Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Domek rzeczywiście fotogeniczny :wink: ale kolumny to bym ozdobiła, na pewno będzie pasować i nie będzie za dużo bo bryła domku prosta, więc ozdóbek nie będzie za wiele. Ja bym ten środek podkreśliła (ganek): kolumienki z gzymsikami i portyk też, żeby takiej głębi dostał i będzie cudnie :wink: (zresztą już jest, ale będzie lepiej)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko, jak to dobrze że jesteś... :roll:. Moja przyszła kuchnia będzie miała prawie identyczne rozstawienie jak Twoja. Przecieraj kobito szlaki, bo z trzema oknami (ja chyba z jednego zrezygnuję) łatwo nie jest. A ty masz to trzecie okno? :oops: ? :oops: ? :-?

Lece do dziennika sprawdzić...

Kolor koniecznie ecru, chociaż...

http://www.fabrykawnetrz.com.pl/?module=Default&action=ContentController&sectionId=181&parentId=34

ten też niezły... Dobrze, że jeszcze mam dużo czasu :roll: , a i sprawdzę jak się Twój jasny użytkuje :roll: .

Witaj!

Fajnie wyglada teraz Twoja kuchnia. Czy mozesz zdradzic w jakim bedzie kolorze, bo jakos przeoczylem lub nie doczytalem. Widze, ze zrezygnowalas ze stolu pod sciana, wiec co teraz z nim bedzie?

Cześć Dziobak!my to się chyba już znamy? :lol: mówisz ,ze teraz to ustawienie może być?Mnie osobiście się ono podoba,myślę ,ze te przeszklone witrynki rzeczywiście nadadzą lekkości,zyskam tym samy,m szafki wiszące ,które tez się przydadzą.Ogólnie projekt obecny przypomina Twoją propozycję..Oczywiście kolor będzie w ecru.,tym bardziej ,że kuchnię mam od północnej strony ,to będzie tak jakoś jaśniej.Pozdro

Dziobak, kuchnia zdecydowanie ecru :wink:

Beatko, teraz będzie jeszcze lepiej!!! I nie będzie sbs??? Widziałam ich nowe realizacje, właśnie z takimi podłużnymi rzeźbienia jak u ciebie przy piecu :wink:

Z ta sbs,sprawa jest jeszcze otwarta,ponoć nie będzie problemów z doprowadzeniem wody ,nawet nie trzeba kuć ściany ,tylko zrobić przedłużenie po murze na ewentualność jakby mi się odwidziało.Tak na spokojnie zaczęłam się tej lodowce przyglądać ,za wiele miejsca to w niej nie ma ,a z kolei ona zajmuje sporo.Jeszcze się nad tym zastanowię ,najważniejsze ,że z grubsza uporaliśmy się z rozmieszczeniem i chyba tak już zostanie.Okap tez będzie się ładnie prezentował na tej ścianie miedzy oknami i przez te rzeźbienia będzie możne bardziej oryginalny i łatwiejsze będzie odkładanie garnków niz przy tym całym zabudowanym .Tak myślę. :wink:

Beatko, jak to dobrze że jesteś... :roll:. Moja przyszła kuchnia będzie miała prawie identyczne rozstawienie jak Twoja. Przecieraj kobito szlaki, bo z trzema oknami (ja chyba z jednego zrezygnuję) łatwo nie jest. A ty masz to trzecie okno? :oops: ? :oops: ? :-?

Lece do dziennika sprawdzić...

Kolor koniecznie ecru, chociaż...

http://www.fabrykawnetrz.com.pl/?module=Default&action=ContentController&sectionId=181&parentId=34

ten też niezły... Dobrze, że jeszcze mam dużo czasu :roll: , a i sprawdzę jak się Twój jasny użytkuje :roll: .

