Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiesz ,my to jesteśmy takie strusie pędziwiatry:) W Lublinie bedziemy w przelocie ,odwiedzimy siostrzenice mojego m i chyba pomkniemy dalej.Ale z nami to tak jest ,że zmiany planów sa na porządku dziennym.Już pojawił się obsuw ,mieliśmy wyruszyć jutro z rańca ,a wyruszymy pojutrze .za dużo mamy osób do odwiedzenia ,rodzinka w Sanoku ,koleżanka w Rzeszowie ,a jeszcze chcemy połazić po połoninach i poopalac się nad Soliną.Jak widzisz ,plany są ,a co z tego wyniknie ,to opowiem po powrocie.:)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takiego socystego posta Ci wysmarowałam, pieron gdzieś czasnął i wcięło:mad::bash:

wenę szlag trafił...

myślałam, że tylko my niechcieja mamy, ale jak czytam, że Ty też to spokojna jezdem... i podobno power wraca:rolleyes:.... ciekawe kiedy;)... może bym szafę ułożyła:rolleyes:... i nie daj boże uprasowała:rolleyes:... eeee.... nie kce mi siem;)

Udanego wypoczynku życzę, a jak wróci, ten power to krzyknij... to i ja się przygotuję;)... do pracy:yes::lol2:

Witaj...widzę ,że Lwów Ci się podoba, ja właśnie w niedzielę wróciłam, byłam całe 4 dni. Oooo moja droga te drogi to teraz cycuś, żebyś widziała je 2 lata temu ... jak teraz zobaczyłam Lwów to byłam w szoku- postępami prac...,nie do opisania jest jak szybko idą. Teraz jak jedziesz z Medyki to jest droga do końca czyli miasta :rolleyes: , a przedtem to jechaliśmy po no... nie wiem jak napisać po klepisku? i jest światło jak się wjeżdża do miasta, a 2 lata temu wjeżdżałaś w ciemność tylko kilka lamp świeciło się.A może jechaliście przez Krościenko to pełen szacun bo drogi niet, dziury, jamy ,ale spoko da się przejechać ( tylko auta szkoda :eek: ) Jednym słowem jest duży PLUS i minus, pokazują się reklamy na kamienicach- nie cierpię tego...A Czarna Kamienica też ma swój urok i Muzeum Apteki (mój bzik zawodowy;) no co kocham swoją pracę:oops: )w mieście można się zakochać od pierwszego wejrzenia . Mamy znajomych od serca, którzy mieszkają we Lwowie, to możemy wracać często do tego urokliwego miasta !!!! Ja też się wybieram do Lwowa w pażdzierniku i nie tylko... i do Kamienia Podolskiego na terra heroica 2010 ,a nóż się zobaczymy. Pozdrawiam Edytowane przez Juszczakówka

moniu,kalu ,mariomili,karolinko,arctico bardzo dziękuję.Już sie wypisywałam w dzienniku jak bardzo wypoczęłam na tym urlopie i to chyba głównie jest Wasza zasługa ,babeczki milutkie.Bardzo potrzebowałam takiego oddechu,bez tłoku ,pośpiechu i na łonie natury.Najważniejsze bylo dla mnie to ,że byliśmy razem całą rodzinką ,bo ostatnio przez te perypetie budowlane i gonitwą w związku z tym za kasą , miałam wyrzuty sumienia ,że zbyt mało czasu poświęcamy sobie.Cieszę się ,ze nie starałam się za wszelką cenę dopracowywać w pośpiechu szczegóły ,bo dobrze jest nabrać do tego dystansu,dać sobie czas ,gdyż teraz pojawiło się szereg nowych pomysłów,jakże odmiennych od poprzednich.

juszczakowna ,to y w tym Lwowie musiałyśmy sie o siebie otrzeć ,bo ja byłam tam w niedzielę.Jestem naprawdę tym miastem zachwycona .Śmiało można porównać to miasto do Wiednia ,czy Paryża.,jeżeli chodzi o architekturę ,ale zdecydowanie klimat bardziej mi odpowiada.Ja w pazdzierniku chcę sie wybrać do Truskawca,na tygodniowe odtrucie org.Niewykluczone ,ze zahaczę tez o Lwów ,bardzo bym chciała. A możesz mnie uświadomić co to takie ta terra heroica?Wynika z zainteresowań ,ze jesteś farmaceutą?Ta apteka jest cudowna...i te flakoniki....

Witam ślicznie po urlopie :)

ale widząc fotki z wojarzy - zazdroszczę ;)

Witam i ja Zuzanko!!!:):)Urlop był udany ,ale zdecydowanie za krótki,co prawda mam jeszcze wolne do 3.09. ,ale wyjazdów już raczej nie będzie.Wielka szkoda ,bo ja strasznie lubię kursować.Podejrzałam co u Ciebie ,a Ty jak zwykle pędzisz z budową.Fajnie!!!