Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulacje żyrandola :yes: dopiero dziś zobaczyłam wazony - piękny kształt a na dodatek uwielbiam gładki kryształ :D - w pierwszym i trzecim widać będzie łodyżki kwiatów, więc muszą być codziennie myte i czyszczone łodygi by ładnie wyglądało. Środkowy jest pod tym względem mniej wymagający, za to wygląda na najszerszy, więc i potrzebne będą duże objętościowo bukiety. Trudno ze zdjęć wywnioskować jakie naprawdę mają wymiary.

Gratulacje żyrandola :yes: dopiero dziś zobaczyłam wazony - piękny kształt a na dodatek uwielbiam gładki kryształ :D - w pierwszym i trzecim widać będzie łodyżki kwiatów, więc muszą być codziennie myte i czyszczone łodygi by ładnie wyglądało. Środkowy jest pod tym względem mniej wymagający, za to wygląda na najszerszy, więc i potrzebne będą duże objętościowo bukiety. Trudno ze zdjęć wywnioskować jakie naprawdę mają wymiary.

tak naprawdę to podobają mi się wszystkie trzy...:yes: oprócz wymiarów to są spore różnice w cenie .Ten najniższy kosztuje 170zł ,natomiast ten wyższy i ten bardziej "pękaty" kosztują po 270zł. raczej wolałabym chyba ten najwyższy..Biorąc pod uwagę ,że jest jeszcze podstawa wazonu, to kwiaty bardzo trzeba byłoby skracać .Tak mi się wydaje....

a w ogóle mam dzisiaj kiepski dzień ...nie dość ,że zwariowany to jeszcze dziecko mi wyje ,bo odebraliśmy dzisiaj pożyczoną ze Szkoły baletowej paczkę(czyt,. strój baletowy) i się dziecięciu nie podoba ,za bardzo zniszczona..A zawody już w sobotę... Kupiłam jej jakieś różyczki i poprzyszywam mnie się ona podoba ..ale Zu przyzwyczajona jest do tego ,że wszystko do tej pory miała nowe i świeżutkie...

Sama oceń ,przecież ogólnie nie jest taka zła

http://img825.imageshack.us/img825/7047/p1050524j.jpg

mam jeszcze różyczki bordowe to przyszycia. Ale rzeczywiście gorset jest bardzo zmechacony i na zdjęciu może tego nie widać ,ale wygląda na co najmniej "nieświeżą". Niestety na wybór nie bardzo miałyśmy wpływu ,bo sukienkę z Poznania przywiozła instruktorka Zuzi ,ona uczy też w szkole baletowej.

http://img810.imageshack.us/i/p1050524.jpg/

Edytowane przez Beauty

Jak odświeżysz i dodasz akcenty różyczkowe będzie dobre wyglądać.

Powiedz córce, że skoro w szkole baletowej w takim kostiumie tańczą przyszłe baleriny, to z pewnością jest to zaczarowana suknia... taka jak dżinsy w Stowarzyszeniu Wędrujących Dżinsów :yes:

Gosiu ,dzięki Twoim radom Córka już dzisiaj trochę łaskawszym okiem na te suknie patrzyła!! Nakrochmaliłam dół,jutro będę w pocie czoła przyszywać różyczki.Zła jestem na te instruktorki ,bo czekały z tą sukienką do ostatniej chwili .. gdybym nie pracowała ,to nic bym nie mówiła ,ale jak wracam późno do domu ,to gdzież ja mam siły na jakieś szycie?????