Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Karolinko dzięki za miły wpis!:) Ciekawa jestem jak się czujesz ,jak znosisz ciążę?

hej Beauty :)

Dziękuję, czuję się naprawde dobrze :)

Oczywiście dokucza mi kręgosłup :( szczególnie nocą.... ale co tam to nie koniec świata więc nie narzekam.

Niuni jeszcze z nami nie ma a i tak pochłania mnie ona bez końca, przygotowywanie pokoiku, zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy ;)

A czas liczę od USG do USG ... na szczęście mam średnio co 3-4 tygodnie ;)

Do stycznia niby już niedługo ale.... jakoś nie mogę się doczekać!!!

Pozdrawiam serdecznie!!!!

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BEATKO KOCHANA!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!! STO LAT! STO LAT! STO LAT!!!...

BUZIAKI DLA CIEBIE i TORCIK

http://th.interia.pl/11,ba4991f4c1557510/dla_Andrzeja_tort_urodzinowy.jpg

Szkoda, że Mały nie poczekał do dzisiaj, miałabym wspaniały prezent dla Ciebie!!! (chociaż dobrze mieć już to za sobą) ;-)

Beatko problem mam już z głowy właśnie pokazałam mojemu młodemu i powiedział, że takiej nie chce bo mu się nie podoba ( myślałam ,że kupię mu na urodziny...), a wiesz co on chce ROSICZKĘ taką wielką.... podał mi cenę 700 zł :D:confused::confused::(:( no to mnie zagiął....ręce opadają kupie mu, ale taką miniaturkę.... rosiczka to rosiczka :D

Spóźnione ale od serca....zdrowia pogody ducha miłości wspólnych wschodów i zachodów słońca lepienia razem bałwana zbierania jabłek szukania grzybów patrzenia na siebie i w tę samą stronę spacerów pod parasolem biegania po rosie czytania tych samych książek robienia konfitur smażenia jajecznicy radości z pociech.....:yes::D:hug:

WItaj Beauty,

Twój dziennik zostawiłam sobie na deser. Wpadłam z rewizytą i.... :o :jawdrop:musialam ochłonąć!

To najbardziej wysmakowane i eleganckie wnętrza jakie widziałam!!! Wszystko jest aboslutnie na swoim miejscu i na każdym kroku widoczna dbałość o wszelkie detale. Czy Ty przypadkiem nie jesteś ukrytą dekoratorką wnętrz ???:D Bardzo gratuluję i będę podglądać jeśli pozwolisz... :oops:

Pozdrawiam

Edytowane przez agawi74

agawi no proszę Cię ,nie zawstydzaj mnie:DJa i dekoratorka wnetrz:DZebyś Ty kochana wiedziała ile ja nerwów straciłam na tej budowie,ile razy próbowałam zasnąć z migotaniem przedsionków włącznie,zastanawiając sie ,czy aby te wnętrza nie wylazły kiczowate...to tylko ja wiem.Ale bardzo się cieszę ,że Ci się spodobało i będzie mi bardzo miło,jeżeli będziesz zaglądać i doradzać ,bo ja jeszcze wiele razy będę podpowiedzi potrzebować.