Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sicilianin dzięki za odwiedziny po tak długim czasie.Całe szczęscię ,ze brama sie tylko z magnaterią kojarzy ,bo mojemu m kojarzy się z ....cmentarzem:D

Konsolkę zlokalizowałam w fajnym .aczkolwiek nie tanim sklepiku.W każdym razie juz jakiś wzór mam .

http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=31&products_id=89

Juszczakówka raczej chyba zostaniemy przy bramie prostej,chociaż cytuje słowa piosenki:

Wszystko się zdarzyć może ................................................................................................................

Moniko,ależ proszę bardzo! Nieprawdaż,że fajne rzeczy tam mają? tylko jakoś nie zauważyłam cen!

Zaraz wybieram się do Poznania z córcią na zakupy!1 Muszę odświeżyć garderobę,w końcu i mnie się tez coś należy,.Obawiam się jednak o skutek tego wyjazdu,bo ostatnimi czasy zrobiłam się strasznie skąpa,wszystko przeliczam na akcesoria domowe...:D

A ja sobie ostatnio kupiłam kilka nowych rzeczy, bo to moja słabość, niestety... Zresztą dobrze zrobiłam, bo właśnie wczoraj za naprawdę samochodu + nowe opony zimowe zapłaciłam ponad tysiąc złotych, więc już miałabym po zakupach, a tak - co nieco mi się ostało :)

Hihi, mam to samo :D A już w zasadzie nie mam w czym chodzić, bo sporo schudłam ostatnio.

Dorotko u mnie jest dokładnie odwrotnie .Tez nie mam co na siebie wlożyc , ale to ze względu na to bo przybrałam trochę na wadze;)W ogóle to stwierdziłam wczoraj ,ze najlepiej wyglądam we własnym domu,jakoś inaczej.W tych przebieralniach to się jakoś poznać nie mogłam:D:DAle to pewnie przez te lustra, i oświetlenie:D:D

A ja sobie ostatnio kupiłam kilka nowych rzeczy, bo to moja słabość, niestety... Zresztą dobrze zrobiłam, bo właśnie wczoraj za naprawdę samochodu + nowe opony zimowe zapłaciłam ponad tysiąc złotych, więc już miałabym po zakupach, a tak - co nieco mi się ostało :)

Rzeczywiście słusznie zrobiłaś. Ja mając takiego strażnika koło siebie,w postaci córci ,który skutecznie odciągał mnie od sklepów z wyposażeniem domu,zaopatrzyłam się w nowe buciki i spódnicę.:DTylko dzięki niej ,bo wizja zakupu kinkietów ,wisiała nade mną jak bat i jak byłabym sama to pewnie wyszlabym z galerii z kwitkiem.No najbardziej to oczywiście zadowolona wróciła córcia ,ona kupiła sobie to ,co zaplanowała.A mnie powiedziała ,że robię się taka sama ,jak babcia Bożenka (czyli moja mama).Chodzę ,przymierzam ,oglądam i rezultacie niczego nie kupuję:DZdałam sobie sprawę z tego ,ze tak właśnie jest.Ostatnio tak rzadko kupowałam sobie ciuchy biegając po sklepach budowlanych,ze teraz to mi się jakoś nic nie podoba.;)Gust mi się wypaczył,czy co?

Beatko, mam to samo. Mam wrażenie, że ciuchów cała masa, a jak coś konkretnego szukam, to nic mi się nie podoba. Właśnie dlatego ostatnio zaszalałam, bo wyjątkowo spodobało mi się kilka rzeczy, zresztą w dobrej cenie, na co teraz zwracam uwagę, bo wszystko przeliczam na zakupy budowlane :lol:

Właśnie...pochwal się....

No to się chwalę

butami ,które sa dużym wyrzutem sumienia

http://img301.imageshack.us/img301/4513/p1050001f.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/3753/p1050002.jpg

i spódniczką ,dzięki którym mam nadzieję mój korpus choć optycznie będzie wydawał się smuklejszym

http://img534.imageshack.us/img534/2893/p1050003c.jpg

No i coś dla domu .Na stojaczek z przyprawami polowałam wcześniej ,natomiast kolejna do kompletu cukiernica zakupiona została tak siłą rozpędu..

