Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Googulku- ta sama Pani sprzedaje na allegro. Z tym że ten jest szkliwiony tylko w środku. Zapytaj ile kosztuje szkliwiony też na zewnątrz? Coś mi się wydaje, że oni mataczą z tymi cenami. I na pewno targuj się- spytaj jak to się dzieje, że co chwilkę jest inna cena ? :mad:

http://allegro.pl/piekny-dzban-szkliwiony-w-srodku-i1335493540.html

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz z innej beczki -dziewczyny doradźcie mi ,co mam zrobić z kinkietami w łazience.dopasowywać do górnego oświetlenia (tam są lampy z kryształkami )czy wybrać zupełnie co innego ,chciałam takie zwykłe abażury.:confused: Zdjęcia tych kinkietów są w dzienniku,gdzieś tam....Jeszcze doszedł jeden faworyt,zupełnie prosty w AD.

A drugie pytanie .Potrzebuję wieszaczki do papirku,ręczniów itp akcesoria.Skoro mam armaturę w chromie,a kolorystyka "starozłotowa"to w jakim kolorze te akcesoria zakupić .A może uderzyć w ceramiczne? coby już bardziej nie mieszać?A stojak na ręczniki zrobić drewniany? co Wy na to?

Buuu, wyświetla się tylko jedno zdjęcie kinkieciku. Kinkiecik jest przedni- skromny i elegancki zarazem - takie lubię :yes:

Moim zdaniem nie musisz dopasowywać do górnego oświetlenia. Ważne jest, żeby wpisał się w całość wystroju łazienkowego.

A te akcesoria- jak wyglądają ceramiczne? Pomysł na drewniany wieszak na ręczniki jest przedni!

A drugie pytanie .Potrzebuję wieszaczki do papirku,ręczniów itp akcesoria.Skoro mam armaturę w chromie,a kolorystyka "starozłotowa"to w jakim kolorze te akcesoria zakupić .A może uderzyć w ceramiczne? coby już bardziej nie mieszać?A stojak na ręczniki zrobić drewniany? co Wy na to?

Beauty, moim zdaniem masz dużą dowolność. Ja bym chyba wybrała chrom łączony z ceramiką. Widziałam w Inne Meble na Puławskiej w W-wie super akcesoria do łazienek. Jakie chcesz: metalowe, satynowe, "starozłotowe" łączone z ceramika i bez. Ja się zachwyciłam. W katalogu na ich stronie tych rzeczy nie znalazłam.

Buuu, wyświetla się tylko jedno zdjęcie kinkieciku. Kinkiecik jest przedni- skromny i elegancki zarazem - takie lubię :yes:

!

Ja też takie lubię:).Myślę ,że do mojej łazienki wpasują się nieźle.Najgorsze jest jednak to ,że mam za wysoko wypuszczone kable i czeka mnie kucie ściany.Jak wysoko powinny być zawieszone tego typu kinkiety? .Tak sobie gdybam ,że tak m.w.na wysokości twarzy lub ciut wyżej?przydałaby mi się tu Rokoko ze swoimi umiejetnościami:D A ten wieszak drewniany ,to sobie pomyślałam ,że mógłby być taki w rodzaju dawnego "lokaja" .Muszę poszukać na pchlim targu

Beauty, moim zdaniem masz dużą dowolność. Ja bym chyba wybrała chrom łączony z ceramiką. Widziałam w Inne Meble na Puławskiej w W-wie super akcesoria do łazienek. Jakie chcesz: metalowe, satynowe, "starozłotowe" łączone z ceramika i bez. Ja się zachwyciłam. W katalogu na ich stronie tych rzeczy nie znalazłam.

Pomyslałm sobie ,że oświetlenie już dopasuję w starym złocie,żeby było jednakowe,a reszta mnie kusi w ceramice.Dałas mi zagwozdkę z tym chromem łączonym z ceramiką .Do Warszawki raczej się w najbliższym czasie nie wybiorę ,ale już wypatrzyłam ,ze ten sklep jest tez w Poznaniu.Niech no tylko te mrozy odpuszczą...

Piękny ten kinkiecik, są może takie do doły świecące ???? pasuje kolorem do lampy nad lustrem koło wanny ......oddaje głos na ten kinkiecik :)

Niestety nie ma.Z tym wyborem to ja się jeszcze miotam,ale raczej wszytkie znaki na ziemi i niebie wskazują ,że kupię ten

Edytowane przez Beauty

Pomyslałm sobie ,że oświetlenie już dopasuję w starym złocie,żeby było jednakowe,a reszta mnie kusi w ceramice.Dałas mi zagwozdkę z tym chromem łączonym z ceramiką .Do Warszawki raczej się w najbliższym czasie nie wybiorę ,ale już wypatrzyłam ,ze ten sklep jest tez w Poznaniu.Niech no tylko te mrozy odpuszczą...

Dobry pomysł ;) a w Posen macie jeszcze Zara Home- może tam cos upolujesz w styczniu. Na pewno będą fajniejsze ceny :)

No wyobraź sobie ,że tych koszyków nie było w brw.Owszem były ,ale te mniejsze.buuu. jeszcze obeszłam w okoloicy pare innych sklepow ,ale takich jak chce oczywiście ni ma.Pewnie będą jak ich już nie będę potrzebować.W sobotę wybieram się na większe zakupy ,zahaczę o ikęę i brw w większym wymiarze ,to moze w końcu je kupię.Dziecię się już zaczyna dopominać .

Ale nie byłabym sobą jak bym nie zaahaczyła o vox .Kupiłam lampiony,były w promocji i ramki do zdjęć.Zastanawiam sie jeszcze nad zakupem lampy do pokoju syna .Kiedyś się już do niej przymierzałam ,tylko nie wiem ,czy ona tak do końca pasuje...