Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj ładny mebelek, , ja tez cały czas siedze na allegro komody do jadalni szukam i szukam...

I jakies znajome twarzyczki ze sciany Twej spogladaja :) prawda ze super sie prezentuje :) ?

Miło Kasiu ,że zajrzałaś:yes::) Ja tez usilnie szukam czegoś ciekawego ,tak oczy wybałuszam w monitor ,ze mi się chyba już przyplątał 'zespół suchego oka". A twarzyczki no cóż ...piękne:DPowinnam Tobie podziękować za inspirację,co niniejszym czynię.Nie ma to jak czerpać wzorce z najlepszych

Kasiorku a w jakim stylu szukasz komody?

szukam czegoś takiego, może tez być z szufladkami ale wazne sa wymiary 90 wys, ok 100cm szer i 30-40 cm gł, bo będzie stac obok kuchni i musi zgrac sie z blatem

http://foto3.m.onet.pl/_m/7b9cfa3d10ad67a5337212f2ce2d5a67,10,19,0.jpg

ta komódka była idealna ale za niska

bardzo ładny ten mebelek, ale cena kosmiczna i jeszcze wkład własny to się chyba nie opłaca. A ja poszukuję komody do łazienki górnej na ręczniki i wszystkie szpeje, ale chyba skończy się to zamówieniem u stolarza ( jak u Ciebie :yes: ) szukam już cały rok i jeszcze nie znalazłam , a jak coś upatrzyłam do było dużo roboty, więc szukam nadal....a może się poszczęści... A na suche oko polecam : Systane, Visine, Genteal, Lacrimal ;) ceny też podać :);) ( to nie jest reklama tylko zboczenie zawodowe...), a jak będzie problem :D to się zgłoszę o poradę......

Też mi sie wydaje ,że jak na mebel w takim stanie to jest to cena za wysoka.Negocjuję jeszcze ze sprzedawcą , ale chyba zamówię cos na wzór.Mi elismy w starym domu parę antyków ,ale mój m stwierdził ,że w nowym domu już ich nie chce .Ciągle był z nimi jakiś problem ,a to szuflada wypadła ,a to uchwyt został w dłoni,nie mówiąc juz o małych robaczkach.Ma to oczywiście aswój urok ,ale do pewnego czasu.Były to renowacje nieprofesjonalne i moze dlatego...niestety profesjonalne kosztują i to słono... A za poradę pięknie dziękuję ,:DJakbys potrzebowała mojej ....to chętnie zapraszam ,bo wirtualnie za wiele Ci nie pomogę ,:D