Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będą ,fajnie ,bardzo się cieszę,że te prowizorki w końcu znikną. :wink: :wink: Akurat dobrze zgrywa się montaż drzwi z zakończeniem brudnych prac na budowie ,chyba większego syfu ,niż teraz ,to już być nie może :o Jutro przyjedzie jeszcze stolarz ,aby ostatecznie ustalić kolor i już mnie wystraszył,że kolorów jest 2000!szykuje sie kolejna burza mózgu

B.ładne projekty łazienki. Wszystko opisałaś jak najbardziej zrozumiale dla czytelnika i łątwo sobie wszystko wyobrazić. Będzie pięknie - taka wanna z hydromasażem będzie rewelacyjna :D U mnie lustro do łazienki leży na strychu i czeka na montaż od dwóch lat - owalne, w kolorze starego złota, z delikatnymi ornamentami - będzie w dolnej łazience, bo u góry planuję nieco inaczej. Ciekawa jestem tej Twojej łazienki, głównie paneli i armatury. Czekam na kolejny etap budowy i fotki z wykończeń domu. Nie wiem, czy już Ci wspominałam - koresponduje ze mną na mail b.sympatyczna dziewczyna, która buduje ten sam dworek Sajdaka :D . Od kilku dni wysyła zdjęcia z budowy - zapowiada się wspaniale :wink: Ma na razie etap parteru - stan surowy i teraz będzie zaczynać dach (na razie ma dylematy dachówkowe). Bardzo ładnie obudowała sobie kolumny - również jestem ciekawa efektu końcowego :roll: :D

Ostatnio Moniu tak usilnie myślę o wystroju wnętrz ,że zaczęłam mieć kłopoty ze snem ,co do tej pory mi się nigdy nie zdarzało :wink: :wink: Na pewno jeszcze będzie korekta obudowy wanny . Muszę już zdecydować ,ponieważ nie mam jeszcze zamówionej boazerii ,a na nią trzeba czekać około miesiąca.

Ciekawa jestem domu dziewczyny ,która z Tobą koresponduje.Namów ją ,aby koniecznie założyła chociaż galerię.Ja bardzo żałuję ,że w momencie ,kiedy my zaczynaliśmy nie było nikogo na forum ,kto by budował ten dom .Zawsze jednak lepiej jest ,zobaczyć coś w realu ,pewnych błędów może dało by się uniknąć.

Raczej się nie zdecyduje ani na dziennik ani na galerię, ale miło nam się koresponduje i naprawdę jestem pod wrazeniem Jej budowy :D . Z niecierpliwością czekam na dalszy etap, podobnie jak u Ciebie :D Nie myślałaś nad obudowaniem filarów ozdobnymi kształtkami? Naprawdę dodaje to dworkowi uroku. Jaką masz średnicę obecnych kolumn?

Gratuluję kolejnego ZAKOŃCZONEGO etapu!!!!!. Wielkimi krokami zbliżasz się do najprzyjemniejszych prac.

W łazience to ostatnie ustawienie jest chyba najlepsze. Ja (w swoich odległych planach) nie planuję wanny, chyba że namówię małża na znaczne powiększenie łazienki i wannę na lwich łapach na środku niej :roll: . Pewnie nierealne.......

Rury do muszli i bidetu masz już wystawione?

Sorry, że o tym piszę, ale osobiście wolę jak te przybytki :lol: są nieco osłonięte. Są to oczywiście tylko moje doznania i proszę nie obraź się za te słowa.

Gratuluję kolejnego ZAKOŃCZONEGO etapu!!!!!. Wielkimi krokami zbliżasz się do najprzyjemniejszych prac.

W łazience to ostatnie ustawienie jest chyba najlepsze. Ja (w swoich odległych planach) nie planuję wanny, chyba że namówię małża na znaczne powiększenie łazienki i wannę na lwich łapach na środku niej :roll: . Pewnie nierealne.......

Rury do muszli i bidetu masz już wystawione?

Sorry, że o tym piszę, ale osobiście wolę jak te przybytki :lol: są nieco osłonięte. Są to oczywiście tylko moje doznania i proszę nie obraź się za te słowa.

Tak ,zbliżam się do rzeczy najprzyjemniejszych ,ale i do najkosztowniejszych :D Wanna na lwich łapach owszem kiedyś wchodziła w grę ,ale będzie to moja jedyna wanna,która musi być z hydromasażem,a pod wolnostojącą tego ustrojstwa się nie schowa.Korzystać z niej będziemy tylko ja i moja córka ,chłopaki wolą prycho.Rury mam już wystawione i muszę się do tego dostosować.Ja nie jestem taka obrażalska ,mam nadzieje ,że nie sprawiam takiego wrażenia,a każda uwaga jest naprawde bardzo mile widziana. :D :D

Ja nie jestem taka obrażalska ,mam nadzieje ,że nie sprawiam takiego wrażenia... :D :D

Jasne,że nie sprawiasz... Może się jeszcze nie naumiałam otwarcie pisać co myślę :oops: ...

Skoro mogę, to odsunęła bym tą wannę troszku na środek. Jeżeli po bokach ma być blat, to fajnie było by też za wanną taki pociągnąć. Łazienkę masz dużą, miejsca oszczędzać nie trzeba, a to nadało by jej monstrualności. Może wejście po schodkach....

Ale popuściłam wodze... i to nie u siebie... :roll:

Arctica, nie przejmuj się! Bo schodki przecież miały być!!! Beatko, pamiętasz???

Ależ Ty masz pamięć Iwonko :o :o Faktycznie założenia były takie ,aby schody przykryć szkłem hartowanym,w środku kamienie i miedzy kamieniami rzeźby.Zobaczę ,jak ostatecznie będzie wyglądać łazienka po korekcie ,nie chciała bym za dużo naćpać ,aby wsi nie było :lol: :lol: