Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobry pomysł :) Nowy psiak zawsze porównywany jest do poprzednika i niestety każdy wypada słabiej, a przecież to tak jak ludzie - każdy jest inny, prawda? Twoje dwa nowe zapewne też są inne od siebie? Długo miałaś tamtego pierwszego? Moja psiurka ma już 12,5 roku i nawet nie myślę o rozstaniu z Nią, zwłaszcza, że jest wciąż taka żywa i zdrowa jakby szczeniakiem nadal była :)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pierwszy był z nami 3 lata, niby krótko ale tylko pozornie, wiedzą to "psiarze"

obecne yorczki są z nami od 6 lat i są bardzo zżyte z moim tatą,

do tego stopnia iż powiedział że on musi umrzeć pierwszy bo drugiego takiego rozstania nie przeżyje - to głupio brzmi i idiotycznie ale cóż....takie ma uczucia

a chłopaki są bardzo rózne od siebie ;) oj bardzo rózne :)

U nas też mój tato jest zakochany w Pusi - w zasadzie spędza z Nią większość dnia, gdy jesteśmy w pracy i dużo z Nią rozmawia, bo Punia lubi rozmawiać :) To bardzo fajne psiaki, choć przez laleczkowy wygląd mogą wydawać się głupiutkie, a naprawdę są niesamowicie inteligentne, co zresztą jest udowodnione.

Ucałuj swoich chłopców w noski :)

U nas też mój tato jest zakochany w Pusi - w zasadzie spędza z Nią większość dnia, gdy jesteśmy w pracy i dużo z Nią rozmawia, bo Punia lubi rozmawiać :) To bardzo fajne psiaki, choć przez laleczkowy wygląd mogą wydawać się głupiutkie, a naprawdę są niesamowicie inteligentne, co zresztą jest udowodnione.

Ucałuj swoich chłopców w noski :)

moje z racji wyboru taty na swojego opiekuna i zżycia się z nim pozostaną z rodzicami a my zabieramy ze sobą westa, który został kupiony jak się zorientowałam że yorki bardziej kochają rodziców ;) za to westuś jest totalnie mój, wszędzie ze mną, nawet jak leżę w wannie to obok niej:oops:

U nas też jest podobnie rozwiązane to wejście/ przejscie :) Pusia jednak jest moja, zdecydowanie, ale ma wielkie serduszko, więc czasami nawet gdy jesteśmy w domu, to prosi, żeby Jej otworzyć drzwi do taty - posiedzi tam trochę, żeby dziadkowi nie było smutno i wraca :) Z kolei, gdy nas nie ma, to większość dnia spędza u taty na oknie wypatrując, czy ktoś z domowników nie wraca :) Często też terroryzuje tatę, żeby patrzył przez okno razem z Nią :)

Ech, te psiaki ... Cudowne stworzenia :) :) :)

Mam nadzieję, ze Beatka się nie pogniewa za te nasze pogaduchy ;)

Wiesz, Beatko, psiary tak już mają, że jak zacznie się temat psów, to nie ma on końca :)

Ech, te psiaki ... Cudowne stworzenia :) :) :)

Mam nadzieję, ze Beatka się nie pogniewa za te nasze pogaduchy ;)

Wiesz, Beatko, psiary tak już mają, że jak zacznie się temat psów, to nie ma on końca :)

eeeeee ,no co Ty ....ja też do psiar należę ...za kotami nie przepadam ,ale psy i konie uwielbiam...zresztą tak to może z w genach dostałam.Tatuś jest weterynarzem i teraz brat.Mam dwa husky,ale to jest akurat rasa nie za bardzo mądra...psy tzw. wolne i niezależne...;)z nimi to jest akurat odwrotnie niż mówiła Zuza o swoich.Wyglądają niby na mądre ,a tak naprawdę to głupole są niesamowite ,ale kochaniutkie baaaardzo.

Witam po światecznie i przed świątecznie czyli przed NOWYM ROKIEM.....CHoinka super wielgachna oj wyobrażm sobie jak ją osadzaliście na stojaku :D naprawdę robi wrażenie..... hmmmm już zakupy....udane zakupy a takie są najbardziej radosne...fotel i zasłonki :yes::D

wieszco ,z tym obsadzaniem to była prawdziwa szopka..bo stojak wziął się i rozjechał trzeba było wsadzić ją w waidro po farbie ,obłożyć kostkami granitowymi wsypać żwiru.No i udało się .....też ją kocham...:D:yes:

Witam się poświątecznie :D

Beauty- choinkę to naprawdę imponującą macie! Wszystkie Twoje zakupki jak zwykle bardzo udane, ale konsolka pobija wszystko. Jest przecudnej urody!

Pozdrawiam

konsolka mnie bardzo ucieszyła ,bo doszła praktycznie na Wigilię.Bardzo jestem z niej zadowolona..Tylko teraz mam dylemat ...W zamysłach chcę umieścić tam lampy..tylko teraz jakie i ile .Początkowo chciałam umieścić tam dwie czarne ,bo białe to już chyba nie? Ale zauważyłam ,że tam na ścianie jest jeszcze wyprowadzony kabel do kinkietu ,którego już nie mogę zniwelować,bo jest tapeta.Więc chyba postawię tam jednak jedną lampę i kinkiet?:confused: