Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reniferki eleganckie ( a ja nie mam ani jednego reniferka ) zaraz zaraz.... mam przecież kupiłam w jysku zabocyłam :) ale te takie dostojne :yes: a moje takie swojskie :D

Trochę się pogubiłam.... zakupiłaś lampionki cynowe ....ładne też myślałam nad nimi, cena atrakcyjna

Kinkiety cudne wypatrzyłaś.....

wiele ozdób nie zmieści się w tegorocznym budżecie bożonarodzeniowym ,ale mam nadzieję ,że następne święta będą już bardziej "wypasione":D w straym domu mam pół strychu zawalone bibelotami ,muszę tam pozaglądać ,bo przez to dwuletnie tymczasowe pomieszkiwanie zapomniałam już co w ogóle mam.Pamiętam ,że Janiołów gipsowych to na pewno jest cała masa .( i to w różnych pozycjach):lol2:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko, masz rację z tą łazienką - nie pomyślałam o tym. U nas wprawdzie podnieśliśmy ściankę kolankową o 6cm, ale tak naprawdę co to jest 6cm... Tyle co nic. Jeśli wystarczy 5-ka (masz sprawdzone), to może faktycznie tak zrobimy ;)
No włanie ,dopoki nie bylo ocieplenia ,to wydwały mi sie te pomieszczenia bardzo duże ,ale zobaczysz Moniko póżniej ...strasznie sie to wszystko skurczy

Konsolka super http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/oklaski.gif Ciekawe w jakiej cenie? Takie konsolki można ustawić w różnych miejscach w domu- nie zajmują dużo powierzchni dlatego.... ja bym BRAŁA!http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_jupi.gif

Właśnie cena jest bardzo atrkcyjna -749zł..

Beauty inspiracja dekoracji świątecznej śliczna ... subtelnie ... i te renifery ... bo to renifery chyba :) ... na wieszaczki z numerkami które pokazujesz chorowałam od dawna ... i popełniłam coś nimi i nie tylko zainspirowana (zapraszam do "Kraba" ... ) ... i wreszcie urzeczywistniłam swoje marzenie o zegarowych uchwytach ....

niestety bożonarodzeniowo w ozdobach też się nie rozwinę ... ale jak u ciebie strych zawalony muszę coś z tego wybrać ... i to najwyższa pora aby wybierać zacząć ...

wiesz a jak zerknę na ten serwis to mam taki skok chciejstwa ... no ale porcelany to już żebym wyszła z siebie i stanęła obok nie dam rady popełnić :) ...

konstancjo zapraszam w takim razie do siebie a strych.:)we dwie będzie nam raźniej ,bo jakoś sama nie mogę się zmobilizować . Podobnie jest z tymi cyferkami .Zakup został zrealizowany z zamiarem upiększenia nimi górnej łazienki dzieci,ale moja Młoda dizajnerka stwierdziła ,ze na białej ścianie takie samotne cyferki będą głupio wyglądały więc pojawiła sie idea zamieszczenia ich na przecieranej deseczce.No i na pomyśle się skończyło ,ponieważ deseczka ma być nawiązaniem do mebli łazienkowych ,których jeszcze ni ma i pewnie długo nie będzie.:( A w ogóle to mam kaszaniasty dzień i przez to nastrój podły.Może coś opiszę w dzienniku

No to: witaj w klubie ...:cool:

Nie, żeby nie było mi przykro...bo myślę, że nie ma idealnej budowy....najczęściej inwestorzy nie piszą o wpadkach...

...ale myślę, że na tym właśnie polega nasze życie...i trzymam kciuki, aby sprawa dachu szybko została pozytywnie zakończona...

buziaczki:hug:

Ojej, faktycznie się tego nagromadziło. Mam nadzieję, że szybko naprawią dach, zrobią poprawki w gk, przyślą nowe elementy porcelany i naprawią inne rzeczy. Ja też należę do tych pechowych, niestety...

Wiesz, ponoć brylanty pomagają odstraszyć złe moce ;) Może spraw sobie pod choinkę coś z brylancików?

Ojejku, ale pech! Bardzo mi Cię szkoda Beauty! Na pocieszenie powiem Ci, że u nas na samym początku też były 2 reklamacje- deska wolnoopadająca wc opadała szybkohttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/eek.gif, a zmywarka bądz co bądz dobrej firmy (Smeg) przeciekała. Także dwie reklamacje mamy już za sobą. A do tego mój małż już 2 razy reklamował wiertło diamentowe, które się skręciło podczas wiercenia http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/eek.gif Myślę, że wszystko bez problemu zareklamujesz, ale z tym dachem to rzeczywiście pilne i ważne. Specjalnie dla Ciebie na te smuteczki...

http://img510.imageshack.us/img510/7428/tortczekoladowotruskawk.jpg

Kobitki dziękuję Wam bardzo za te wszystkie słowa pocieszenia i otuchy.Od razu mi lepiej na duszy ,kochane jesteście.My przez te 19lat małżeństwa praktycznie cały czas coś reklamujemy i często robimy po dwa razy:)Tak ,że prawie z tym moim pechem zdążyłam się już zaprzyjażnić:yes: ,ale ten dach trochę mnie zdołował.Przypuszczam ,że winę ponosi zalegający śnieg,bo przecież były takie ulewy i nic się nie działo.Jeszcze na całe szczęście nie zdążyliśmy zrobić podbitki.....

Moniu mówisz ,że brylanty odganiają złe moce... ale wiesz ,u mnie może być zupełnie odwrotny skutek :lol2: i kieszeń się uszczupli:lol2: Idąc do ślubu miałam zawieszony na szyi sznur pereł ,a one tez ponoć szczęścia nie dają.Dziwię się ,że jeszcze tkwię z M w tym samym związku:D

amtla chciałabym z Tobą należeć do innego kółka:Dwspółczuję monitora ,ale pociesz się ,że synusia komputer, kompletnie wypasiony(czyt,drogi jak cholera) zaraz po zakupie pojechał do naprawy.Ale tak sobie cały czas powtarzam ,że sa to tylko rzeczy martwe ,najważniejsze ,abyśmy tylko zdrowi byli....a swoje już w swoim życiu przeszłam...:hug:

dorfi ,oby było tak ,jak mówisz...

agawi....dziękuję:hug:bardzo mi się te smakołyki spodobały ,bo jak mam stres to wsuwam bez opamiętania

u mnie panowie od gk oblukali veluxy i kazali z 5 z 7 poprawić bo inaczej nie dostałabym gwarancji a dziś okazało się że jeden wymaga dopracowania :(

plus jest taki że wyszło to przed zabudowaniem go i obłożeniem gk ale gdyby nie ich sprawne oko zapewne w niedalekiej przyszłości też miałabym zonki :(

Beauty, wiem że teraz są nerwy, negatywne emocje ale wszystko zakończy się dobrze !!!!!!!! liczę też że winowajca zrekompensuje ci koszty swojej niedopracowanej usługi !