Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

buty takie z pazurem ! ja tez zazdroszcze kobitkom ktore potrafia chodzic na obcasach. W moim wieku tez powinnam ale jakos nie naturalnie sie czuje na wyzszym obcasie :(

simple i monnari znam tylko z nazywy, ale esprit polecam ci moniu :) napewno znajdziesz kroj dla siebie a dla osob nizszych jest na tyle fajnie ze maja rozne dlugosci spodni, nie trzeba wiec np dzinsow podwijac ;)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko,te buty tylko sprawiaja wrażenie wysokich! z racji tego ,że mają platformy fajnie wyprofilowane to są bardzo wygodne.Model sprawdzony ,bo w ubiegłym sezonie śmigałam w podobnych tylko czarnych.Ja bardzo lubię właśnie czarne buty ,ale ta szarość wyglądała tak pięknie ,że nie mogłam sie oprzeć.

A kiedy masz zamiar wrócić do pracy?

One są szare???? Na moim monitorze są fioletowe, dlatego stwierdziłam, że to kolor nie mój. Ale jak są szare to mi się baaardzo podobają :)

A kiedy wracam? Urlop mam do listopada 2012. A wróciłabym choćby dzisiaj. Niestety nie bardzo mi się to opłaca :bash: Opiekunce musiałabym zapłacić więcej niż zarabiam to po pierwsze, a po drugie doktorat mam w lesie. A przy młodym nic nie napiszę. Czas mi zleci i wywalą mnie z pracy. Chociaż może i to byłoby lepsze wyjście? Gdzie indziej na pewno zarobiłabym więcej. Tyle, że ja lubię swoją pracę. :(

Cha ,troszkę mnie nie było i temat wnętrzarski spadł na dalszy plan.Oznajmiam zatem wszem i wobec ,że buty zdały wczoraj egzamin na piątkę! Sa super wygodne ,chociaż wcale na takie nie wyglądają.Chodziłam w nich cały dzień i nóg dzisiaj nie muszę moczyć.Sa fantastycznie wyprofilowane.Zresztą jeżeli chodzi o buty ,to zaopatruje się w tej firmie od lat i nie narzekam.

jest na tyle fajnie ze maja rozne dlugosci spodni, nie trzeba wiec np dzinsow podwijac ;)

No właśnie i po drugie ciuchy sa gatunkowo dobre,co przy moim lenistwie (jeżeli chodzi o pranie ręczne) jest bardzo istotne.Wszystko piorę w pralce i jeszcze nic mi się nie skurczyło,ani nie zmieniło koloru

One są szare???? Na moim monitorze są fioletowe, dlatego stwierdziłam, że to kolor nie mój. Ale jak są szare to mi się baaardzo podobają :)

A kiedy wracam? Urlop mam do listopada 2012. A wróciłabym choćby dzisiaj. Niestety nie bardzo mi się to opłaca :bash: Opiekunce musiałabym zapłacić więcej niż zarabiam to po pierwsze, a po drugie doktorat mam w lesie. A przy młodym nic nie napiszę. Czas mi zleci i wywalą mnie z pracy. Chociaż może i to byłoby lepsze wyjście? Gdzie indziej na pewno zarobiłabym więcej. Tyle, że ja lubię swoją pracę. :(

Ale masz fajnie ,jeszcze tyle urlopu !!!I masz racje ,jak najdłuzej spedzaj czas z maluchem jeżeli mozesz sobie na ten luksus pozwolić .Ja po urodzeniu pierwszego dziecka ,prawie natychmiast musiałam wrócić do pracy .Małym wówczas zajmował się mój m.a ja miałam mimo wszystko wyrzuty sumienia ,że nie mogę być dostatecznie duzo czasu z dzieckiem.Natomiast po urodzeniu Zuzy ,zrobiłam sobie dłuższa przerwę w pracy i uwazam ,że były to najpiękniejsze chwile mojego życia.A piersią karmiłam ją 3 i pół roku.

