Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tylko Ty mi powiedz ,która jest lepsza?:lol2:

zabudowa coraz bardziej nam sie podoba ,a M powtarza ,no powiedz mi ,kto ma taką zabudowę jak mY?:lol2:Jeszcze dzisiaj zamówię uchwyty ....będzie dobrze

Ja od razu napisałam, że zabudowa jest piękna i to w oryginalnym kolorze.:rolleyes:

Brązy są ładne, ale nie ukrywajmy, że pospolite, a Twój kolor jest bardzo ciekawy. Będą uchwyty, jakieś piękne bibeloty i będzie ładnie na długie lata.:D

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)Dziewczyny moje kochaniutkie ,brama już jest ,jeszcze tylko jutro przyjedzie elektryk ,aby podłączyć prądzik coby nam się dobrze otwierała.Myślę ,że wyszła fajnie ,wzorem nawiązuje do balustrady balkonowej,ale jest potężniejsza i ogólnie wpasowała się dobrze w mury obronne:DBardzo się cieszę ,że już ją mamy ,bardzo długo zresztą wyczekiwaną..zdjecia będą jutro ,bo niestety przed godziną wróciłam dopiero z pracy....masakra

agawi ten kwiatek to skrzydłokwiat ...kupiłam sobie takie dwa ,ciekawa jestem jak długo przetrwają...;)a czajniczek został zreanimowany przez Mężulka w nocy ,przykleił mu nosek kropelką.... chyba.A ja już miałam ochotę kupić na allegro ,bo jest jedna oferta za 135zł ..jakośdziwnie niedrogo ,a sprzedawca niby nie ma negatywnych opinii

jo@nna jak już będą okna ,to później poleci lawinowo i trzeba będzie kompletować kartoniki do przeprowadzki!!

Beatko Skrzydłokwiat sam bardzo dobrze rośnie. Lubi tylko zraszanie...

Nie jest wymagający, więc nie musisz się martwić ;)

No widzisz i po kłopocie z czajniczkiem- ach ci mężowie...:p

Te czajniki ogólnie jakoś staniały, są chyba rożni producenci. Ja też się czaję na taki ceramiczny, tylko cały czas się waham właśnie ze względu na możliwość stłuczenia :lol2:

Na foty bramy czekam cała w napięciu- jak Cię znam jest piękna :)

Aaa i nie pracuj tak ciężko- kto to słyszał, żeby po nocach tyrać :mad:

Ostatnio jakoś ciągle coś uszkadzam ,sama jestem zła na siebie>>.Może to już starcza niezborność ruchów?:lol2:A to przy okazji otwierania jakieś torebki foliowej nożem tak się zamachnęłam ,że nóż utkwił w moich meblach kuchennych ,a to flakon z perfumami wypadł mi z ręki wprost do umywalki ,oczywiście skutek był taki ,że powstał lekki odprysk .Ten dom mnie stresuje czy jaka cholera? w starym domu takich wpadek nie miałam:)

a z tą pracą ,to myślę ,że do emerytury nic się nie zmieni ,niestety...;) A brama ,mam nadzieję ,Cię nie rozczaruje .Porobię trochę zbliżeń ,bo może z daleka takich drobnych detali nie będzie widać,a generalnie brama przedstawia się raczej skromnie..

Ostatnio jakoś ciągle coś uszkadzam ,sama jestem zła na siebie>>.Może to już starcza niezborność ruchów?:lol2:

Ale się uśmiałam... http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif starczą niezborność ruchów to ma moja babcia, która ma 78 lat!:)

Jesteś po prostu przepracowana- trochę relaksu i wszystko wróci do normy ;)