Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malowanie pokoju już jest zakończone.Jak poustawiam wszystko na swoim miejscu to cyknę fotkę .Niestety tynkowanie jeszcze nie jest zakończone .Wbrew pozorom jest Przy tym sporo pracy Panowie muszą tynkować mur z obydwu stron.Powierzchni jest tyle ,co przy tynkowaniu domu.;)no i brama jeszcze nie jest gotowa

Monikocieszę się ,ze słupy Ci się spodobały.Myślę ,że nabiorą jeszcze "smaczku ',gdy zamontujemy z przodu gzyms.Na razie to jestem troche przerażona pogodą,dzisiaj przymroziło konkretnie i nie wiem czy to tynkowaniu nie zaszkodzi....????

Angie a propos beliżniarki- myslałam najpierw ,że będzie troche za duża ,ale teraz z powodzeniem wszystko mi sie mieści i już jestem zadowolona.Planuję ustroc ją jeszcze w białe zasłonki,co by całe to badziewie zasłonić...Dobry pomysł? a szmaty w oknach to by i się Twoje przydały:D

Muszę najpierw skołować więcej kasy.Zasłony to chyba będzie ostatnia rzecz ,która kupię... Czekam teraz na lustra..bo chwiałabym łazienkę już zamknąć .Pozostana tylko pierdoły typu zawieszka na papier ręczniki itp,ale to cholera co sobie wybrałam też kosztuje niemało...Zeby mi tylko życia starczyło.he he

Oni tego nie rozumieją ,że te pierdoły są dla nas najważniejsze... ile dom staje się cieplejszy ,ubrany w te wszystkie świeczniki ,kinkieciki,lustra..

Muszę się wybrać do osławionego Czacza,ale tam trzeba jechać w piątek .Muszę jeden piątek sobie odpuścić w pracy,a teraz jest mi to trochę nie na rękę.

wiesz co, chyba bede miala podobnie. Ale tak jak mowisz, caly dzien zleci jak nic !

wczoraj upatrzylam sobie fajny zyrandol do salonu ale oczywiscie bylam z ministrem finansow to sobie odpuscilam. Zaczeli tez juz dekoracje swiateczne sprzedawac. Zakochalam sie w pieknych talerzach, kieliszkach, serwetkach... We wszystkim !!!!

angie od tych skorupek to chyba rzeczywiście jesteś uzależniona złymi świątecznymi ozdobami to chyba trochę przesadzaja .U nas w niektórych sklepach tez sie już pojawiły.Jeszcze znicze się nie skończyły a już bombki są.Jeszcze jak się pojawi reklama Coca coli Coraz blizej święta,to juz dostane ciśnienia.Denerwuje mnie ta reklama...

Karolinka witaj!ciesze się ,że zaglądasz ,choć czytałam w dzienniku ,ze nie będzie wpisów,co mnie zasmuciło ogromnie....:(Szarości z beżami u mnie w chałupce są w symbiozie.Na dole dominuje beż uzupełniany szarością ,na górze szarość.uzupełniana beżem:D

A dawaliście plastyfikator do tynków? Ponoc lepiej nie dawać, mimo, iż pisze na nich, że przeznaczone do zapraw wykonywanych w zimnych temp. Ja też się martwię o naszą wylewke betonową na balkonie... Na szczęście ostatnie noce lepsze niż ubiegłotygodniowe, gdy było -5, -6'C, ale myślę, że w okolicach 0'C też teraz jest. Pocieszam się jeszcze tym, że balkon w górze, a przymrozki przygruntowe ;)

Wrrr ... reklama Coli tez mnie wkurza...