z monnari trzeba uważać ... bardzo ładne modele ale mozna sie postarzyc czasami :) a buciki świetne ... spódniczka też ...:)

Masz rację ,sporo rzeczy skierowane jest do starszych pań ,ale można czasem upolować cos fantastycznego.Ja bardzo lubię ich kurtki.. a wizytowe bluzki ?miodzio

..ja tam widzę tylko duże obcasy a nie duże wyrzuty....;)

Ale doczytałam o koturnie i stwierdzam, że efekt powalający....

bardzo podoba mi się to coś do domu....ech :D

Amtlo wyrzut jest ,bo chciałam jeszcze kupić zasłony w Ikei do Zuzinego pokoju i parę pierdółek z cyny ,ale córka mnie skutecznie odciagała od sklepów "dla domu".Z drugiej jednak strony -w tym miesiącu bęe obchodziła kolejne urodziny.Zdałam sobie sprawę ,ile mam lat:yes::yes:,to mnie przekonało do zakupu butów.Wybieram się też w przyszłym tygodniu do spa.Nie wykręcę się ,bo koleżanka juz za mnie zapłaciła i zmuszona jestem niejako do odnowienia garderoby .Przez tę budowę trochę się zaniedbałam

Edytowane przez Beauty

i ja się cieszę na samą myśl, że już niedługo zobaczę piękne lustra :):D:) , a ciekawośc zżera mnie okrutna.....fajnie,że pan brukarz przychodzi, że kończy się ogrodzenie... bo u nas cisza w eterze w realu buuuuu ( balustrada nie skończona, sypialnia nie pomalowana , [a to już jest moja wina ponieważ nadal nie wiem jaki kolor ] ) za to wczoraj na poprawienie humoru kupiłam w jysku czerwonego renifera i koszyk w wyściółką na spinacze ( mała rzecz a jak oko cieszy :yes: )

i ja się cieszę na samą myśl, że już niedługo zobaczę piękne lustra :):D:) , a ciekawośc zżera mnie okrutna.....fajnie,że pan brukarz przychodzi, że kończy się ogrodzenie... bo u nas cisza w eterze w realu buuuuu ( balustrada nie skończona, sypialnia nie pomalowana , [a to już jest moja wina ponieważ nadal nie wiem jaki kolor ] ) za to wczoraj na poprawienie humoru kupiłam w jysku czerwonego renifera i koszyk w wyściółką na spinacze ( mała rzecz a jak oko cieszy :yes: )

Ja też się niezmiernie cieszę że poczynimy kolejny krok do przodu.Może uda mi sie w końcu zamknąć dolną łazienkę.Kupię tylko jeszcze zasłony i jakiś obraz nad sanitariaty(jeszcze nie mam pomysłu co w takie szczególne miejsce pasuje?))i koniec.Następne przedsięwzięcie to bedzie zabudowa salonowa i meble do górnej łazienki ,aaaaa i witrynka do jadalni.A potem w kolejności ustawiła się sypialnia.Może jakoś powoli to pójdzie...oby zdrowie tylko było ....

Przypomniałaś mi kochaniutka o świętach .Przecież to tuż tuż... W jysku czytałam na fm ,że mają być przeceny ozdób świątecznych po 17 listopada.Wtedy się na nie rzucę.

Witaj Piękna...

Mam pytanie, jak nazywa się gres, który masz w salonie i jaka była jego cena. Strasznie mi sie podoba... ma klasę...

przeleciałam cały dziennik i komentarze i znalazłam jedynie firmę Firanese Ceramica.

Z góry dziękuję i muszę pochwalić dworeczek, jest śliczny :-)

A powitać ,powitać:DGres to termeromano rapolano . .Tak przynajmniej napisane mam na fakturze.Kosztował 209zł /m2 Parę metrów udało mi się kupić w 3 gat.za a normalna cenę79zł.