz miała miejsce w Czaczu) , lampy jak dla mnie są perełkami, no i nie trzeba mieć od razu wszystkiego, rozglądaj się w allegro, antykach , na strychach a nóż coś upolujesz..... popatrz jaki piękny stół upolował Beauty..... Edytowane przez Juszczakówka

Witam i GRATULUJĘ

a przy tym wszystkim zazdroszczę, szczególnie możliwości finansowych ;-)

Nie ma czego zazdrościć ,obawiam się ,ze w tej chwili na pewno masz większe możliwości ode mnie:):) Tak ,jak Juszczakówna pisze teraz należy sie skupić na wyłapywaniu okazji nawet jeżeli miałoby to trochę trwać .To , co miało w moim domu kosztować ,to już jest i teraz w mebelki i bibeloty będę zaopatrywać się na allegro i w sklepie na I:)

Beatko, dzięki Bogu masz już neta i mogła napatrzeć moje zmęczone oczęta pięknymi widokami Twojego dworu!!!! Kuchnia nawet zastawiona po sufit wygląda imponująco ;-)

Dziekuje Ci iwonko i milo ,że zaglądasz ,chociaż chyba baaaaardzo rzadko.Mam nadzieję ,że u Ciebie wszystko w porządku i czujesz się dobrze ?

Dziekuje Ci iwonko i milo ,że zaglądasz ,chociaż chyba baaaaardzo rzadko.Mam nadzieję ,że u Ciebie wszystko w porządku i czujesz się dobrze ?

Czuję się dobrze, choć coraz bardziej dokucza mi moja waga (już prawie 60kg!)... Wykańcza mnie raczej bałagan spowodowany remontem (już pisałam u siebie w komentarzach) odnawiamy 2 pokoje :( Co innego budować i wracać do spokojnego domku, a co innego mieszkać jak na budowie... Ale trzymam się ;-) Zresztą już bliżej końca :)

Idę się przywitać i może nawet pomogę.....piękne kratki wentylacyjne i inne różne rzeczy (oczywiście z żeliwa) można kupić w sklepie żeliwnym ZIELIŃSKI w Waraszawie...wiem wiem ;) mają sklep internerowy http://www.zielinski.waw.pl/ kupiłam tam owe kratki wybór bardzo duży.... polecam i b pozdrawiam.

Najpierw musiałam zobaczyć co oznacza słowo shutters ;) i teraz już wiem....a może z Castoramy......, wiem że troszeczkę tandetne, jednak zawsze można upiększyć, pomalować na właściwy kolor, dodać zdobienia ( jak na początek..... , a pieniądze będziesz zbierać na te właściwe) :)

Hej dziewczyny! Pojawiam się i znikam,bo kompletnie brakuje mi czasu ,pomimo tego ,że jestem na urlopie.Już sama nie wiem ,czy nie lepiej mi było pracować?nadrabiamy teraz zaległości towarzyskie ,bo ostatnimi czasy trochę znajomych zaniedbywaliśmy.Jutro mamy zamiar trochę uciec w Bieszczady ,zaszyć się w jakieś głuszy,chociaż Młode nie bardzo zadowolone.Młody chce na łódki na Mazury ,młoda nad morze ( o ciepłych morzach nawet nie próbują wspomnieć znając nasze płótno w kieszeni).Jak tu to wszystko pogodzić ? w końcu dzisiaj wyniknęła mała kłótnia z tego powodu.

Moniuinnej opcji niż drewno nie ma .Niestety na obecna chwile muszę obejść się smakiem .Za drogi interes:bash:

juszczakówna dzięki za inf o sklepie .Faktycznie maja tam duży wybór.

Koni pudełeczka ,a jakże widziałam i uż nie mogę się doczekać cudeńka ,które wyczarujesz ,aczkolwiek one same w sobie są ładne.Dzisiaj była u mnie znajoma zafascynowana decu .Dałam jej trzy pudełka po czekoladkach .Może zmieni ich image.Nie wiem ,jak to jest z tymi wypukłościami,tego chyba nie da się zniwelować?

Aniu dzięki za odwiedziny i gratulacje.Mieszka się super ,chociaz cały czas jeszcze wydaje mi się jakbym była gdzieś na wakacjach:)

Karolinko my odkąd się przeprowadziliśmy to cały czas imprezujemy.Trochę brakuje mi już sił.Gdzie podziały się te lata,kiedy po całej zakrapianej nocy człowiek rześko pomknął do pracy?:)ale postanowiłam wyjechać ,to może trochę odsapnę?

Jeżeli chodzi o zdjęcia to na razie nie ma czego zamieszczać ,bo niczego niczego nie przybyło.Ale za to nu Was się cały czas coś dzieje .Piękny ogród już sie klaruje .:)Pozdrawiam serdecznie.Jak będe przejeżdżać przez Lublin ,to Ci pomacham chusteczką

Karolinko my odkąd się przeprowadziliśmy to cały czas imprezujemy.Trochę brakuje mi już sił.Gdzie podziały się te lata,kiedy po całej zakrapianej nocy człowiek rześko pomknął do pracy?:)ale postanowiłam wyjechać ,to może trochę odsapnę?

Jeżeli chodzi o zdjęcia to na razie nie ma czego zamieszczać ,bo niczego niczego nie przybyło.Ale za to nu Was się cały czas coś dzieje .Piękny ogród już sie klaruje .:)Pozdrawiam serdecznie.Jak będe przejeżdżać przez Lublin ,to Ci pomacham chusteczką

No wieeesz Beauty ?!?!

Masz być w Lublinie i chusteczką jedynie chcesz pomachać ????

Wstyd!!! ;)

Jeżeli w pośpiechu i przejazdem, to zapraszam przynajmniej , na mały postój w beniu i cos zimnego!!! :):wiggle: