Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Serdecznie.Trafiłam do twojej galerii ponieważ sama buduje dworek-Tercję trochę zmodyfikowaną.Z zewnątrz domek jest już wykończony teraz się wykańczamy w środku.Jestem na etapie projektowania kuchni zastanawiam się nad sprzętem AGD firmy Smeg a z tego co widzę takowy posiadasz możesz podzielić spostrzeżeniami na jego temat? Czy wart jest swojej ceny , czy łatwo utrzymać go w czystości.Jaki masz kolorystykę i gdzie kupowałaś czy wcześniej widziałaś go na żywo?pozdrawiam wnętrza powalające))

Beauty- córcia to już prawie dorosła pannica! Tylko patrzeć jak zacznie biegać na randki... http://forum.barcis.pl/images/smilies/buziak.gif

A zdolności gimnastycznych tylko pozazdrościć.:yes:

Zdolna bestia jest ,jak to mówią "do tańca i do różańca",ale charakterek buntowniczki w niej drzemie,a przy tym niesamowity uparciuch. .Sądzę ,że jeszcze wszystko przede mną:D

Witam Serdecznie.Trafiłam do twojej galerii ponieważ sama buduje dworek-Tercję trochę zmodyfikowaną.Z zewnątrz domek jest już wykończony teraz się wykańczamy w środku.Jestem na etapie projektowania kuchni zastanawiam się nad sprzętem AGD firmy Smeg a z tego co widzę takowy posiadasz możesz podzielić spostrzeżeniami na jego temat? Czy wart jest swojej ceny , czy łatwo utrzymać go w czystości.Jaki masz kolorystykę i gdzie kupowałaś czy wcześniej widziałaś go na żywo?pozdrawiam wnętrza powalające))

Och karol!:D witam w moich skromnych progach.Tym bardziej jest mi miło ,że planując budowę zaczynaliśmy nasze rozważania od Tercji.Bardzo ładny projekt i ciekawa jestem , jak on wygląda w realu /Może zapodasz kilka zdjęć?. Ze smega jestem bardzo zadowolona.Płyta jak płyta ,natomiast piekarnik w dalszym ciągu rozgryzam,wszystko się zdecydowanie szybciej piecze ..jeżeli chodzi o kolorystykę ,to ja wybrałam sobie uchwyt piekarnika w kolorze chromu ,ponieważ kolor ten pasował do wystroju kuchni,ale jest bardzo szeroki wybór, więc na pewno coś dla siebie wybierzesz. Zdecydowałam się na płytę z pięcioma polami ,gdyż sporo korzystam z dużego rondla,a to środkowe poszerzone pole ,jest przeznaczone właśnie dla niego..Wcześniej sprzęty oglądałam w sklepie "ma zywo" a później zamówiłam wszystko w necie,Powiadasz ,że wnętrza są powalające?:Dmiło mi ,ale mnie się już opatrzyły ,przydałby się mały lifting:D

Zdolna bestia jest ,jak to mówią "do tańca i do różańca",ale charakterek buntowniczki w niej drzemie,a przy tym niesamowity uparciuch. .Sądzę ,że jeszcze wszystko przede mną:D

To i dobrze, takie "charakterne " są najlepsze! Przynajmniej przyszły małżonek łatwo nie będzie miał :lol2:

Hello Beauty:):) Szacunek dla córy!!! Mało kto taki "elastyczny":)) zdolna latorośl!!:) Bardzo ładny lambrekin, Planujesz w tym samym kolorze czy inny?

Lambrekin bedzie mial taki kształt ,to juz jest pewne.Natomiast jeżeli chodzi o kolory i materiał to jestem z wyborem w tzw.czarnej d..ie.Są dwie ewentualności -tafta opalizująca lub żakard.Wiem ,że tafta może się marszczyć ,ale na jednym zdjęciu w dzienniku mam coś włąsnie podobnego i nie wygląda to źle....

Sama wiesz ,że ja wszystko muszę po dwa razy robić....to już reguła ,więc może masz rację .A propos tego powiem Ci newsa ostatniego dnia ...Przywieźli nam wczoraj tv, wytęsknione ,wypasione i .../????? co z tego ? nie chodzi ...żeby go uruchomić to włączamy wtyczkę do kontaktu ?I co Ty na to ?to jest właśnie to potwierdzenie tej reguły.:D:D:DNie pozostaje mi nic innego jak tylko się śmiać.Bo co mam kuśwa robić?:D:D