Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beauty- żyrandol ładny, jeżeli Ci pasuje to bierz, bo cena jest śmiesznie niska. A plastikowe osłonki, określają przecież pewien styl. Ja w swoim flamandzie też mam, pomimo, że jest on nowy. Ja planuję do swojego abażurki, już nawet kupiłam. Zawsze można zdjąć, jak się znudzą...:yes:

Pozostaje kwestia sprzedającego- ryzyk-fizyk :cool:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ,jak na razie niczego nie kupiłam.Ponapalałam się tylko...:D Wysłałam zapytanie do hrabiego jaki jest rzeczywisty kolor tego żyrandola i nie otrzymałam jak dotąd odpowiedzi. Gosiek faktycznie trochę jest to podejrzany gość ,ale żyrandol też kusi...Moniu ,za podesłanie fotelika dziękuję .Też zapytałam jaki jest kolor drewna i poprosiłam o dodatkowe zdjęcia,bo z tego co jest nie wynika zbyt wiele.Aga,aukcja się co prawda zakończyła,ale on jest skłonny sprzedać mi poza aukcją za cenę minimalną.Nie wiem ,czy sobie głowę teraz zaprzątać zakupami,wyjeżdżamy jutro w nocy,a ja z przygotowaniami jestem jeszcze w polu...zawsze wszystko robię "na ostatnią chwilę".W tym roku będzie trochę inaczej (czyt, niefajnie),bo jedziemy tylko we trójkę .:(Syn zostaje i uczy się do matury ...wszak już niedużo czasu zostało i jak tylko o tym sobie pomyślę ,to mnie jakiś dziwny prąd przeszywa..:D

Popatrz Beauty co znalazłam

http://img1.classistatic.com/cps/kj/110101/007r6/8128ekc_19.jpeg

http://poznan.gumtree.pl/c-Sprzedam-sprzedam-inne-STARY-YRANDOL-MOSI-DZ-PI-KNY-CI-KI-CUDO-TANIO-POZNA-W0QQAdIdZ251245362#

tyle, że z pewnością trzeba przewody w nim wymienić

i

ODBIÓR TYLKO OSOBISTY W POZNANIU - KOŁO GALERJI MALTA

Beatko, nie zaprzątaj sobie głowy tym oświetleniem przed wyjazdem. Odpoczniesz http://forum.barcis.pl/images/smilies/wczasy.gif wrócisz i wtedy na spokojnie poszukasz. Wszak tych staroci ciągle przybywa (nowe dostawy) i na pewno jeszcze znajdziesz coś interesującego.:yes:

• 2 weeks później...
Beauty, zdradź proszę co Ty masz za piękny gres na podłodze?? Chciałam zapytać na priva, bo troszkę wstyd, ale masz zapchaną skrzynkę :-)

Witaj kalafiorku!muszę zerknąć w swoje zapiski ,bo niestety dokładnej nazwy nie pamiętam .Na pewno jest to gres włoski.... ...ceramiche fioranese rapolano...ale jutro to sprawdzę...

Fajnie, że już jesteś:D... piękne widoki nam przywiozłaś...

Przed urlopem dyskutowałyście na temat Hrabiego... mam od niego skóry w salonie...

zdjęcia robi dobre, wiadomo, że dla siebie, rzeczy ładnie wyglądają, ogólnie bardzo lansuje towar przed sprzedażą, pucuje, poleruje, nabłyszcza... ale przyznać muszę, że opisy robi zgodnie z prawdą... i jak coś jest nadgryzione zębem czasu to jest to napisane...

Nie namawiam, bo nie mam w tym żadnego interesu, jak Ci się podoba to kupuj, jak mówi, że działa to działa...

a że ma niecałe 30 negatywów to przy ponad trzech tysiącach sprzedanych rzeczy normalne jak dla mnie... jedna osoba na 100 niezadowolona to chyba nie jest źle... poza tym większość tych ocen jest jeszcze z czasów jak korzystał z kuriera, z tego co wiem i mi też przywożą już własnym transportem właśnie przez te nieprzyjemności... fakt, trzeba poczekać bo nie zawsze przecież jedzie w tą stronę:D

U mnie też jeszcze m.in. brakuje żyrandoli... nawet już upatrzyłam do salonu, bo potrzebuję dwa żyrandole i min. dwa kinkiety... ale jak były to się zastanawiałam, a jak się zastanowiłam to już nie ma:(