.

http://img255.imageshack.us/img255/6038/p1050005y.jpg

A w ogóle to pochlipuje sobie ,bo sprzedałam dzisiaj samochód ,który kupiony był na czas budowy.Wiele razem przeszliśmy,ale czas jego sie skończył .Nie mniej jednak mi go żal .....bo ja taka sentymentalna kobitka jestem .

Moniko ,ja z natury to mam raczej lekka rękę do wydawania kasy.Jadąc, wydawało mi się ,ze się okupie jak cholera ,a później przyszła refleksja ,że właściwie to po co mi t yle nowych ciuchów ,skoro szafy pękają w szwach:D Ja mam swoje ulubione sklepy ,w których się zaopatruję ,a wczoraj naprawdę nic nie powaliło mnie na kolana.Zuzia była na mnie zła ,bo ona bardzo lubi ,jak kupuje sobie coś nowego .Oczywiście wczoraj po powrocie jeszcze musiała się poprężyc w tych moich nowych butach:D

Buty nie w moim kolorze, ale fason mają ciekawy. A jakie mają podeszwy? Nie będą bardzo śliskie? Ale Ci dobrze, że możesz chodzić na takich wysokich obcasach. Ja niestety jestem za wysoka. Natomiast spódnica baaardzo w moim stylu.:)

I tak sobie myślę kiedy ostatnio byłam na ciuchowych zakupach i nie mogę sobie przypomnieć.;) Jednak siedzenie w domu ma swoje zalety - na ciuchy kasy wydawać nie trzeba. Chodzę tylko w dżinsach i podkoszulkach. Aż strach się bać ile kasy wydam na ciuchy jak przyjdzie czas powrotu do pracy.

Wszystko b.mi się podoba :) Wszystko bym chciała :)

Gdzie kupiłas buty?

Odnośnie ciuchów, polecam Simple i Monnari - można trafić naprawdę dobre ceny i fajne ciuchy.

Widzę ,że zaopatrujemy się w tych samych sklepach:Djeszcze niekiedy kupuję w Solarze,a 'luźne "ciuchy w Esprit.Tylko tam znalazłam fason weekendowych spodni,w których w miarę dobrze wyglądam.A buty to Gino rossi

Buty nie w moim kolorze, ale fason mają ciekawy. A jakie mają podeszwy? Nie będą bardzo śliskie? Ale Ci dobrze, że możesz chodzić na takich wysokich obcasach. Ja niestety jestem za wysoka. Natomiast spódnica baaardzo w moim stylu.:)

I tak sobie myślę kiedy ostatnio byłam na ciuchowych zakupach i nie mogę sobie przypomnieć.;) Jednak siedzenie w domu ma swoje zalety - na ciuchy kasy wydawać nie trzeba. Chodzę tylko w dżinsach i podkoszulkach. Aż strach się bać ile kasy wydam na ciuchy jak przyjdzie czas powrotu do pracy.

Dorotko,te buty tylko sprawiaja wrażenie wysokich! z racji tego ,że mają platformy fajnie wyprofilowane to są bardzo wygodne.Model sprawdzony ,bo w ubiegłym sezonie śmigałam w podobnych tylko czarnych.Ja bardzo lubię właśnie czarne buty ,ale ta szarość wyglądała tak pięknie ,że nie mogłam sie oprzeć.

A kiedy masz zamiar wrócić do pracy?

Teraz szarości b.modne, więc są tym bardziej superowe. W Solarze też nieraz coś fajnego się złapie, ale chyba wolę te dwa pozostałe sklepy. W Esprit mówisz, że można fajne, luźne?... No to dobrze, że wiem, bo raczej tam nie wchodzę, a ze spodniami to sama mam problem, żeby mi się coś spodobało. Całe szczęście, że w spodniach to śmigam tylko na działce i na wyjazdach zimowych :lol: