Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładny ten kinkiet do łazienki. Ja uwielbiam taki kolor mosiądzu:D Ja bym brała:yes::yes: Cena też znośna...

Wazony, które pokazałaś Beatko podobają mi się wszystkie trzy. 1 i 3 różnią się wielkością, tak? Nr 2 też jest niczego sobie...

Ja właśnie szukam lampionów na stół w tym kształcie. Mam pomysł- kup sobie 2 wzory wazoników i po kłopocie :lol2:

Ten kinkiet nie dość ,że ładny to jeszcze stosunkowo tani...myślałam o powieszeniu dwóch takich w łazience.A co do wazonu to chyba zdecyduję się na ten większy. No i jestem dzisiaj rozdrażniona ,bo znowu ktoś mi zdmuchnął ładny żyrandol ,o taki..

http://s2.ifotos.pl/img/zyrandolm_hrpxprq.jpg

Już go widziałam w naszej kuchni...:mad:

Kinkiety bym brała (bo trudno znaleźć coś fajnego i w cenie) i wazonik też bo śliczny.:yes:

A co do żyrandola to wielka szkoda bardzo ładny i rzeczywiście nadaje się do Twojej kuchni....

Ja już dawno przestałam licytować, bo nie mam nerwów do tego :mad::spam:

Pytałam kiedyś męża i on mi powiedział, że są takie specjalne programy, który musisz wgrać na dysk kompa i on sam za Ciebie wygrywa aukcję licytując w ostatniej sekundzie.

Znalazłam w necie taki cytat na ten temat:

"Zastanawiasz się, jak się to dzieje, że ktoś przelicytuje Cię w ostatnich sekundach aukcji? Zaproponowałeś wysoką cenę maksymalną, przez kilka dni Twoja oferta jest wygrywająca, ale gdy aukcja się kończy okazuje się że zostałeś przelicytowany - czasami nawet przez kilka osób.

Sytuacja taka ma miejsce, gdy Twoi konkurenci użyją do wygrania aukcji snajpera aukcyjnego. Program taki loguje się za Ciebie w systemie aukcyjnym i licytuje w Twoim imieniu w ostatnich sekundach aukcji."

Wiem już o tym programie ,ale nie było aż takiego zainteresowania tym żyrandolem i sądziłam ,że mimo wszystko uda mi się tę aukcję wygrać ...a żyrandol był naprawdę szczególnie piękny:(:(tak się tym licytowaniem podjarałam ,że aż nerwowych placów na szyi dostałam....i po co mi to było????

Ja się zrobi odrobinę cieplej to chcę wybrać się do osławionego Czacza...no i trzeba będzie wypożyczyć jakąś ciężarówkę..:D A wracając do kinkietu ,to kształt mi bardzo odpowada,tylko zastanawiam się czy nie ma jakiegoś kruczka ,bo cena jest śmiesznie niska.Żeby to jakiś badziew nie był? Poprosiłam sprzedawcę o przysłanie jeszcze innych zdjęć...zobaczymy...

Ja się zrobi odrobinę cieplej to chcę wybrać się do osławionego Czacza...no i trzeba będzie wypożyczyć jakąś ciężarówkę..:D

Albo i dwie :lol2:

A wracając do kinkietu, to rzeczywiście tani, ale bardzo ładny. Widziałam tego sprzedawcę na Allegro- ma same pozytywy no i w razie czego możesz chyba zwrócić towar jeżeli okażą się badziewne? Chociaż nie sądzę, że są brzydkie...:no:

Przerabiałam snipa nie jeden ra zi nie jest on dobrym rozwiazaniem. Wszystko i tak sie rozbija o kwotę. najlepiej jest zalicytować najwyższą kwotą jaką chcemy zaplacić a system i tak przebija automatycznie. Więc jesli nawet strzelimy ze snipa a ktoś wczesniej zalicytowal wieksza sumę ( a tego nie widać ) to i tak system nas przebije :)