Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

starsi panowie dwaj na ławeczce przy partyjce szachów ...bezcenne:) ...urlopowe klimaty z Lwowa zarażają :) ...a gdzie regał :) ....podziwiam za alkidową ...trwalsza od akrylu ale zapach przyprawia o ból głowy ...dzielna jesteś :) ...wytrzyma wiele ale daj jej dobrze wyschnąć ...pozdrawiam :)

W tym amoku zamieściłam fotki w komentarzach:):)

Cieszę się Iwonko ,że czujesz się dobrze i ,że pojawiłaś się na fm.Smutno tu bez "Cię".Też bym bardzo chciała żeby zakończyć te wszystkie prace na zewnątrz i zająć sie meblowaniem ,ale to jeszcze potrwa.A z ociepleniem kiedy ruszacie?teraz ma być dobra pogoda

Szef ekipy chciał już w poniedziałek, no ale Darek wyjeżdża, więc może pod koniec tygodnia jak wróci... Ja bym wolała, żeby zaczęli jak najszybciej, żebym zdążyła oko nacieszyć że jakiś postęp jest! Później będę przez trochę uziemiona http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/g030.gif

Szef ekipy chciał już w poniedziałek, no ale Darek wyjeżdża, więc może pod koniec tygodnia jak wróci... Ja bym wolała, żeby zaczęli jak najszybciej, żebym zdążyła oko nacieszyć że jakiś postęp jest! Później będę przez trochę uziemiona http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/g030.gif

Nacieszysz oko ,nacieszysz .przecież ocieplać chyba nie będą zbyt długo:) a później rzeczywiści będziesz miała kilkomiesięczne uziemienie ,ale jakże cudowne.:)Tez chętnie zrobiłabym sobie takiego malutkiego bobaska ,coby jeszcze nie pyskował:),bo dzisiaj moja dorastająca księżniczka dała rano taaaaaki popis ,ze hej .Słychać ją chyba było w całej okolicy...

Beauty pięknie ten Wasz domek się prezentuje. Posiedziałabym sobie na tym Waszym tarasie z kawusią i jakąś robótką w łapkach :)

Dorotko w takim razie serdecznie zapraszam,posiedziałybyśmy razem,może wydziergałabyś mi przy okazji jakąś firaneczkę?:):)

Podglądałam u Ciebie podbitkę z desek pod balkonem i pomyślałam sobie ,że może by u mnie zrobić drewniany taras?Tez wyglądałby dobrze...

Beauty, znowu mnie poraziło gdy zobaczyłam Twoje wspaniałości :)

Gosiaczku jakie tam wspaniałości.Mąż juz dzisiaj stwierdził ,że lepiej jak jestem w pracy ,bo przynajmniej nie chodzę i po chałupie i błędów nie wytykam:):) A jak myślisz to lustro ,które zamieściłam w dzienniku lepiej się wpasuje do łazienki ?. A dla tego ozdobnego już mam upatrzone miejsce.Troszkę dla mnie za dużo ozdóbek było w tej łazience.

Dziewczyny , ta elewacja to jeszcze ostateczną nie jest chociaz tak wygląda ,że każdy się myli.Ten tynk cem.-wap.to jakiś taki bielutki jest:)

amtla trza było coś mówić,jak Ci się nie podobało.Mnie to lustro męczyło,ale już wyszłam na prostą i myślę ,że te kinkiety ,które wypatrzyłam będą teraz pasować.:)

Nacieszysz oko ,nacieszysz .przecież ocieplać chyba nie będą zbyt długo:) a później rzeczywiści będziesz miała kilkomiesięczne uziemienie ,ale jakże cudowne.:)Tez chętnie zrobiłabym sobie takiego malutkiego bobaska ,coby jeszcze nie pyskował:),bo dzisiaj moja dorastająca księżniczka dała rano taaaaaki popis ,ze hej .Słychać ją chyba było w całej okolicy...

A ja myślałam, że to moja tylko tak rano próbuję nas ustawiać http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d015.gif Teraz mi do śmiechu, ale wiem ile takie "pisklątko" potrafi napsuć nerwów ;-) Strasznie mi się nudzi w domu, chyba wybiorę się na działkę, może coś zaprojektuję (nowa koncepcja kuchni już od dawna mi świta, ale z lenistwa nie chciało mi się nic nabazgrać :( ) W przeciwnym razie chyba zwariuję, bo już nawet wszystkie skarpetki wyprasowałam http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a030.gif