Qrczę,dlaczego akurat na mnie padło z tym przecieraniem szlaków? :lol: Boje z ta kuchnia to były przeogromne ,ale powoli emocje opadają ,bo prawdopodobnie będzie to już ostateczne ustawienie.Trzeba szybko o tym zapomnieć i przechodzić do kolejnych etapów.Boże jeszcze tyle wyborów przede mną,że jak o tym pomyśle ,to już się zaczynam bać :lol:kolor kuchni faktycznie nie jest zły ,ale obstaję przy swoim ecru i proszę mi nie mieszać w głowie :wink: :wink:

Z zainteresowaniem sledze Twoj dziennik i wszystkie z podobnymi stylowymi domkami i powiem Ci, ze juz jest pieknie nie moge doczekac sie finalowego rezultatu. Bardzo podoba nam sie Twoja obudowa kominka, czy w wolnej chwili mozesz cos o nim napisac, moze byc na priv. lacznie z cena - PROSZE LADNIE.

Acha, jeszcze jedno, w sobote bede w domu w ktorym jakis czas temu rpbilem stolarke i tam wlasnie robilem drzwi jakie podobaja sie Tobie, zabiore zdjecioroba i pstrykne kilka fotek. Wysle ci na priv, moze sie przydadzom. Dom niby z zewnatrz normalny ale wykonczenie bardziej stylowe.

Pozdrawiam

Ty robiłeś?? :o

Koniecznie zdjęcia potrzebne - ja też chętnie obejrzę :wink:

Acha, jeszcze jedno, w sobote bede w domu w ktorym jakis czas temu rpbilem stolarke i tam wlasnie robilem drzwi jakie podobaja sie Tobie, zabiore zdjecioroba i pstrykne kilka fotek. Wysle ci na priv, moze sie przydadzom. Dom niby z zewnatrz normalny ale wykonczenie bardziej stylowe.

Pozdrawiam

Dziobak to i ja baaardzo proszę o zdjęcia tych drzwi i w ogóle wnętrz jak się da :D :wink:

Z zainteresowaniem sledze Twoj dziennik i wszystkie z podobnymi stylowymi domkami i powiem Ci, ze juz jest pieknie nie moge doczekac sie finalowego rezultatu. Bardzo podoba nam sie Twoja obudowa kominka, czy w wolnej chwili mozesz cos o nim napisac, moze byc na priv. lacznie z cena - PROSZE LADNIE.

Tak ładnie prosiłeś to wysłałam Ci na priv :lol: :lol:

Każda pochwała jest jak najbardziej mile widziana, to bardzo podbudowuje i ładuje akumulatory do dalszej walki z wykończeniówką :wink: :wink:

I tu UWAGA dla wszystkich kochających; styl klasyczny ,wyszukany i niepowtarzalny .

Nakłaniajcie dziobaka do powrotu zza oceanu ,niech tworzy swoja ręką artysty cudne wnętrza dla ziomali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.dziobak ,czekam na fotki

Dobra, już się nie odzywam :wink: . Róbta te kuchnie bo już chcę ją zobaczyć :roll:.

Jeszcze trochę będziesz musiała POCZEKAC ,JAK WYBIJE ŹRÓDEŁKO Z E ZŁOCISZAMI ,TO bYDZIE SZYBCIEJ. :lol:

No to kop kobito, kop :lol: :lol: :lol: , jak zacznie wybijać to krzyknij :wink:, ino głośno!!!

Kopać już zaczęłam ,ale może znasz ,jakieś lepsiejsze miejsce??? :wink: :wink: :wink:

Dziekuje za informacje o kominku, musze zlecic tesciowi zlokalizowanie kamieniarza w mojej okolicy. Chociaz, zaczyna mnie meczyc budowanie domu przez telefon. Ale niedlugo sam bede juz wszystkiego pilnowal. Teraz to nawet nie mam czasu na dokonczenie remontu w obecnym domu, walcze z przedpokojem. Szkoda ze moja Olivia ma dobiero 2 tyg. przydalyby sie rodatkowe rece do roboty. Kurcze, moze powinienem rozpoczac prowadzenie wlasnego dziennika. Chyba zaczne jutro.

Beatko, wielkie dzieki za mile slowa, co prawda decyzja o powrocie do kraju zapadla z chwila gdy zostalem ojcem, ale zawsze istnieje obawa zwlaszcza teraz gdy jest sie za kogos odpowiedzialnym. Zdjecia bede zamieszczal w przyszlym dzienniku. Ty tez nie zaniedbuj swojego, nawet nie wiesz jak wszyscy czekaja na nowe zdjecia i wpisy.