Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny za miłe wpisy:yes::) Rzadko bywam teraz na fm,miałam ostatnio trochę spotkań towarzyskich,głównie imieninowych.A jeszcze nie czuję się do końca dobrze ,już się zaczynam martwić,że to już trwa tydzień :( wczoraj byłam w Łodzi i w ikei kupiłam kolejny już materiał na zasłony do łazienki.Będą ciężkie ,aksamitne i mają ładny kolor.W AD kupiłam trochę przecenionych bibelotów z białej porcelany i kolejny biały dzbanek do kolekcji.no i wiszą nareszcie już szyny przysufitowe w oczekiwaniu na zasłony .To tyle :(na pytania odpowiedziałam Wam na priva .pozdrawiam

Witam się:).Jestem pod ogromnym wrażeniem jak sobie radzisz z wykończeniem domu, dziećmi(też mam maturę syna w tym roku)gratulacje dla córki no i pracą .Ogarniasz super.

Witaj ! Ja się naprawdę sama sobie dziwię jak ja to robię:lol2:

zawsze kupowałam gotowe meble ;)

:)

a ja chyba teraz zacznę kupować gotowe:yes:

Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę

Dziękuję , mam nadzieję ,że tyle życzeń pomoże mi w tym ,aby wreszcie się tych dolegliwości pozbyć:hug:

Dzięki za odpowiedź na priva!!! Co prawda miałam wysłać na priva odpowiedź, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd więc piszę tutaj!!!Na zdjęciach wygląda ok, choć teraz jak napisałaś o tych niedoróbkach to rzeczywiście nieciekawie...Bardzo podoba mi się Twoja zabudowa, ale przyznam, że najbardziej u Ciebie podobała mi się szafa w holu i drzwi do salonu...Niewykluczone, że w przyszłości będę się nimi wzorowała jak będę się meblować:-) Dzięki wielkie za odpowiedź bo cena nie jest taka wygórowana jak w niektórych sklepach!!! Chyba też muszę się rozejrzeć za jakimś dobrym stolarzem...

Beatko dzieki za priva- nie mogę Ci nic wysłać w odpowiedzi, bo masz zapełnioną skrzynkę :(

Wyślę, jak oczyścisz:yes:

Co do Twoich dolegliwości-konsultowałaś z lekarzem? Jak nie przechodzi po urosepcie albo urosalu do 3 dni, to koniecznie śmigaj do urologa. Może potrzebujesz jakiegoś antybiotyku?

Czekam na foty zasłon jak już uszyjesz- strasznie jestem ciekawa tego aksamitu- ja uwielbiam ciężkie, teatralne zasłony...

Aksamit od dłuższego czasu chodzi mi po głowie- tylko czy do salonu pasuje? Tafta też jest fajna :lol2:

Beatko dzieki za priva- nie mogę Ci nic wysłać w odpowiedzi, bo masz zapełnioną skrzynkę :(

Wyślę, jak oczyścisz:yes:

Co do Twoich dolegliwości-konsultowałaś z lekarzem? Jak nie przechodzi po urosepcie albo urosalu do 3 dni, to koniecznie śmigaj do urologa. Może potrzebujesz jakiegoś antybiotyku?

Czekam na foty zasłon jak już uszyjesz- strasznie jestem ciekawa tego aksamitu- ja uwielbiam ciężkie, teatralne zasłony...

Aksamit od dłuższego czasu chodzi mi po głowie- tylko czy do salonu pasuje? Tafta też jest fajna :lol2:

ja w twoim widzę taftę ;)

hej ! ten aksamit u mnie zawiśnie w łazience.To już będzie kolejna odsłona dekoracji okien..Tylko chce go jeszcze podszyć i ozdobić lamówką ,czy jak to się zwie...Chcoiłam jeszcze w Leroyu zamówić firankę na okno tarasowe ,z woalu ,ale w obydwu sklepach w Łodzi nie mieli tyle metrów ile mi potrzeba na to okno.We wtorek wybieram się do Poznania ,to moze tam w końcu będą mieli.A do salonu czekam na tę taftę ...tylko teraz się zastanawiam ,czy nie będzie za bardzo ponuro w tym moim salonie?

Początkowo zamierzałam kupić sofy w kolorze takiego nieintensywnego fioletu,ale juz nie chce chyba mieszać za bardzo tych kolorów i rozważam kolor szary .Ostatecznie zadecyduję ,jak powieszę zasłony.Na pewno pojai się jeszcze fotel i poduchy na sofach obite tkaniną z krzeseł .A może takie kwieciste sofy nie wyglądały by źle?jak widzisz ,różne pomysły kłębią się w mojej głowie

Poduchy z krzesełkowej tkaniny są świetnym pomysłem.

Szara sofa będzie spójna, nowy kolor może rzeczywiście być ryzykowny.

Na pewno musisz przytargać do domu próbkę docelowego materiału sof i porównać z zasłonami i resztą...

Ja też tak będę musiała zrobić :D

Dziewczyny doradźcie mi ,bo chciałam zasłony w łazience wykończyć takim sznurem http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/65/b4/3674b8a78654edea03c40b4a25e4-42907683_s.jpg] i mam dylemat... czy obszyć nim tylko wewnętrzne krawędzie zasłon ,czy na dole też?one będą miały tylko 180cm oraz drugie pytanie ,czy kolor sznura musi być identyczny z kolorem materiału?