Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzban super,

jak wpadniesz do mnie na parapetówkę to zobaczysz ile rzeczy mamy identycznych badź bardzo zbliżonych :);)

Znając twoje tempo ,to pewnie już się mogę powoli szykować .Raz mi odwiedziny nie wypaliły to może choć za drugim.... wszak ja zawsze muszę do w wszystkiego podchodzić po dwa razy:D

A skoro sporo rzeczy mamy podobnych tym bardziej będzie mi miło się u Ciebie gościć.:)

a ja wlasnie myslalam ze namiar na dzban mialas od agawi74 bo widzialam u niej w lazience :) to w koncu gdzie mozna go kupic taniej? No bo wiadomo ja tez zainteresowana jestem :)

Googulku- u mnie jest namiar bezpośrednio do producenta- tam jest najtaniej. Nie wiem gdzie dzban kupiła Beauty- w każdym razie niestety ja nie zdążyłam dać jej namiaru...

Łojjj! dzban wzbudził szerokie zainteresowanie. Kupiłam go dokładnie tam ,gdzie kupiła aga.ale namiar miałam od Kasiw.Kosztował mnie całe 73zł z przesyłką.Polecam.świetny kontakt z Panią sprzedająca i super szybka przesyłka.

Angie ,a do którego serwisu się przymierzasz?Jeszcze Ci mało?:lol2:

Do romana. Juz tam ''jeszcze ci malo'' ! ty masz moja strone trzymac a nie mojego meza :) bo skubaniec to samo powiedzial. Wpadl na maila w ktorym posilam kolezanke z polski zeby mi zrobila przelew jezeli zamowie. Wiec minister finansow sie pyta na co ten przelew, mowie ze nie powiem bo sie bedzie darl. obiecal ze jak powiem to nie bedzie krzyczal no to powiedzialam. Blad ! nigdy nie nalezy wierzyc mezczyznie :) Edytowane przez googulek

Do romana. Juz tam ''jeszcze ci malo'' ! ty masz moja strone trzymac a nie mojego meza :) bo skubaniec to samo powiedzial. Wpadl na maila w ktorym posilam kolezanke z polski zeby mi zrobila przelew jezeli zamowie. Wiec minister finansow sie pyta na co ten przelew, mowie ze nie powiem bo sie bedzie darl. obiecal ze jak powiem to nie bedzie krzyczal no to powiedzialam. Blad ! nigdy nie nalezy wierzyc mezczyznie :)

Jak najbardziej trzymam Twoją stronę ,powiedziałam tak tylko z czystej babskiej zawiści:lol2::lol2:

A firma pewnie wyczuła koniunkturę i ceny poszły w górę .Ja przelew zrobiłam,równo tydzień temu ,a przesyłkę otrzymałam w poniedziałek.Może po świętach cena spadnie.Za dużo kobitek z forum się na ten dzban rzuciło :D

Wiecie, co- ten dzban z misą to systematycznie drożeje! Ja jakoś na wiosnę to płaciłam 50 zł za wszystko (dzban 25 i misa ok 15zł).

To i tak nie są duże pieniądze, ale cena idzie szybko w górę:( Chyba wyczuli kaskę... Poza tym dużo osób zamawia je do decoupage- można zamówić taki nieszkliwiony.

U margo są też wykończone decoupage

http://www.swiatmargo.pl/komplet_retro_ogrod_kolibrow,0,874.html

http://www.swiatmargo.pl/komplet_retro_z_kolekcji_czarno_bialej_przedmiot_sprzedany!!!!!!!!,0,876.html

http://www.swiatmargo.pl/produkt_sprzedany_istnieje_mozliwosc_wykonania_go_na_zamowienie__komplet_lazienkowy_retro_spotkanie,0,612.html