Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A jakie masz te wymiary, że nietypowe? http://emoty.blox.pl/resource/659.gif

Jak na wymiar, to może u kowala od barierki?

Ja znalazłam w necie, tylko gotowe o konkretnych wymiarach :(

Aga te wymiary ,to jakieś dziwne som,Tam już za bardzo nie ma jak podkuć z tego względu ,że sa tam już jakieś zamontowane ramki . Np.30cm/16,5 (x2),21,5/14(x2)16,5/14.tez tak masz..Coś mi się wydaje ,że jednak kucie będzie:mad:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

amtla ,gosiek .Monia ,agawi,arctica ,dziękuję w imieniu córy.. faktem jest ,że osiągnęła dużo ,w porównaniu z poprzednim rokiem,,,wtedy była piąta.Ale to czwarte miejsce zawsze jest takie troche niewdzięczne...czuje się jednak niedosyt.amtlo .zdjęcia będą w późniejszym terminie ,jak dostane je od instruktorki ,bo Młoda aparatu nie wzięła. A emocji z jazda trochę miałam ...pomimo tego ,że jak moje dzieci twierdza ,jezdzę jak facet ,to wszystko odbywało się na pograniczu nocy i dnia ...później wydawało mi się jakby to było snem....

arctico ,ten żyrandol nie od hrabiego ,bo go podlec sprzedał...:D ale w kocu kupiłam go od faceta ,który na co dzień handluje jakimiś częściami samochodowymi i wyjątkowo mu się takie dwa żyrandole trafiły.Pierwszy mi zdmuchnęli sprzed nosa ,a drugi sprzedawca wystawił w opcji KUP TERAZ i wysłał mi od razu linka .Chłop w porządku..najorsze jest to ,ze toczę boje z moimi mężczyznami o to,gdzie on mam wisieć .Stwierdzili ,ze do kuchni jest "za kościelny" ,i według nich lepiej pasuje do gościnnego ,a ja w gościnnym chciałam jakiś kuty ,czarny,,,wkurzają mnie,a ja mam dość ,bo dopadło nie ..chyba zap.pęcherza ...paskudztwo

Aga te wymiary ,to jakieś dziwne som,Tam już za bardzo nie ma jak podkuć z tego względu ,że sa tam już jakieś zamontowane ramki . Np.30cm/16,5 (x2),21,5/14(x2)16,5/14.tez tak masz..Coś mi się wydaje ,że jednak kucie będzie:mad:

Beatko, aż zmierzyłam dzisiaj swoje kratki, bo się do tej pory nie zastanawiałam czy mam wymiarowe czy nie. Kratki montowała ekipa razem z kominkiem, ja tylko wybrałam wzór w salonie. No więc ja mam jeden dokładnie taki wymiar jak podałaś 4 x 30/16,5 i 1x 6,5 x6,5.

Moje kratki były wymiarowe i gotowe do montażu, więc Ty też masz takie :yes: Na pewno wymiar 30/6,5.

zobacz tu ostatnia pozycja z żeliwnych- Karo, wymiar 315/160mm- minimalnie inny niż podałaś

http://www.tarnavva.com.pl/oferta2.php#kominkowe

Reszta Twoich wymiarów kratek jest różna o ok 0,5 cm od tych, które znalazłam. Nie wiem tylko, który wymiar kratki firmy podają- ten zewnetrzny może być trochę większy od otworu i wtedy wymiarowe będą Ci pasować. Kratki mają przecież wewnętrzną ramkę, którą się wciska w otwór.

Alternatywnie znalazłam firmę w Milanówku, która wykonuje kratki kominkowe żeliwne na zamówienie wg wymiaru otworu wentylacyjnego.

http://www.kowalmilanowek.info/podstrona_1.php?show=photodir&dir=kratki

AAA i zdrówka życzę, bo to podła przypadłość.:(

Beatko... ja tam wolę w Twojej kuchni siedzieć, choćby i wirtualnie niż w kościele... nie daj się, niech tylko hak przymocują, później to nawet sama przewiesisz... albo powiedz, że tylko tak przymierzyć chcesz:yes:... jak będzie dobrze, to najwyżej wartę z miotłą jaką zaciągniesz coby nie zdjeli:rotfl:

Znam niestety z autopsji pęcherzowe dolegliwości... nic tylko furagin:yes:... lecz póki czas bo mi parę razy na nerki przepełzło:(

Walczę nadal z tym paskudztwem ,ale jest już trochę lepiej.Ja się cały czas obawiam tego typu schorzeń ,bo niestety już jednego parzystego narządu mi brakuje:(Na razie urosept pomaga i namiętnie wsuwam żurawinę....oby pomogło..

I jestem dzisiaj bardzo podekscytowana bo czekam ......ale to będzie niepodzianka:D jak mi się spodoba to się pochwalę,a jak nie ..to nie powiem nic.:yes:

o matko kochana.....głęboko wierzę że Ci szybko minie bo po obserwacji męża wiem co przeżywasz :(

ja mu też dawałam żurawinę i w takim sklepie ze zdrową żywnością kupowałam mu soki z żurawiny aż w końcu urodził kamień i mu minęło

ale ty masz chyba jakiś stan zapalny ?? :(

Witam!!! To ja pierwsza skomentuję:D Po prostu super!!! Bardzo ładna zabudowa no i kredens oczywiście!!! Ja planuję u siebie podobną zabudowę z kominkiem w środku ( tam gdzie u ciebie telewizor). Widać, że Dziobak to profesjonalista, bo robota najwyższej jakości. Jeśli to nie tajemnica to poproszę na priva koszt takiej zabudowy:D Pozdrawiam!

Oj, dawno mnie tu nie było i trafiam od razu na taką piękną premierę!!! :lol: Świetny kredens, ale moje serce porwała zabudowa, a zwłaszcza jej kolor...:cool:

Gratulacje dla Młodej Mistrzyni przyjmij i przekaż proszę i zdrowiej szybciutko, bo jak to chorować w tak pięknym przedwiośniu... kredens trzeba napełnić...:D

Ściskam cieplutko.:hug:

No i mowę mi odjęło :p

Pięknie, pięknie, pięknie:lol2: Zabudowa cudna, ciekawy kolor.

Kredens- moje marzenie i kolor i projekt jest cudnie dobrany.

Właśnie taki potrzebuję do swojej jadalni, więc jak Ci się znudzi...:rotfl:

Beatko jeśli to nie top secret bardzo interesuje mnie cena tego kredensu. Drewno to dąb, prawda?

No i nie usnę dzisiaj :(:no:

Witam się:)Podglądam i podziwiam od dłuższego czasu bardzo fajnie wyszła zabudowa i kredens !!! po prostu super .Jestem pod ogromnym wrażeniem jak sobie radzisz z wykończeniem domu, dziećmi(też mam maturę syna w tym roku)gratulacje dla córki no i pracą .Ogarniasz super.Ja dopiero za tydzień wstawiam okna ,potem tynki itd...Mam prośbę (jeśli można oczywiście) jaka jest cena takiej zabudowy i kredensu zawsze kupowałam gotowe meble ;)

Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę:)