Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdecydowanie złamana biel, pasuje do każdego wnętrza i nie jest pretensjonalna :) słyszysz Angi :yes:. A co do łazienki może jakiś świecznik, albo delikatna płaskorzeźba, ale chyba jestem za świecznikiem ( jak dobrze zrozumiałam to nad bidet i ubikacje???) jak tam .....uwaga powtarzam się ;) świecznik..... powiadasz po 17 listopada oj chyba też się rzucę w wir....

slysze juszczakowka, slysze :)

boje sie tylko zeby ta zlamana biel nie byla za bardzo ''zolta''. Chcialabym taki bialy ktory ma cieply odcien ale nie wyglada na brudny... Ciezko wytlumaczyc, ale generalnie chodzi o to zeby nie wygladalo jak dawniej u moich rodzicow ktorzy palili papierosy jak opetani, mama gotowala na gazie i wszystko w kuchni bylo takie ''zolte'' :)

Teraz stolarze mają lepsze farby:D

A co do łazienki może jakiś świecznik, albo delikatna płaskorzeźba, ale chyba jestem za świecznikiem ( jak dobrze zrozumiałam to nad bidet i ubikacje???) jak tam .....uwaga powtarzam się ;) świecznik..... powiadasz po 17 listopada oj chyba też się rzucę w wir....

Może faktycznie powieszę jakiś świecznik...Na razie głowie się nad jutrzejszym menu na przyjęcie gości.Wróciłam z pracy i nie wiem w co ręce włożyć ,a jutro przyjeżdża moja kuzynka z m a obiad.....

Edytowane przez Beauty

BEAUTY od dawna podglądam twój piękny domek i gratuluje jest piękny. Ja jestem głównie podglądaczka.Postanowiłam napisać bo mam pytanie mam nadzieje ze mi pomożesz. tez wybrała do kuchni płytki grazzia oczywiście nie mogę się zdecydować jeżeli chodzi o kolorystykę ale nie w tym problem. Tak jak u Ciebie już mam kuchnie płytki będą póżniej a ze sami z mężem kładziemy ceramikę (to nasze nowe umiejętności ) chciałabym się dowiedzieć co masz na łączeniu z blatem ? Mąż mój uważa ze najprościej byłoby umieścić ćwierćwałek na co ja nie mogę się zgodzić i szukam estetyczniejszych rozwiązań. Mam nadzieję że mi pomożesz bo mnie już strasznie męczy z dokonaniem wyboru a ja zwlekam ile mogę. Pozdrawiam.

gaweł bardzo miło mi Cię gościć:Doczywiście tym bardziej jest mi miło ,że mój dom Ci się podoba.Ja co prawda dylematy budowlane mam już za sobą , teraz staram się tylko wnętrza jakoś udomowić ,ale nie mniej jednak w związku z tym pojawiają się nowe problemy do rozgryzania.Może nawet trudniejsze.wracając do Twojego pytania ,to pewnie m ma rację i ćwierćwałek byłby najłatwiejszy w wykonaniu.Ja mam listwy i tak dla szerszego poglądu zrobiłam zdjątko

http://img5.imageshack.us/img5/7035/p1050008o.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/70

BEAUTY DZIĘKI STOKROTNE DZIĘKI naprawdę wygląda to całkiem spoko i mniej papraniny jak z sylikonem. Oczywiście już widzę kolejny problem nasz gość od mebli (bo stolarzem on być niegodny) został przez nas przepędzony i zabrał z sobą farbę którą mi mieszał żeby dobrać kolor blatów pod kolor stołu.

Jak zwykle poradzimy sobie przy remontowanym już dachu mokrych ścianach czarodziejskiej elektryce która działa tylko w co drugim pomieszczeniu co drugim kontakcie ......oj wiele tego było że nie wspomnę o powybijanych szybach albo i naszym zwierzątku kunie na strychu, dobrać kolor to pestka.Jeszcze raz dzięki Ci serdecznie nie wiem czy już pisałam ale jestem zakochana w twojej stolarce jest cudowna!!! Pozdrawiam.

gaweł myślę ,ze taka listwa jest bardzo praktyczna ,zważywszy na to ,że co jakiś czas trzeba blat olejować i siłą rozpędu ściany tym olejem nie umażesz.Ja mam tylko płytki na ścianie nad płytą, więc podczas tego zajęcia muszę trochę uważać....

moniu za ogrzewanie zapłaciliśmy 21tys.Jest to tylko ogrzewanie podłogowe ,bo tylko takowe posiadam.W tej cenie panowie zrobili nam jeszcze instalację wod-kan