Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj dawno mnie nie było :oops::oops::oops: .... zaległości nadrobiłam w 100% kredens powala na kolana pięknie wykonany , kolor cudny....:) materiał zakupiony :) już nie mogę się doczekać jak zostaną zasłony uszyte i powieszone

no i gwóźdź programu BRAMA piękna warto było czekać na nią, jest taką przysłowiową kropką nad "i" cudna......

Oj ,faktycznie dawno Cię nie było!!!Ale bardzo ciesze się ,że wpadłaś!Z tą brama mieliśmy trochę dzisiaj radochy ,bo ją otwieraliśmy i zamykaliśmy z okna:D:Djak dzieci...zasłony się szyją powoli ,muszę jeszcze dokupić podszewki i cały czas główkuję nad lambrekinem ,czy ma być "na gładko "czy w kontrafałdy.Nie chciałabym zrobić czegoś ,czego za chwilę będe żałować,bo dość często mi się to zdarza...AAA zapytam Cię ,bo jesteś w tej materii kształcona _jak długo można zażywać furadgin? .Dzisiaj mija 10 dzień ,chyba dosyć co?zaczynam mieć skurcze nóg,chyba to od tego ,wypłukuje potas czy co?

do 2 tygodni i faktycznie powinnaś zażyć kalipoz lub kaldyum ewentualnie aspargin ( magnez + potas ), pij dużo żurawiny lub tbl. z żurawiny

jestem za gładkim lambrekinem, fałdeczki mogą się szybko znudzić

kowal super robotę zrobił, chyba też cieszylibyśmy się otwieraną bramą ( a co przecież to Wasza pierwsza i w nowym domku :wiggle: )

Kupiłam sobie żuravit sos ,piję sok z żurawiny ,, i furagin biorę 3xpo 2 tablety,niby jest już dużo lepiej ,ale jeszcze niezupełnie dobrze...Dzięki za poradę:wiggle:

A co do lambrekina ,masz chyba rację ,pierwsza moja myśl to dać gładki.Ten w kontrafałdy byłby taki może za bardzo bufoniasty ,co?

A tak na przyszłość po pierwszych przymrozkach zakup owoc żurawiny i samemu Beatko zrób sok :yes::oops: ( my od 10 lat jak to brzmi :lol2: pijemy {oczywiście co rok ze świeżej dostawy} i nie mamy kłopotów z pęcherzem ;) )

I zawsze trzymaj się pierwszej myśli ona nigdy nie jest zawodna.....też tak uważam byłby bufoniasty, a co za dużo to nie ładnie wygląda ;)

Masz rację ,trzeba będzie o tym pomyśleć....nie ma to jak wyrób własnej roboty.... pierwszy raz mam takie dolegliwości i naprawdę się przeraziłam...muszę porobić badania i wybrać się do mojego urologa ,dawno nie byłam...

Utwierdziłaś mnie w przekonaniu ,że lambrekin będzie ostatecznie gładki ,boki będą dość mocno umarszczone ,to wystarczy

Ale fajnie:wiggle::rotfl:

No i możecie się czuć bezpiecznie za takimi wrotami bramy:)

Mąż lubi mieć wszystko pozamykane ,nie raz mnie to denerwuje ,ale chyba ma rację...bardzo duzo osatnimi czasy było włamań w okolicy....a myślałam ,że mieszkając w małej miejscowości można czuć się bezpiecznie