Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moniu zarówno Twoje schody jak i moja balustrada są piękne do tej balustrady dałabym poręcz drewnianą.Jeszcze bodajże u Ciebie widziałam taką fajną przy okazji tematu o podłogach kamiennych.Niedługo będę musiała podjąc decyzję Bo okres oczekiwania jest bardzo długi.

Beauty, ta balustrada kuta baaardzo mi się podoba i masz rację - pięknie byłoby z drewnianą poręczą - cieplejsze wrażenie :wink:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciekawa jestem ile nam stolarze krzykną ?wcześniej rozmawiałam z szefem firmy która nam montowała okna i coś bąknął o 8tys. z dębu,ale nie widział jeszcze wzoru. drzwi mam z łukiem więc musi dojść do tego jeszcze oszklona góra albo ze szprosami albo z kutą ozdobą-jeszcze nie wiem. :-?

No właśnie, u nas podobnie z tymi wymiarami. Dzielone niesymetrycznie nie podobają mi się ani trochę (do takiego domu) :wink: Niedaleko obecnego mojego domu mają domek w stylu dworkowym i ładne drzwi jednoskrzydłowe - już nawet w pewnym momencie o takich myślałam, ale te dwuskrzydłowe spać mi cały czas nie dają. U mnie w obecnym domu mamy stare, dwuskrzydłowe drzwi wewnętrzne. Chciałam nawet takie w dworku zrobić, ale koszty mnie powaliły :roll:

a u mnie są 170/205/45 tylko z naświetleniami... ale takie podwójne strasznie mi się podobają, a i tak będę musiała zamawiać drewniane bo takich dużych pcv nie robią, dlatego z niecierpliwością czekam na wycenę... jedno jest pewne, tanio nie będzie :(

niesymetryczne w ogóle odpadają bo w dworkach co jak co, ale symetria musi być zachowana, zwłaszcza tak ważnych elementów, jak drzwi wejściowe, okna itp.