Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki ,bo wszędzie dobrze ,ale na forum najlepiej...:D

A wracając jeszce na chwilkę do urlopu ,to uwielbiam góry ,uwielbiam jeździć na nartach ,chociaż nauczyłam się jeździć w dość późnym wieku...ale radzę sobie bardzo dobrze i co najważniejsze,sprawia mi t o olbrzymią frajdę...nawet moja siostra ,która jest ode mnie o 5 lat młodsza ,podziwia mnie za to ,że jestem taka na te narty zawzięta...a ona już po dwóch godzinach ma dość...:) ale kondychy nabrałam ,pomimo nabytych kg,czuję się rzesko i lekko .Może to i dobrze ,bo jutro idę na studniówę ,w charakterze żandarma .Chłopaki mnie ubłagali myśląc ,że im na wszystko pozwolę .:D

A z wykończeniowych spraw ,to---prawda jest taka ,że nie wiem ,w co łapy włożyć .Dostałam próbki taft .Piękne .Porobię zdjęcia w zestawieniu z kwiecistym gobelinowym materiałem ,to może mi doradzicie Pierwotnie chciałam aby tafta była szara ,opalizująca fioletem ,ale teraz w połączeniu z "czerwonym winem "też wygląda dobrze..Najgorsze jest to ,że zbyt wiele rzeczy mi się podoba i nijak nie mogę się zdecydować .Arctico dziękiz opinię o tym sprzedającym,bo żyrandol mi się w dalszym ciągu podoba i może faktycznie go kupię .Ostatecznie mogę go przemalować na czarno i powiesić w kuchni...

No nareszcie jesteś Beatko!

Zaglądałam cały tydzień, ale było pusto i cicho... Myślę- pewnie pojechała na 2 tyg. A tu taka niespodzianka :lol2:

Pięknie wyglądasz na tle włoskich krajobrazów :yes::D Co do kuchni- nie musisz mnie przekonywać- u w i e l b i a m :D Cieszę się, że wyjazd Ci się udał- widać to po Twoim uśmiechu...

No to z nowym zapałem zabieramy się za wykańczanie domku i portfela :lol2:

Tafty pokaż koniecznie- pooglądamy, doradzimy... Choć ja ostatnio mam problem z wyborami i podjęciem decyzji- wszystko mi się podoba...:p

Beauty,

witaj, i pokaż nam tu te tafty- skąd, gdzie?

Aniu , kto jak to ,ale Ty to już wiesz doskonale skąd one?:D ..zamówiłam próbki u tego samego sprzedawcy ,gdzie Ty..Muszę przyznać ,że nie wszystkie są takiej doskonałej jakości .Niektóre są bardzo wstążkowate i jakby "kreszowate" ale te,które za chwilę pokażę są naprawdę piękne.

No nareszcie jesteś Beatko!

Zaglądałam cały tydzień, ale było pusto i cicho... Myślę- pewnie pojechała na 2 tyg. A tu taka niespodzianka :lol2:

Pięknie wyglądasz na tle włoskich krajobrazów :yes::D Co do kuchni- nie musisz mnie przekonywać- u w i e l b i a m :D Cieszę się, że wyjazd Ci się udał- widać to po Twoim uśmiechu...

No to z nowym zapałem zabieramy się za wykańczanie domku i portfela :lol2:

Tafty pokaż koniecznie- pooglądamy, doradzimy... Choć ja ostatnio mam problem z wyborami i podjęciem decyzji- wszystko mi się podoba...:p

Aga miło mi bardzo ,że mnie tak wypatrywałaś:hug:Urlop był nadzwyczaj udany ,bo oprócz szusowania odwiedziłam moja ukochaną siostrzyczkę ,która mieszka w Wiedniu.Ale cóż ,trzeba było wracać ...w środę musiałam być w pracy ,a dzisiaj za niecałą godzinkę pędzę na studniówkę mojego synusia ,mam dyżur pilnujący,ale odstawię się jakbym była gościem ,a co:D:D

