Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tzn ,znowu zle się wyraziłam i załapałam po czasie, że to jest przecież oczywiste ,że włączamy do kontaktu ,ale o to chodzi ,że pilot nie działa i nie ma fonii,tylko jest wizja :lol2:.Moi zdolni mężczyźni jakoś przepuścili to wszystko przez wieżę i głos jest .Oczywiście maja wymienić ,bo sprzęt już przyjechał uszkodzony ,ale procedura jest taka ,że musimy czekać na eksperta z serwisu ,który spisze protokół.A kiedy dojedzie? mamy czekać na telefon.A tak w ogóle .to życie jest piękne....

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za szybka odpowiedz..Planuje kuchnie retro w kolorze wanilii myślałam o sprzęcie smega ale z wykończeniem w kolorze chromu )))tylko że niestety nie mogę na żadnej stronie znaleźć takiej kombinacji przeważnie widzę kolor miedziany ze złotym wykończeniem albo grafit ze srebrem.A gdzie oglądałaś sprzęt na żywo?jestem ze Sląska i tutaj raczej marnie wszystko na zamówienie((Czyli podsumowując sprzęt spełnia twoje oczekiwania?A co do projektu domu to właściwie wzorowaliśmy się na Tercji ale to mąż rozrysował nasz dom według naszych potrzeb projektant przybił tylko pieczatke. Mamy zaadoptowane poddasze ,wyjście tarasowe boczne, oraz garaż w bryle domu aa i jeszcze wole oczka)A co do twoich wnętrz są piękne. Fantastycznie ze jesteś konsekwentna w urządzaniu wszystko w jednym stylu.Ja jestem z zawodu historykiem więc wiem co mówię.To że wnętrza się z czasem opatrzą to jest naturalne prawie każda znana mi osoba która jest świeżo po remoncie albo budowie i urządzaniu mówi to samo.Zdjęcia chętnie pokaże tylko nie wiem w jakim wątku i chyba nie bardzo wiem jak się za to zabrać nigdy dotąd tego nie robiłam.

Beauty, zajrzałam i zamarłam z zachwytu. Twój dom pięknieje, nabiera blasku, ciepła i "ducha". Cudnie.

Jeszcze muszę w nim trochę pomyszkować ;)

A "Przydasie" kupuję takie same :) Uważam,że tylko taki ponadczasowy wystrój stołu nigdy się nie znudzi i nawet na dechach wiejskiego "krzyżaka" pod gruszą wyczaruje niezwykły klimat.

karolku płytę ,lodówkę i piekarnik kupowałam w rtv euro agd w sklepie internetowym ,a odbierałam w sklepie,który jest najbliżej.Głównym dystrybutorem smega jest firma dombianco.Po kliknięciu wyskakują Ci sklepy na terenie całej Polski..Myślę ,ze na pewno znajdziesz..Bardzo jestem ciekawa tej Waszej Tercji ,bo projekt jest wyjątkowy .Koniecznie załóż swoją galerię,na pewno będzie niesamowitą inspiracją zarówno dla mnie jak i dla koleżanek ,zamiłowanych w dworkach

inez jeszcze raz powtórzę-miło Cię znowu widzieć na fm:wave:podczas tych paru miesięcy Twojej nieobecności ,może i trochę się zmieniło,ale dla mnie jest to wciąż za mało ,za wolno. .Staram się powolutku oswajać wnętrza,ale niestety ,wiele rzeczy nie wygląda tak,jak sobie wymarzyłam,a ogranicza mnie przede wszystkim brak kasy.Już parę razy zadawałam sobie pytanie ,na jaką cholerę mi to było,zamiast jeździć po świecie..:D No,ale cóż,j najważniejsze jest ,że już w ogóle mieszkamy ...to nic ,ze śpimy na materacu i zamiast żyrandoli ,mamy gustowne jyskowe papierowe lampiony.Napalimy sobie w kominku ,plecki pogrzejemy ,wypijemy lampkę wina ...i.. jest cudnie

AAA,widziałam Twoich chłopaków na WOŚP . Fantastyczni,podobni do mamusi czy tatusia?Moja też się produkowała

http://photos.nasza-klasa.pl/10079193/57/other/std/d7982745d5.jpeg

Edytowane przez Beauty

Beauty- gdzie Ty się podziewasz? Czyżbyś pojechała na narty?? Ale śniegu nie ma....

http://photos.nasza-klasa.pl/10079193/57/other/std/d7982745d5.jpeg

jezdem.jezdem:D przyznaję ,rzadko teraz bywam na fm,a jak zajrzę to na krotko.Bardzo późno wracam teraz z pracy ,a w pokoju ,gdzie stoi mój komputer nocuje gość ,ktory dość wcześnie chodzi spać.:yes: jestem póki co uziemiona ,bo laptop córki mnie denerwuje ,a syn mnie do swojego kompa nie dopuszcza.... A na narty wyruszamy w piątek ,nie mogę się już doczekać.Kierunek -Włochy

Beatko, nie mogę znaleźć, gdzie pisałaś namiary na sprzedawcę Ceramiki Grazia, gdzie mają w miarę przystępne ceny. Możesz podać ponownie? Pamiętam, że to gdzieś za Warszawą i miły Pan sprzedający ...

Ta śmiszna miejscowość to Wielgolas Duchnowski ,jadąc z Warszawy w kierunku Terespola.Ewentualnie sprawdź tam ,gdzie ja kupowałam swoje płytki w Łodzi.Salon Nasza Łazienka.ul.Kilińskiego

Firanki fajne ,ale pisałam już w dzienniku o swoich dylematach ...nie wiem ,na razie przez święta powiszą sobie ,a później prawdopodobnie je zmienię...

Ja nie mam czasu nawet po galeriach biegać ,wybieram sie dopiero w niedzielę .Już sobie mogę wyobrazić co się będzie działo.Dzisiaj moja córcia bierzze udział w widowisku światecznym ,więc cały tydzień woziliśmy ją na próby.Jesteśmy trochę zmęczeni...

Witaj :)

....mam TAK OGROMNE zaległości w czytaniu dzienników na FM :(, że dopiero dziś zobczyłam Twoje firaneczki w łazience......

Masz racje.....u mnie pasowałyby idealnie:)

Prsze Cię podaj mi wymiary to sprawdze czy pasowałby na moje okienka:)

buziaczki zostawiam!!!

PS....ale masz wygimnastykowaną panienkę w domu:)