Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gaweł myślę ,ze taka listwa jest bardzo praktyczna ,zważywszy na to ,że co jakiś czas trzeba blat olejować i siłą rozpędu ściany tym olejem nie umażesz.Ja mam tylko płytki na ścianie nad płytą, więc podczas tego zajęcia muszę trochę uważać....

BEAUTY wiem o czym mówisz w moim domu wiele staroci których renowacje przeprowadzał małżonek więc czuje się w obowiązku olejować blat a że posiada cechy typowego faceta więc niestety to płyta mażnięta to zlew.Najgorsze że znajomy z branży stolarskiej polecił mu jakiś super olej CLOU dziadostwo było jak na nasz gust mażiowate jak coś się gdzieś przypadkiem ciapneło to trzeba było rozpuszczalnikiem potraktować.Ja wyczytałam gdzieś na forum że nic się blacikowi nie dzieje jak go potraktuje się zwykłym olejem spożywczym i zobaczyliśmy różnice mąż znalazł u siebie jeszcze po renowacji szafy olej beckersa i pomału wychodzimy na prostą.Pozdrawiam.

gaweł myślałam ,że będę musiała używać jakiegoś specjalnego oleju ,ale moi stolarze zalecili olejowanie najzwyklejszym ,najtańszym olejem spożywczym.Robię to średnio raz na dwa tygodnie ,natomiast okolice zlewu trochę częściej.Na razie jest ok.Fajnie ,że sami umiecie przeprowadzić renowację,zawsze to parę złoty zostaje w domu:yes:

kaluś miło ,że wpadłaś..... te moje kciuki nie były pewnie aż tak potrzebne ,bo i bez nich byś sobie z powodzeniem poradziła ,zdolniacho Ty jedna:D A wiesz? dzisiaj o tobie myślałam,wracając z koleżanką z Gdańska .Odpoczęłam , naładowałam akumulatory i czuję się wymiziana za wszystkie czasy:D A byłam dokładnie tu ,polecam to miejsce wszystkim kobitkom

http://www.hotel-faltom.com.pl/

Ale się smakowicie u Ciebie porobiło :)

I w domku i w ogrodzie widzę, że też :D

I bardzo mi się podobają te wszystkie małe upiększacze,

Pasują do całości ;)

Dziękuję Aniu za te wszystkie pochwały! Powoli domek zaczyna obrastać:), niestety bardzo wiele mu jeszcze brakuje do ideału .Ale dałam sobie czas,aby zakupy przemyśleć,bo to co kupię będzie już wersja zapewne ostateczną:DMam pewne pomysły na ogród ,przez okres zimowy muszę tosobie jakoś wszystko poukładać aby na wiosnę ruszyć z nasadzeniami.Pozdrawiam Cie serdecznie.Miło ,że się pokazałaś na fm:hug: