Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel :)

http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg

Edytowane przez Nelli Sza

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świąt pięknych śnieżnych,

mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich...

długo pamiętanych.

Sylwestra w tańcu szalonego

w szampanie skąpanego.

Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc

a świt się światem rozniesie

niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj

i ...spod stołu podniesie!

Boże narodzenie to czas,

by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia

miłości, spokoju i radosnych chwil

spędzonych w gronie rodziny

życzy Justyna

Wesolych Swiat, Beatko, jak sprawuje sie serwis obiadowy i czy dowieziono Ci brakujace elementy? Mam zamowiony taki sam, ale nie otrzymalam przed swietami i obawiam sie czy dojdzie w calosci Pozdr

serwis jest piękny ,,,co do przesyłki ...no cóż jestem rozgoryczona ,bo ja już ,okazuje się ,niektóre rzeczy nie tylko muszę robić po dwa razy ,tylko nawet po trzy.Przysłali mi ,owszem ,ale jeszcze trzy el.były zbite...Ale jak to miało dojść w całości skoro paczka wyglądała jakby ktoś ją podeptał...

Edytowane przez Beauty

Beatko, masz już dzwonek w domku? Jeśli nie, to spójrz ...

http://allegro.pl/biz-przycisk-na-dzwonek-brama-furtka-dworek-i1387462528.html

Świetny jest ten przycisk ,bardzo mi się podoba ,tylko nie wiem ,czy będzie możliwy do zamontowania ,bo ja mam obok wyłącznik światła zew.:(Muszę zapytać elektryka ,czy on jest tam w ogóle niezbędny i czy można go usunąć .prawdopodobnie mamy też go wewnątrz ,więc po co mi tyle tych wyłączników?. A może zlokalizowałaś Moniu jakiś fajny stylowy dzwonek?

Ja mam Yorka, ale moja Pusia nie zostaje bez opieki na podwórku i zawsze pilnuje, żeby mieć kogoś w zasięgu wzroku, więc nie mam takich obaw. Bardziej się obawiam jak wychodzimy na podwórze, żeby jakiś inny psiur nie zapodział się na naszym podwórku, bo wtedy Pusia udaje potwora i atakuje :lol: Już raz była nieprzyjemna akcja z haskim i na szczęście jakimś cudem uszła z życiem - chyba husky się wystraszył mojego krzyku i Ją wypuścił z paszczy, ale i tak nie obeszło się bez weterynarza, opatrunków i cierpienia po wszystkim. Niestety moja Pusia ma taki waleczny charakter w stosunku do innych psów, zwłaszcza dużych. Jedynym Jej przyjacielem jest sąsiad zza płotu - myśliwski, czarny przystojniak, z którym łączy Ją miłość od pierwszego wejrzenia (obustronna :)) - potrafią się bawić godzinami, ale ... oczywiście Pusia ustala zasady zabawy i czas jej trwania. Taka mała księżniczka :)

ja pierwszego Yorka straciłam właśnie po tym jak wjezdzając na podwórko (bez nawyku zamykania bramy) wypusciłam psa z samochodu i w tym momencie pies sąsiadów wpadł do nas na posesję i złapał w szczękę yorczka łamiac mu rdzeń kręgowy :evil:

od tamtej pory dla bezpieczeństwa psów i dzieci brama jest ZAWSZE zamknięta

Ojej, bardzo przykre :( Wyobrażam sobie, co czułaś, bo u mnie stało się to dokładnie identycznie - Pusia wypuszczona z samochodu wystartowała wprost do tego huskyego. Wet właśnie nam powiedział, że mieliśmy wiele szczęścia, że tamten był na smyczy, młody (nie bardzo jeszcze wiedział jak wstrząsnąć takim maluchem) i do tego ja go wytraszyłam. Mimo to, przeżyłam szok. Miała wszystkie kły huskyego wbite w brzuszek, bo po prostu złapał ją w pół.