Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow!!! Beauty dzięki za inspiracje!!! Dziś miałam kupić zestaw Gerlacha, wstrzymałam się tylko dlatego, że nie można dokupić tam części, no w drodze wyjątku, przy większych zakupach, panie ze sklepu miały zrobić mi tę grzeczność i dopytać się czy mogłabym kupić dodatkowo 2 salaterki... Teraz mam pewność, że jutro dokonam innego zakupu ;))). Ten Ćmielów jest cudny!!! Nie dość, że bardzo ładny, tani (duuuuużo tańszy od wspomnianego wcześniej), można myć w zmywarce, to jeszcze te ogromne możliwości w razie stłuczki, rewelacja jednym słowem! Do tego jeszcze sztućce i tu no niestety ja nie znalazłam innych oprócz Gerlacha Retro (miłość od pierwszego zobaczenia ;)).

Jak ja się cieszę, że dziś do Ciebie zajrzałam! Dzięki!!!

Ps. I gratuluję bardzo dobrego gustu, piękny masz dom, bardzo gustowny i eleganki, z duszą. Uwielbiam takie wnętrza! :)

Pozdrawiam

Pokazałam się tym razem na dłużej ;).

Przyszła pora zmian i u mnie, szukam inspiracji, bo absolutnie ostatnio nie jestem w temacie wnętrzarskim :bash:

A chciałabym w końcu postawić na jeden styl :rolleyes:

Aniu fajnie ,że zagościsz na dłużej:wave: Wszyscy się tu za Tobą baaaardzo stęsknili .Ale co Ty chcesz remontować ,przecież wszystko masz już zrobione?

Wow!!! Beauty dzięki za inspiracje!!! Dziś miałam kupić zestaw Gerlacha, wstrzymałam się tylko dlatego, że nie można dokupić tam części, no w drodze wyjątku, przy większych zakupach, panie ze sklepu miały zrobić mi tę grzeczność i dopytać się czy mogłabym kupić dodatkowo 2 salaterki... Teraz mam pewność, że jutro dokonam innego zakupu ;))). Ten Ćmielów jest cudny!!! Nie dość, że bardzo ładny, tani (duuuuużo tańszy od wspomnianego wcześniej), można myć w zmywarce, to jeszcze te ogromne możliwości w razie stłuczki, rewelacja jednym słowem! Do tego jeszcze sztućce i tu no niestety ja nie znalazłam innych oprócz Gerlacha Retro (miłość od pierwszego zobaczenia ;)).

Jak ja się cieszę, że dziś do Ciebie zajrzałam! Dzięki!!!

Ps. I gratuluję bardzo dobrego gustu, piękny masz dom, bardzo gustowny i eleganki, z duszą. Uwielbiam takie wnętrza! :)

Pozdrawiam

sukubmilo mi ,że zajrzałaś.Mam nadzieję ,że sie na dłużej zatrzymasz.A co do sztućców Gerlacha ?No cóż.... są piękne ,ale cena zawrotna .Jak na razie zakup ich może pozostać tylko w sferze marzeń.Natomiast ćmielów zdał egzamin na piąteczkę .Pięknie sie na stole prezentował ,szorowany był w zmywarce i na razie nic się nie dzieje.najważniejsze ,że w razie stłuczki kazdy element mozna kupić i to w rążsadnej cenie.Półmiski dokupiłam sobie ,bo w tym zestawie półmisek był tylko jeden(cena 13zł)

Beauty, lustra świetnie wkomponowały się w całość łazienki :) Ostatnie zdjęcie z wanną bardzo mi się podoba - teraz już masz luksusową łazieneczkę :)

Bardzo się cieszymy z tych luster.Tym bardziej ,ze nawet się w nich dobrze wygląda! Panowie pomyśleli co zrobić ,aby klienta przyciągnąć do firmy:D

Edytowane przez Beauty

:jawdrop::):jawdrop: moja droga lustra piękne, dopasowane do całości...........a co do serwisu Ćmielów.... jest Ćmielowem delikatny, zwiewny i zarazem dostojny....ja w tamtym roku miałam ten sam problem i kupiłam.... ( na święta była potrzebna zastawa... bardzo bardzo ) kupiłam Chodzież..... długo się zastanawiałam trudny orzech do zgryzienia, ale mam mój piękny 12 osobowy serwis obiadowy, marzy mi się jeszcze garnitur kawowy (ta sama seria ) koszt ok 700 zł i zbieram tylko zawsze coś innego wypada ciągle :D Edytowane przez Juszczakówka

Obejrzałam zdjęcia łazienki (i serwisu) w dzienniku i nie będę oryginalna - też się zachwycam.:D

Dziekuję Dorotko >też mnie to bardzo cieszy ,że praktycznie etap wykańczania kolejnego pomieszczenia mamy tak jakby -za sobą .Pozostanie tylko zakup odpowiednich zasłon i akcesoriów .Ale to rozłożę w czasie..

bieram tylko zawsze coś innego wypada ciągle :D

Ja mam jakies stare serwisy ,ale to juz takie niekompletne bidulki i stwierdziłam ,ze muszę sobie kupić nowy.Dostałam od rodziców w lipcu tysiaka z wyraźnym wsakzaniem na tenże zakup i przyznam sie ,że kasa rozeszła się na co inne.W końcu jednak zmobilizowna kolejną imprezką podjęłam szybka decyzję i serwisik jest . A co do prezentów-to rzeczywiście rzadko się zdarza,że prezenty trafione są w nasze gusta,ale ten znajomym udał się w 100%

konstancjo Nie ukrywam ,że zegar bedzie "obmacywany ' pieszczotliwie przez stolarza ,który wykona mi na obraz i podobieństwo piękną zabudowę salonu.przynajmniej mam taka nadzieję . Pokażę jeszcze jeden prezent,który głaszcze moje zmysły .popatrzylam sobie jeszcze w necie na siostrzyczki blizniaczki ,ale chwilowo mnie na nie nie stać

http://www.sklep.rosenthal.pl/media/products/3604011000245326/images/thumbnail/large_36040-110002-45326.jpg?updated_at=1277819829