A co do wyborów ,to ja jestem z tymi zasłonami w czarnej d....ie.Znowu jestem niezdecydowana..coś się ze mną porobiło,że co chwilę zmienia zdanie Najpierw chciałam ten sztywny lambrekin z obiciowego ,krzesełkowego materiału ,a teraz coś mi nie pasuje .Chodzi mi o to ,czy te obydwa materiały do siebie pasują? .Pnizej zamieszczę zdjęcia.Nastepn dylemat-kolor tafty.Szaro-fioletowy czy "czerwone wino"?Moim zdaniem obydwa pasują .Tylko ,czy nie będzie za wiele kolorów w tym moim salonie?Ja raczej tak wielkich kontrastów nie lubię .Domownicy stawiają na "czerwone wino".Kolejny mój pomysł ,to taki ,by zrezygnować z lambrekina w kwiaty i zrobić wszystko z takiej samej tafty.Nie byłby on wtedy na sztywno ,tylko np.wszywany w kontrafałdy.Nie wiem ,czy dość jasno się wyraziłam ,o co mi chodzi?

i jeszcze jedno urlopowe zdjęcie ,które lubię

http://img40.imageshack.us/i/p1050233j.jpg/http://img40.imageshack.us/i/p1050233j.jpg/http://img404.imageshack.us/img404/4817/p1050233q.th.jpg

http://img838.imageshack.us/i/p1050233z.jpg/

I piesek mojej siostry

http://img141.imageshack.us/img141/7300/p1050404.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/776/p1050484bb.jpg

http://img805.imageshack.us/img805/9338/p1050485h.jpg

Edytowane przez Beauty

Hej Piekna! :D Jak mnie tu dawno nie było, że aż wstyd.) Narciarskiego wyskoku zazdraszczam okrutnie, bo mi w tym roku nie będzie dane.:( Ale, ale ... studniówkę i rolę ochroniarza mam już za sobą jakieś dwa tygodnie temu...:lol: Dobrej zabawy Ci życzę ;):)

Obie piękne... obie pasują... jedna lekko rozmydlająca tło, druga przyciągająca wzrok... zależy na czym Ci zależy...?

Hej Piekna! :D Jak mnie tu dawno nie było, że aż wstyd

rasia jaki tam wstyd,najważniejsze ,że wpadłaś:D

dogorywam po studniówce... nic mi się nie chce..ale wrażenia są niesamowite ..wydaje sie ,ze tak niedawno bawiłam się na swojej:D a tu proszę syna ma się już dorosłego,nie mogę jakoś w to uwierzyć...:yes:

A szpagacik?no chyba nie sądziłaś ,że to ja?:lol2:musieliby mnie chyba z tego stoku znosić w takiej pozycji,bo złożyć nóg z powrotem to chyba bym nie dała rady...:DTo oczywiście wyczyn mojej Młodej

Ja nie dawałabym kwiecistego, tylko samą taftę i na dodatek w kolorze fiol-szarym. Może dlatego, że nie lubię przesadnego kontrastowania, co nie znaczy, że mi się nie podoba.

Tak też sobie właśnie myślę ,że chyba nie ma jednak co łączyć tych dwóch ,w końcu różnych nawet pod względem struktury ,materiałów.Wydaje mi się ,że będzie zanadto kolorowo .Dzisiaj w końcu zamówiłam kredensik i zabudowę ściany telewizyjnej..Zabudowa ma być w kolorze takim ,jak zegar na kominku,więc może ta szaro-fioletowa tafta będzie ok.?....

Ło matko!!! Ale się Zu nart rozjechały:lol2:

Kwiaty z "winem" może i zbyt kororowe, ale sam fioletowy popiel przy Twoich ścianach moim zdaniem będzie mdły... ale to oczywiście moje zdanie:)... chyba, że przemalowałaś już salon????:rolleyes:

No już jeden pokój zdążyłam przemalować ,ale salon się ostał.:yes:chyba ,że się mocno wkurzę ,to co to za robota ,jeszcze mebli nie ma ,pędzel w garść i jazda..wiem ,że ten szary wygląda mdło ,ale jak uruchomię wyobraźnię to widzę ,że w tym salonie stanowczo dużo się już będzie działo,więc chyba zostanę przy czymś spokojniejszym..

witam beauty jestem pod ogromnym wrazeniem kuchni. czy moglabys udzielic informacji odnosnie ceny? i czy jest ona utalana indywidualnie czy jest stala za metr biezacy? z gory dziekuje za odpowiedz.

Witaj dudusia.Kuchnia była wyceniona na podstawie projektu .Cena uzależniona jest od tego w jakim stylu chcesz ją mieć ,ile szuflad ,carg itp.Proponuję wysłać zapytanie do firmy wraz ze zdjęciami i wymiarami pomieszczenia,a na pewno wstępnie Ci wycenią .